Pemkot Bandung Moal Buru-buru Buka Sakolah, Wajib Simulasi Heula, kumaha Saur Pangamat?

Kapala Eksekutif Pasukan Tugas Penanganan Kota Covid-19 Kota Bandung, nyarios yén anjeunna bakal lami-lami ngayakeun rapat saatos More...

Pembelajaran Bersemuka[ katinggal rarai], Pamarentah kota Bakal Naros heula pendapat sepuh2 siswa/i,’ Entong Buru-buru”

Sekda Kota Bandung, Ema Sumarna, nyangeumkeun, Pemkot moal buru-buru dia mengeluarkeun kabijakan pembelajaran di sakola . Cicalengka—-sundanews.net,- More...

Pemkot Bandung Tertibkeun Bangunan Liar, Siti Muntamah: “Ulah Ngotoran solokan”

Ketua Forum Bandung Sehat (FBS) Kota Bandung, Siti Muntamah Oded, nyangeukeu, panertiban bangunan liar dilakukeun supaya Kota Bandung More...

SDN 041 Kota Bandung Ditutup kusabab aya anu beunang ku Corona

Guru SDN 214 Gambar Dedi wahyudi Cicalengka—-sundanews.net,-SDN 041 ditutup dua minggu kahareup kusabab aya salah sahiji More...

Sakola Dasar 239 Cigonewah Kota Bandung tiasa dijanteunkeun conto kanggo sakola nu sanesna

Rahmat Ramdani guru 239 Kota Bandung [ Dedi wahyudi ] Cicalengka —-sundanews.net,- SDN 239 Cigondewah kota Bandung anu batasna More...

Jawa Barat Darurat Korupsi, PSI : Ngabandungan

Gambar ilustrasi Korupsi Cicalengka—-sundanews.net,-Partai Solidaritas Indonésia DPW Jawa Barat (PSI) prihatin ngeunaan More...

Hasil Persib vs Bali United dina Piala Menpora 0 – 0 di babak kahiji, Dhika gagal Ngamanfaatkeun kasempatan

Kiper Persib Bandung I Made Wirawan dina poster laga Piala Menpora 2021 ngalawan Bali United Cicalengka—-sundanews.net,-Hasil More...

Ngalaksanakeun KOSN Kompetisi Olah Raga Siswa Nasional Kota Bandung

Gambar dedi wahyudi [s.n] Cicalengka—-sundanews.net,-Kompetisi Olah raga Siswa Nasional Sakola Dasar Tingakat Kota Bandung More...

Pasangan Bedas bakal tereh Dilantik Jadi Bupati-Wakil Bupati Bandung Saatos MK Tolak Pamenta Nia-Usman

Pasangan enggal Bupati Bandung Cicalengka—-sundanews.net,- Pengadilan Konstitusi (MK) nyatakeun yén éta nolak pengecualian Pamaréntah (Calon Calon Calon Bupatén Bandung More...

Marzuki Alie Ngarasa Sanasib SBY: Abdi Laporan oge heunteu Direspons

Marzuki Alie ngomengkeun heunte cuma Susilo Bambang Yudhoyono (SBY) anu ngarasa diperlakukeun heunte Adil. Foto: ANTARA FOTO/Akbar Nugroho Gumay Cicalengka —- sundanews.net, More...

Saorang aktifis Nyarioskeun Hukum Era jokowi jeung KH Ma’ruf Amin

Cicalengka —- Sundanews.net ,- Haris Azhar nyarios yén penegak hukum di jaman Présidén Jokowi Kh Ma’ruf Amin, parantos parah, tapi éta henteu hartosna yén More...

Pasangan Bedas bakal tereh Dilantik Jadi Bupati-Wakil Bupati Bandung Saatos MK Tolak Pamenta Nia-Usman

Pasangan enggal Bupati Bandung Cicalengka—-sundanews.net,- Pengadilan Konstitusi (MK) nyatakeun yén éta nolak pengecualian Pamaréntah (Calon Calon Calon Bupatén Bandung More...

Saorang aktifis Nyarioskeun Hukum Era jokowi jeung KH Ma’ruf Amin

Cicalengka —- Sundanews.net ,- Haris Azhar nyarios yén penegak hukum di jaman Présidén Jokowi Kh Ma’ruf More...

5 Warta anu paling kawe’ntar : Menteri- menteri masih kabanjiran kiritikan, Jakarta Dikuriling Banjir

Gubernur DKI Jakarta, Anies Baswedan. Foto : Ricardo Cicalengka —- Sundanews.net ,- Wilujeung akhir minggu, More...

Ieu carita misteri Alas Purwo, leuweung pangkolotna di pulo jawa

Cicalengka—-sundanews.net,-Naha anjeun kantos ka Alas Purwo? Yap, Alas Purwo anu tempatna di Banyuwangi mangrupikeun taman nasional...

Ngalaksanakeun KOSN Kompetisi Olah Raga Siswa Nasional Kota Bandung

Cicalengka—-sundanews.net,-Kompetisi Olah raga Siswa Nasional Sakola Dasar Tingakat Kota Bandung tahun 2021Tujuan pendidikan nasional berfungsi ngembangkeun...

Kasus ngariung Habib Rizieq Shihab neteupkeun nolak Sidang Online

Cicalengka—-sundanews.net,- Sidang kasus riungan Habib Rizieq Shihab dina persidangan dinten ayeuna, Jumaah (19/03/2021) masih nolak sidang...

Tilas pamain nusae bola basket 1983 ti SGO Kota Bandung

Safri Intan .S sareung Entis Sutisna Di SDN Ciroyom Kec. Andir Kota Bandung Cicalengka—-sundanews.net,-Entis More...

Hasil Persib vs Bali United dina Piala Menpora 0 – 0 di babak kahiji, Dhika gagal Ngamanfaatkeun kasempatan

Cicalengka—-sundanews.net,-Hasil Persib vs Bali United dina pertandingan Piala D Piala Menpora 2021 masih imbang tanpa gol dina babak kahiji Rebo (24/3/2021)...

Fun Bike Jelajah Situs Dina Raraga HUT Kostrad ka 59 sarta poé jadi Kabupatén Bandung Ka – 379

Cicaléngka, SundaNews.net – Fun Bike Jelajah Situs ” Sasapedahan Ka Curug Cinulang “, dilaksanakeun dina raraga runtuyan kagiatan HUT Kostrad ka-59..

Kapala Sakola SDN 089 Kota Bandung Entis nuju latihan deugung sareung Guru anu sanesna

Cicalengka—-sundanews.net,- Kepala Sakola SDN 089 Kota Bandung Entis nuju latihan deugung sareung lbu, More...

Mikawanoh Kalénder Sunda ” Ngindung ka Waktu Ngawula Ka Jaman”

Cicalengka — Sundanews.net . Ngenalkeun KALENDER SUNDA Ku: ASEP TUTUY TURYANA *) KALENDAR SUNDA Salaku PRODUK CEMERLANG BANGSA SUNDA Teu aya..

Wisata Ranca Upas buruan Orang Bandung jeung lianti orang Bandung,( Nagara,wanca nagara)

Cicalengka, Sundanews.net Ranaca upas nyaeta salah sahiji tempat ulin nu aya di kab bandung kidul ciwidey Jl. Raya Ciwidey – Patenggang..

Banjir ngariung di Bandung

Cicalengka sundanews.net Kamis 24 desember 20220 Hujan Ageung anu ngeum sabaraha titik Kota Bandung di perkirakeun kamis sore hujan ngaguyur daerah Bandung,Garut,sumedang..

Wisata Ranca Upas buruan Orang Bandung jeung lianti orang Bandung,( Nagara,wanca nagara)

Cicalengka, Sundanews.net Ranaca upas nyaeta salah sahiji tempat ulin nu aya di kab bandung kidul ciwidey Jl. Raya Ciwidey – Patenggang..