Pembunuhan Pemred di Sumatera belah Kaler, Aji Medan Nyebatkeun Korban Jalmi anu Kritis kana Kasus- kasus Pidana

Ilustrasi olah TKP( KOMPAS.com ) Sundanews.net,- Aliansi Jurnalis Independen (AJI) Medan mengutuk penembakan anu nyababkeun pupusna redaksi pimpinan média online lassernewstoday.com, Marasalem Harahap. Korban Ngantunkeun ditembak dina mobil ku jalma anu teu dikenal (OTK). “AJI Medan ngutuk rajapati Marasalem Harahap. Naon waé alesanna, More...

by admin001 | Published 1 hari ago
By admin001 On Sabtu, Juni 12th, 2021
0 Comments

Pungsi Tolotoar di Jln. Rajawali Timur Kota Bandung Khususna, nyuhunkeun di tertibkeun, di perhatoskeun Pamarentah sateumpat

Gambar dedi Wahyudi s.n Bandung , sundanews.net,- 12/ 06/2021 , 10’255 Wib. Tolotoar di Jln. Rajawali Timur kota Bandung bukan digunakan untuk pejalan kaki tapi sudah beralih pungsi jadi pos ormas dan More...

By admin001 On Sabtu, Juni 12th, 2021
0 Comments

Satukangeun Kasuksesanna sareung Prestasina SMP, SMK Bakti Ilham , Nyetak Barudak Bangsa

sakola Bakti Ilham ( BI )Jln. Peundeuy No.32, Bojongsalam, Kecamatan Rancaekek, Kabupaten Bandung ( gambar Jamaludin s.n ) Cicalengka Kab Bandung, sundanews.net,- 11/06/2021 SMP & SMK BI (Bakti Ilham) mangrupikeun More...

By admin001 On Kamis, Mei 27th, 2021
0 Comments

Persiapan sakola di SDN 061 Kota Bandung ( Pateupang Rarai )

Sdn 061 Gambar Dedi wahyudi s.n Bandung . sundanews.net ,- Persiapan tatap muka di SDN 061 Kota Bandung poe keumis tanggal 27 Mei 2021 dihalaman sakola, kapala sakola jeung guru – guru keur moto sareung More...

By admin001 On Kamis, April 29th, 2021
0 Comments

Mahar Fantastis Nikahan Ustaz Abdul Somad sareung Fatimah Az Zahra

Foto: dok YouTube UAS Sundanews.net. Surabaya,-Mahar nikahna Ustaz Abdul Somad (UAS) sareng Fatimah Az Zahra Salim Barabud (19) lumayan hebat. Mahar 244 gram emas aya dina ratusan jutaan. Mahar ieu nembé More...

By admin001 On Kamis, April 29th, 2021
0 Comments

Carita Mesin kolot pikeun nyetak Braille Al Qur’an disimpeun Rapih di Bandung

Lebeut Sasih Ramadhan, kru anu nyecetak Al Quran braille kabanjiran peseunan. (Foto: Yudha Maulana/detikcom) Sundanews.net, Bandung – Mesin cetak braille Al Quran pangkolotna di Indonésia masih disimpen More...

By admin001 On Sabtu, April 24th, 2021
0 Comments

Ngeunaan Solat Idul Fitri 2021, Pamarentah Kota Bandung menta panitia ngayakeun Simulasi

Simulasi solat Idul Fitri Sundanews.net, – Bandung ,Asup ka minggu kadua Ramadhan, wacana ngagungkeun Idul Fitri 2021 parantos mimiti janten topik anu panas. Salian ti larangan pulang, sholat Idul Fitri More...

By admin001 On Sabtu, April 24th, 2021
0 Comments

Puluhan Nasabah Fikasa Group Menta Hampura jeung nyabut Laporan

Gambar Enoh L4.com Sundanews.net ,- Jakarta Ratusan korban usaha investasi Grup Fikasa anu sateuacanna ngalaporkeun ka pulisi, ngalangkungan LQ Indonesia Lawfirm, nyungkeun hapunten ka Fikasa Group, PT WBN sareng More...

By admin001 On Rabu, April 21st, 2021
0 Comments

Kagiatan Vaksinasi Massal Guru di dua Kacamatan Andir jeung Bandung Kulon Kota Bandung

Sundanews.net, – Vaksinasi Masal anu di ayakeun kacamatan Andir jeung Bandung kulon Kota BandungFaridah Guru SDN 061 Cijerah Kota Bandung salah sahiji guru anu di vaksinasi tanggal 12-4-2021 nu ngawitan More...

By admin001 On Minggu, April 18th, 2021
0 Comments

Prabowo Nyieun Denwalsus, LaNyalla Mattalitti: Naon Urgensina?

Ketua DPD RI AA LaNyalla Mahmud Mattalitti dina waktos kunjung ka Lantamal VII di Kupang, NTT sababaraha poe tos kaliwat. Foto: Humas DPD RI. Sundanews.net ,- SURABAYA – Pupuhu DPD RI AA LaNyalla Mahmud More...