Bakti Sosial Yonif Para Raider 330 Cicaléngka jeung GSC Cicaléngka

Cicaléngka, SundaNews.net – Batalyon Infanteri Para Raider 330/Tri Dharma atanapi disingkat Yonif Para Raider 330 /Tri Dharma anu aya di Cicaléngka, Kabupaten Bandung, ngayakeun kagiatan bakti sosial babarengan jeung GSC peduli Cicaléngka dina raraga bakti sosial akibat corona Covid-19. Kagiatan bakti sosial dilaksanakeun di sabudereun More...

by admin001 | Published 7 bulan ago
By admin001 On Senin, April 13th, 2020
0 Comments

Komandan Pasukan AS Sarta Taliban Bahas Pangurangan Kakeujeuman di Afghanistan

Amérika Sarikat jeung Taliban poé Saptu (11/4), ngayakeun pertemuan dina néang kakompakan dina parjanjian pikeun pambangunan kadamaian bilatéal jang ngabahas cara-cara ngurangan kakejeuman di éta nagara. Doha, More...

By admin001 On Selasa, Maret 31st, 2020
0 Comments

Wawancara Kalawan Camat Sarta Kapolsék Cicaléngka

Bertempat di Halaman Kantor Kacamatan Cicaléngka Jl.Raya Cicaléngka No.344 Désa Cicaléngka Kulon Kac.Cicaléngka Kab.Bandung. Parantos dilaksanakeun Kagiatan Apél gabungan sosialisasi sarta pencegahan More...

By admin001 On Sabtu, Maret 14th, 2020
0 Comments

Mikawanoh Saha éta Taliban Sarta Kapamingpinan Taliban Pasca Perjangjian Jeung AS

Taliban ngadeg sakitar taun 1990-an di daérah Pakistan Kalér sanggeus pasukan Uni Soviét mundur ti Afghanistan. Gerakan ieu mimitina didominasi ku suku Pashtun jeung  pangaruh na mimiti karasa di usum More...

By admin001 On Sabtu, Februari 29th, 2020
0 Comments

Konplik Hindu Muslim India Nolak UU Kawarganagaraan

Sahenteuna 42 tiwas sarta 300 jalma raheut-raheut dina bentrokan antara umat Hindu sarta Muslim di ibukota India, New Délhi. Karusuhan dimimitian ti protés warga Muslim, protés UU kawarganegaraan nu anyar, More...

By admin001 On Rabu, Februari 26th, 2020
0 Comments

Malaysia Dina Kapamingpinan Mahathir

22 taun minangka perdana menteri, PM Malaysia Tun DR Mahathir Muhammad ngundurkeun diri tina jabatananan, Senén, 24 Pébruari 2020. – Mahathir mangku jabatan minangka Perdana Menteri ka 4 sarta More...

By admin001 On Jumat, Februari 21st, 2020
0 Comments

Turki Aya di Tungtung Konplik Langsung kalawan Suriah

Pasukan Turki enggeus ngumpul di wilayah Idlib sarta beuki loba pasukan Turki nu ngesian wilayah perbatasan éta. Ankara, SundaNews.net – Présidén Turki Tayyip Érdogan nyarita yén operasi militér More...

By admin001 On Rabu, Februari 19th, 2020
0 Comments

Peperangan Di Kongrés PAN Ka V Di Sulteng

Kongrés PAN anu disebut Partai Amanat Nasional ricuh. Karicuhan éta nepi ka ngalungkeun korsi. Karusuhan kasebut lumangsung antara tim pendukung calon Ketua Umum DPP PAN (Caketum) kanggo periode 2020-2025, More...

By admin001 On Rabu, Februari 19th, 2020
0 Comments

Haji Purwa Muslim Anu Munggaran di Tatar Sunda

SundaNews.net – Sajauh ieu, henteu dikenal  tangtosna iraha Islam dipikawanoh ku balaréa di Tatar Sunda. Anu jelas tina hasil panalungtikan J.C. van Leur, dibéwarakeun  dina Indonésia Trade More...

By admin001 On Jumat, Februari 14th, 2020
0 Comments

Meoldoko Nyebatkeun Éks Kombatan ISIS Asal Indonésia Stateless

Pihak Istana kaprésidén Républik Indonésia nyebutkeun yén 689 éks ISIS parantos janten stateles atanapi kaleungitan hak kawarganagaraan sanaos henteu ngalangkungan prosedur hukum anu berlaku pikeun More...