Lain Sinétron, Ieu Carita Nyata Tukang Bubur Niat Indit haji Taun Ieu.

Pontianak, SundaNews.net  —  Sababaraha waktu katukang di salah sahiji stasiun televisi nasioanal  urang disuguhan hiburan More...

Rumah Zakat Pontianak nyumbang Kornét SQ dina raraga ngarojong Parjalanan Haji kucara naék Sapédah

Pontianak, SundaNews.net  —  Rumah Zakat Pontianak, méré pangrojong kana rencana parjalanan haji Ketua DPW SII Kalbar ka More...

Ieu Deudegan Présidén Chéchnya Anu Bakal Ngancurkeun Rézim Myanmar

SundaNews.net  — Saha sabeunerna Juntrung pamingpin Républik Chéchnya anu ngarana Ramzan Kadyrov. Ngaran leungkeupna Ramzan More...

Sésar Lembang

Mikawanoh Sésar Lémbang nu manjang horizontal 29 kilométer mimiti Kacamatan Ngamprah, Cisarua, Parongpong, tepi ka Lembang atawa More...

Bandung Waspada Sésar Lémbang

    Kota Bandung kapungkurna mangrupa tilas tamperan danau purba danau purba. Ayeuna, Kota Bandung jadi pusat dayeuh Propinsi More...

Propil Drs. H. Dahlan Hasyim, M.H. Caleg DPRD Banten ti Partéy Gerindra

Sérang, SundaNewsNet —  Komisi Pemilihan Umum (KPU) geus ngumumkeun Daptar Calon Tetep (DCT) Pemilu Legislatif (Pileg) 2019. Ti More...

Propil DR. HMS. Suhary, Caleg DPRD Banten ti Partéy Bulan Béntang

Pandéglang, SundaNews.net  —  Partéy Bulan Béntang (PBB) nargetkeun bakal meunang sora 8 juta ti tingkat nasional dina More...

Bahaya Pitnah Dajjal Jeung Cara Nyalametkeun Diri Tina Pangaruh Dajjal

SundaNews.net, PontianakNews.net   — Salah sahiji fitnah anu gedé  anu di pepelingkeun ku Baginda Nabi Muhammad shalallahu More...

Présidén Ngalantik salapan gubernur Jeung wakil gubernur nu kapilih.

Jakarta, Sundanews.net  —  Salapan gubernur sarta wakil gubernur nu kapilih meunang dina pilkada sarentak 2018 resmi dilantik ku Présidén RI Joko Widodo poé Rebo (5/9. ) More...

Fadli Zon Ménta Isu Mahar Rp1 Triliun Sandiaga Uno Henteu digoréng deui

Jakarta, Sundanews  —  Wakil Katua Umum Partéi Gerindra Fadli Zon ménta, isu mahar Rp1 triliun keur PAN sarta PKS ti Sandiaga Uno teu disawalakeun deui. Perkara éta More...

Katua MPR Ménta Bawaslu Teu Mihak Sual Caleg Koruptor

Jakarta, Sundanews  —  Sikep Badan Pengawas Pemilu (Bawaslu) nu ngaloloskeun urut koruptor jadi calon legislatip jadi  polemik. Pupuhu Majelis Permusyawaratan Rakyat More...

Arab Saudi Nyaram Habib Rizieq ka Malaysia

Jakarta, SundaNews.net  —  FPI ngarasa kesel kuprilaku “diskriminasi” ka Habib Rizieq Shihab nu dilakukeun ku patugas imigrasi Arab Saudi. Manéhna diklaim teu meunang More...

HMS Suhary, Nimrung dina acara Ijtima Ulama II, Ahad (16/9), di Jakarta

Jakarta, SundaNew.net   — Ijtima Ulama II diresmikeun poé ieu, Ahad (16/9/2018) di Hotél Grand Cempaka, Jakarta Pusat. Sakumaha anu geus dijadwalkeun acara Ijtima Ulama More...

PKS Ngajukeun Ahmad Syaikhu Jeung Nurmasyah Lubis Piken Posisi Wagub DKI

Jakarta, Sundanews.com  — Tepi ka ayeuna, posisi wakil gubernur DKI, nu ditinggalkeun Sandiaga Salahuddin Uno, acan More...

Tangerang Aprésiasi Atlet Nu Ngahontal Medali Emas di Asian Games 2018

Tangerang, Sundanews   — Gawé kuat atlet dina ngudag medali emas di Asian Games 2018 geus kabayar. Sanggeus More...

Saurang tiwas, 14 urang taratu diserang Israél sawaktu demonstran Palestina

Gaza City, SundaNews.net  — Saurang démonstran jadi martir, samentara 14 urang lainna taratu ku pasukan tantara...

Rusia Neumléhkeun Israél nu jadi sabab ragragna kapal Militérna lantaran ditémbak ku Suriah

Moskow, SundaNews.net  – – Pihak Rusia nyebutkeun ragragna kapal pangintei boga Rusia di luhureun Laut Tengah...

Uni Éropa Ngilu nalangsa Ku digeularna Éksékusi Massal di Mesir

Brussels, SundaNews.net  —  Uni Éropa (UÉ) poé Senén (10/9) nyaritakeun béla sungkawa anu gedé ku kaputusan...

Rumah Zakat Pontianak nyumbang Kornét SQ dina raraga ngarojong Parjalanan Haji kucara naék Sapédah

Pontianak, SundaNews.net  —  Rumah Zakat Pontianak, méré pangrojong kana rencana parjalanan haji Ketua More...

Pingpinan Média Online Cakrabuananews.com boga maksud ngajalankeun ibadah haji kucara naék sapédah.

Jakarta, Cakrabuananews.com — Pamingpin Umum média online Cakrabuananews.com Ditambah salaku Présidén Konfédérasi Jurnalis Muslim Indonésia (KJMI), Ali Dzulfiqar S.M. Noorman, ngarencanakeun..

Warta Ku Basa Sunda : “Pejabat” Kudu Usik, Daék Malikan Deui Sosialisasi PP No.53”

Bandung, Sundanews.net – Gubragna Aturan Pamaréntah (PP) No. 53 taun 2010 téh lain ukur umajak tapi éngawajibkeun ka sakurna Pagawé Nagri Sipil..

Présidén Ngalantik salapan gubernur Jeung wakil gubernur nu kapilih.

Jakarta, Sundanews.net  —  Salapan gubernur sarta wakil gubernur nu kapilih meunang dina pilkada sarentak More...

Fadli Zon Ménta Isu Mahar Rp1 Triliun Sandiaga Uno Henteu digoréng deui

Jakarta, Sundanews  —  Wakil Katua Umum Partéi Gerindra Fadli Zon ménta, isu mahar Rp1 triliun keur PAN sarta PKS ti Sandiaga..

Katua MPR Ménta Bawaslu Teu Mihak Sual Caleg Koruptor

Jakarta, Sundanews  —  Sikep Badan Pengawas Pemilu (Bawaslu) nu ngaloloskeun urut koruptor jadi calon legislatip jadi  polemik. Pupuhu Majelis Permusyawaratan Rakyat..

Tangerang Aprésiasi Atlet Nu Ngahontal Medali Emas di Asian Games 2018

Tangerang, Sundanews   — Gawé kuat atlet dina ngudag medali emas di Asian Games 2018 geus kabayar. Sanggeus aprésiasi ti pamaréntah pusat,..

Sabaraha Wates Maksimum Gula nu Beunang Urang Konsumsi Dina Sapoe?

Sundanews.net — Dicutat ti hellosehat.com yén gula mangrupa salah sahiji sumber énergi  nu diperlukeun manusa. Tapi, lamun kaleuwihan, gula bisa nyebabkeun..

Sésar Lembang

Mikawanoh Sésar Lémbang nu manjang horizontal 29 kilométer mimiti Kacamatan Ngamprah, Cisarua, Parongpong, tepi ka Lembang atawa titikna ti Karang Locéng..

Ceramah Basa Sunda – Kang Ibing

Raden Aang Kusmayatna Kusiyana Samba Kurnia Kusumadinata atau akrab disapa Kang Ibing lahir di Sumedang, 20 Juni 1946 dan wafat di Bandung,..

Liburan Ka Curug Cigentis di Karawang Selatan

Sundanews.net  —  Anjeun manawi gaduh rencana keur indit ka tempat wisata alam keur riléksasi jeung nenangkeun pikiran. Mungguh kitu teu aya..