Samangtna Tunanetra di Majalengka Maca Al Quran

Siswa SLB YPLB Majalengka ieu diajarkeun pentingna tolabul ilmi “Ilmu agama” termasuk ngaji. (Foto: Bima Bagaskara/detikcom) Sundanews.net. More...

Turangga Cakraudaksana :” Aksi Guru Honor leumpang ka Istana Nagara, Citra Goreng Pendidkan di Kabupaten Bekasi”

Gambar L4.com Enoh .S Sundanews.net,-KABUPATÉ BEKASI – Guru Non Personel Pendidikan Personel (GTK) anu anggota Front Pembela More...

Kampung Ramadan DA’I Peduli Cagak Nagreg

Kampung Ramadhan Cagak Nagreg Gambar Andriyana s.n Sundanews.net ,- Nagreg Bandung Timur ,Seueur Jalmi dina Ramadhan 1442 ieu heunteu More...

Nasib Awak KRI Nanggala-402 Teuacan Bisa Dipastikeun, TNI Siapkeun 2 Cara Evakuasi Kapal Selam

TNI AL nunjukeun bukti serpihan KRI Nanggala-402 di Base Ops Lanud I Gusti Ngurah Rai, Bali.(Kompas.com/ Imam Rosidin) Sundanews.net. More...

7 Fakta ngeunaan KRI Nanggala- 402 teuleum, Dideteksi dina jero 850 Meter,Ninggal retakan Badag Lumangsung

sundanews.net,- Saatos kaleungitan hubungan ti Rebo (21/4/2021) énjing-énjing, KRI Nanggala-402 tungtungna dinyatakeun tilelep More...

Yuk Urang Ngahuleung Kabehanana ngenaan Ieu Musibah sareung Neda Do’a ti sadayana….

Sundanews.net ,- Yaa Allah Yaa Rachman Yaa Rahim, ngudupruk ,keclak Cai soca Ya Rob… salamatkeun dulur abdi sadaya Awak More...

Puji Megantari Juara Favorit Pasanggiri Jaipongan Kategori Rampak budak

Puji Megantari .Gambar fb Sundanews.ne,- Sumedang , Puji Megantari (12), murid kelas V SDN Cijati, Kacamatan Situraja, Kabupatén More...

Jozeph Ngaku Nabi ka-26, Kapolri Langsung Turun Tangan

Kapolri Jenderal Listyo Sigit Prabowo. Foto: Ricardo/JPNN.com Sundanews.net ,- JAKARTA – Kapala Polda Nasional, Jénderal More...

Pasangan Bedas bakal tereh Dilantik Jadi Bupati-Wakil Bupati Bandung Saatos MK Tolak Pamenta Nia-Usman

Pasangan enggal Bupati Bandung Cicalengka—-sundanews.net,- Pengadilan Konstitusi (MK) nyatakeun yén éta nolak pengecualian Pamaréntah (Calon Calon Calon Bupatén Bandung More...

Marzuki Alie Ngarasa Sanasib SBY: Abdi Laporan oge heunteu Direspons

Marzuki Alie ngomengkeun heunte cuma Susilo Bambang Yudhoyono (SBY) anu ngarasa diperlakukeun heunte Adil. Foto: ANTARA FOTO/Akbar Nugroho Gumay Cicalengka —- sundanews.net, More...

Saorang aktifis Nyarioskeun Hukum Era jokowi jeung KH Ma’ruf Amin

Cicalengka —- Sundanews.net ,- Haris Azhar nyarios yén penegak hukum di jaman Présidén Jokowi Kh Ma’ruf Amin, parantos parah, tapi éta henteu hartosna yén More...

Pasangan Bedas bakal tereh Dilantik Jadi Bupati-Wakil Bupati Bandung Saatos MK Tolak Pamenta Nia-Usman

Pasangan enggal Bupati Bandung Cicalengka—-sundanews.net,- Pengadilan Konstitusi (MK) nyatakeun yén éta nolak pengecualian Pamaréntah (Calon Calon Calon Bupatén Bandung More...

7 Fakta ngeunaan KRI Nanggala- 402 teuleum, Dideteksi dina jero 850 Meter,Ninggal retakan Badag Lumangsung

sundanews.net,- Saatos kaleungitan hubungan ti Rebo (21/4/2021) énjing-énjing, KRI Nanggala-402 tungtungna dinyatakeun More...

Yuk Urang Ngahuleung Kabehanana ngenaan Ieu Musibah sareung Neda Do’a ti sadayana….

Sundanews.net ,- Yaa Allah Yaa Rachman Yaa Rahim, ngudupruk ,keclak Cai soca Ya Rob… salamatkeun dulur More...

Nasib Awak KRI Nanggala-402 Teuacan Bisa Dipastikeun, TNI Siapkeun 2 Cara Evakuasi Kapal Selam

Sundanews.net. DENPASAR,-TNI teu mastikeun kaayaan 53 awak awak KRI Nanggala-402 anu dinyatakeun dilelepkeun di perairan kalér...

Yuk Urang Ngahuleung Kabehanana ngenaan Ieu Musibah sareung Neda Do’a ti sadayana….

Sundanews.net ,- Yaa Allah Yaa Rachman Yaa Rahim, ngudupruk ,keclak Cai soca Ya Rob… salamatkeun dulur...

Puji Megantari Juara Favorit Pasanggiri Jaipongan Kategori Rampak budak

Sundanews.ne,- Sumedang , Puji Megantari (12), murid kelas V SDN Cijati, Kacamatan Situraja, Kabupatén Sumedang, lahir...

Tilas pamain nusae bola basket 1983 ti SGO Kota Bandung

Safri Intan .S sareung Entis Sutisna Di SDN Ciroyom Kec. Andir Kota Bandung Cicalengka—-sundanews.net,-Entis More...

Hasil Persib vs Bali United dina Piala Menpora 0 – 0 di babak kahiji, Dhika gagal Ngamanfaatkeun kasempatan

Cicalengka—-sundanews.net,-Hasil Persib vs Bali United dina pertandingan Piala D Piala Menpora 2021 masih imbang tanpa gol dina babak kahiji Rebo (24/3/2021)...

Fun Bike Jelajah Situs Dina Raraga HUT Kostrad ka 59 sarta poé jadi Kabupatén Bandung Ka – 379

Cicaléngka, SundaNews.net – Fun Bike Jelajah Situs ” Sasapedahan Ka Curug Cinulang “, dilaksanakeun dina raraga runtuyan kagiatan HUT Kostrad ka-59..

Puji Megantari Juara Favorit Pasanggiri Jaipongan Kategori Rampak budak

Puji Megantari .Gambar fb Sundanews.ne,- Sumedang , Puji Megantari (12), murid kelas V SDN Cijati, Kacamatan More...

Kapala Sakola SDN 089 Kota Bandung Entis nuju latihan deugung sareung Guru anu sanesna

Cicalengka—-sundanews.net,- Kepala Sakola SDN 089 Kota Bandung Entis nuju latihan deugung sareung lbu, Bapa guru di ruang kesenian tiap poe rebu..

Kampung Ramadan DA’I Peduli Cagak Nagreg

Sundanews.net ,- Nagreg Bandung Timur ,Seueur Jalmi dina Ramadhan 1442 ieu heunteu ngamumule ,kusabab katerbatasan Materi / naon wae alasanna loba..

Banjir ngariung di Bandung

Cicalengka sundanews.net Kamis 24 desember 20220 Hujan Ageung anu ngeum sabaraha titik Kota Bandung di perkirakeun kamis sore hujan ngaguyur daerah Bandung,Garut,sumedang..

Wisata Ranca Upas buruan Orang Bandung jeung lianti orang Bandung,( Nagara,wanca nagara)

Cicalengka, Sundanews.net Ranaca upas nyaeta salah sahiji tempat ulin nu aya di kab bandung kidul ciwidey Jl. Raya Ciwidey – Patenggang..