27 Warga Vietnam Ditewak Maok Lauk di Natuna Dideportasi

Sakabéh 27 urang asing (asing) ti Vietnam, palaku mancing haram anu ditéwak ku Kamentrian sareng Perikanan Maritim (KKP) di Laut More...

Rebuan Santri Disuntik Vaksin Covid-19, Bupati Banyuwangi: Simkuring Bakal Terus Nggenjot Vaksinasi

Vaksinasi santri di Pesantren Darussalam, Blokagung, Kacamatan Tegalsari, poe Jum’at (18/6/2021) Harita. (Pemkab Banyuwangi) Sundanews.net More...

Sawah Haur Pugur Gambar Atep Kurnia Cicalengka, sundanews.net Poto ieu kamari énjing. Ti Stasion Haurpugur tempat karéta lirén, More...

Karajinan Kurung Manuk Turun timurun anu aya Di Kampung Lame,Nagrak LImbangan Garut

Rorompok salah sahiji pangrajin kurung ( Gambar Andri s.n ) Garut , sundanews.net ,- 16/06/2021 Di Daerah Garut wetan, masih aya More...

Saatos Rame Meseun Tuangeun BTS, 32 McDonald’s di Jakarta di sangsi

Outlet McDonal’s Gaplek, Pamulang, Tangerang Kidul, muka sareng nutup jasa pikeun supir taksi motor online (ojol) anu nampi More...

Latihan Padepokan Seni Sunda Anu aya di Kota, Kab Ciamis

teumpat Latihan padepokan Ci bogo [ gambar Dedi wahyudi s.n ] Ciamis , sundanews.net,- Matak resep katingalina urang sunda mopoleh More...

Sembako Bakal Keuna PPN, Sri Mulyani Bantah Heunteu Ngadukung Pamulihan Ekonomi

Sembako Bakal beunang PPN, Sri Mulyani Bantah Heunteu ngadukung Pamulihan Ekonomi Jakarta ,sundanews.net ,- Menteri Keuangan Sri More...

Nuturkeun pitunjuk Kapolres Nasional [ kapolri ], Kapolsek Cicalengka ngayakeun Vaksinasi masal pikeun Masyarakat Cicalengka

Aula kacamatan Cicalengka Bandung, sundanews.net,- Upaya Kapolri pikeun ngabasmi sareng nyegah panyebaran COVID-19 terus diperkuat, More...

Pasangan Bedas bakal tereh Dilantik Jadi Bupati-Wakil Bupati Bandung Saatos MK Tolak Pamenta Nia-Usman

Pasangan enggal Bupati Bandung Cicalengka—-sundanews.net,- Pengadilan Konstitusi (MK) nyatakeun yén éta nolak pengecualian Pamaréntah (Calon Calon Calon Bupatén Bandung More...

Marzuki Alie Ngarasa Sanasib SBY: Abdi Laporan oge heunteu Direspons

Marzuki Alie ngomengkeun heunte cuma Susilo Bambang Yudhoyono (SBY) anu ngarasa diperlakukeun heunte Adil. Foto: ANTARA FOTO/Akbar Nugroho Gumay Cicalengka —- sundanews.net, More...

Saorang aktifis Nyarioskeun Hukum Era jokowi jeung KH Ma’ruf Amin

Cicalengka —- Sundanews.net ,- Haris Azhar nyarios yén penegak hukum di jaman Présidén Jokowi Kh Ma’ruf Amin, parantos parah, tapi éta henteu hartosna yén More...

Pasangan Bedas bakal tereh Dilantik Jadi Bupati-Wakil Bupati Bandung Saatos MK Tolak Pamenta Nia-Usman

Pasangan enggal Bupati Bandung Cicalengka—-sundanews.net,- Pengadilan Konstitusi (MK) nyatakeun yén éta nolak pengecualian Pamaréntah (Calon Calon Calon Bupatén Bandung More...

7 Fakta ngeunaan KRI Nanggala- 402 teuleum, Dideteksi dina jero 850 Meter,Ninggal retakan Badag Lumangsung

sundanews.net,- Saatos kaleungitan hubungan ti Rebo (21/4/2021) énjing-énjing, KRI Nanggala-402 tungtungna dinyatakeun More...

Yuk Urang Ngahuleung Kabehanana ngenaan Ieu Musibah sareung Neda Do’a ti sadayana….

Sundanews.net ,- Yaa Allah Yaa Rachman Yaa Rahim, ngudupruk ,keclak Cai soca Ya Rob… salamatkeun dulur More...

Karajinan Kurung Manuk Turun timurun anu aya Di Kampung Lame,Nagrak LImbangan Garut

Garut , sundanews.net ,- 16/06/2021 Di Daerah Garut wetan, masih aya keneh pangrajin Kurung manuk, kusabab...

Nasib Awak KRI Nanggala-402 Teuacan Bisa Dipastikeun, TNI Siapkeun 2 Cara Evakuasi Kapal Selam

Sundanews.net. DENPASAR,-TNI teu mastikeun kaayaan 53 awak awak KRI Nanggala-402 anu dinyatakeun dilelepkeun di perairan kalér...

Yuk Urang Ngahuleung Kabehanana ngenaan Ieu Musibah sareung Neda Do’a ti sadayana….

Sundanews.net ,- Yaa Allah Yaa Rachman Yaa Rahim, ngudupruk ,keclak Cai soca Ya Rob… salamatkeun dulur...

Tilas pamain nusae bola basket 1983 ti SGO Kota Bandung

Safri Intan .S sareung Entis Sutisna Di SDN Ciroyom Kec. Andir Kota Bandung Cicalengka—-sundanews.net,-Entis More...

Hasil Persib vs Bali United dina Piala Menpora 0 – 0 di babak kahiji, Dhika gagal Ngamanfaatkeun kasempatan

Cicalengka—-sundanews.net,-Hasil Persib vs Bali United dina pertandingan Piala D Piala Menpora 2021 masih imbang tanpa gol dina babak kahiji Rebo (24/3/2021)...

Fun Bike Jelajah Situs Dina Raraga HUT Kostrad ka 59 sarta poé jadi Kabupatén Bandung Ka – 379

Cicaléngka, SundaNews.net – Fun Bike Jelajah Situs ” Sasapedahan Ka Curug Cinulang “, dilaksanakeun dina raraga runtuyan kagiatan HUT Kostrad ka-59..

Latihan Padepokan Seni Sunda Anu aya di Kota, Kab Ciamis

teumpat Latihan padepokan Ci bogo [ gambar Dedi wahyudi s.n ] Ciamis , sundanews.net,- Matak resep katingalina More...

Puji Megantari Juara Favorit Pasanggiri Jaipongan Kategori Rampak budak

Sundanews.ne,- Sumedang , Puji Megantari (12), murid kelas V SDN Cijati, Kacamatan Situraja, Kabupatén Sumedang, lahir di Sumedang, 7 Juni 2009,..

Kapala Sakola SDN 089 Kota Bandung Entis nuju latihan deugung sareung Guru anu sanesna

Cicalengka—-sundanews.net,- Kepala Sakola SDN 089 Kota Bandung Entis nuju latihan deugung sareung lbu, Bapa guru di ruang kesenian tiap poe rebu..

Cicalengka, sundanews.net Poto ieu kamari énjing. Ti Stasion Haurpugur tempat karéta lirén, anjeun tiasa ninggali sawah manjang dugi ka tungtung paninggali...

Kampung Ramadan DA’I Peduli Cagak Nagreg

Sundanews.net ,- Nagreg Bandung Timur ,Seueur Jalmi dina Ramadhan 1442 ieu heunteu ngamumule ,kusabab katerbatasan Materi / naon wae alasanna loba..

Banjir ngariung di Bandung

Cicalengka sundanews.net Kamis 24 desember 20220 Hujan Ageung anu ngeum sabaraha titik Kota Bandung di perkirakeun kamis sore hujan ngaguyur daerah Bandung,Garut,sumedang..

Saatos Rame Meseun Tuangeun BTS, 32 McDonald’s di Jakarta di sangsi

Jakarta, sundanews.net,- Lobana 32 toko McDonald’s (McD) di Jakarta ditampi ku Pamaréntah Propinsi DKI Jakarta. Sanksi ieu ditumpukeun saatos sajumlah rame..