Silaturahmi Bakal calon Bupati sareung comunity BIKERS Cicalengka ” kadongkapan ‘ H DS BEDAS

Sekretariat Comunity kp.ANdir Majalaya ( Abah Ayi GMBI ) Sundanews.net Cicalengka Sekretariat comunity anu aya di jln raya Majalaya Kp Andir depan Mesjid. 25 mtr ti belokan ka pasirpogor,kasumpingan bakal calon Bupati bandung,rakeutna kanu janteun warga bandung kab.( khusus bandung Timur ) ieu calon bupati bandung teh tos aheng/ tos pada terang More...

by admin001 | Published 1 minggu ago
By admin001 On Jumat, November 6th, 2020
0 Comments

Rudeut,Ruwetna Birokrasi ( SK Guru SDN 134 Panorama anu acan Turun Wae)

Guru SDN 134 Panorama Sri Haryani . photo > dedi mulyadi sundanews.net -cicalengaka. Ibu sri Haryani Guru SDN 134 nyarioskeun uneuk-uneuk anjeunna perkawis SK anjeunna anu kedahna lungsur 2019 dugi ka kiwari More...

By admin001 On Rabu, November 4th, 2020
0 Comments

Lembur Hade Pisan( Kampung Inovatif pangolahan Runtah)

Upk rw 17 Kampung Jati Baru Cilengkrang Kab.bandung (Asep rias santana) Sundanews.net , Cicalengka ( – Kampung Inspirasi anu tempatna di RW 17 Kalurahan Jati endah, Kacamatan Cilengkrang, Kabupaten Bandung More...

By admin001 On Jumat, Februari 7th, 2020
0 Comments

Hello world!

Welcome to WordPress. This is your first post. Edit or delete it, then start writing!  More...