Bingung Jeung Kasusah Masyarakat

Curhat Emak-Emak Neangan Rizki , Bingungna Aparat di Lapangan – Bingung Negeri +62 (Part 2) | Mata Najwa Sundanews.net ,- Najwa Shihab Dina kaayaan sesah sapertos ayeuna, Aparat kaamanan kedah gaduh cara komunikasi nyalira supados warga, khususna padagang, hoyong nurut kana aturan PPKM Darurat. Satpol PP Kota Bogor nyobian nyandak More...

by admin001 | Published 2 bulan ago
By admin001 On Sabtu, Juli 17th, 2021
0 Comments

Patung Sapasang Kuda Bodas Jadi Icon Imah Dinas Bupati Bandung

Foto Koleksi Deden Karna Subrata Bandung ,sundanews.net,- Ayana patung kuda bodas sacara éstétika parantos nambihan kaagungan sareng kaéndahan bumi resmi Bupatén Bandung, HM. Dadang Supriatna, malih aya More...

By admin001 On Sabtu, Juli 17th, 2021
0 Comments

Rumus peunting Anu kudu di pikanyaho,Tina Naon wae Hal, Terutami dina ka jurnalisan / wartawan ( 5W+ 1H )

Gambar red sundanews.net Bandung, sundanews.net,- Pengeurtian Tina Rumus anu wajib KU Urang di pikanyaho, Boh dina Managemant Pausahaan jeung sajabana, HUsusna dina ka jurnalisan / WArtawan, Ieu rumus kedah More...

By admin001 On Kamis, Juli 15th, 2021
0 Comments

Mendag: Kuring Hoyong Aya Kaadilan Kanggo Industri Online jeung Offline

Menteri Perdagangan Muhammad Lutfi (KOMPAS.COM/ACHMAD FAIZAL) JAKARTA, sundanews.net,- Menteri Perdagangan Muhammad Lutfi janji pikeun ngatur harga predator (strategi penjualan kalayan harga anu murah pisan) More...

By admin001 On Kamis, Juli 15th, 2021
0 Comments

ICPW Ngutuk Lobana Praktek Pungli Pamakaman Kasus Covid- 19

Pamakaman anu aya di indonesia JAKARTA, sundanews.net,- Pupuhu Indonésia Civilian Police Watch (ICPW), Bambang Suranto nyatakeun hanjakalna nalika ngadangu béja yén kulawarga dikubur kusabab COVID-19 kedah More...

By admin001 On Kamis, Juli 15th, 2021
0 Comments

Saolah Tos Karuat ku Hukum,Pungli Bantosan UMKM Kajadian deui Di Kabupaten Bandung

Ilustrasi Pungli Bandung,sundanews,- Kasus dugaan pungutan ( Pungli ) pikeun bantosan usaha mikro alit sareng sedeng (UMKM) anu dina waktos taun 2020 janten sorotan umum, bahkan parantos lebet kana wilayah More...

By admin001 On Kamis, Juli 15th, 2021
0 Comments

Papua Sanes Tempat Sampah, Tri Rismaharini Kudu Menta Hampura

Ketua GMKI Cabang Jayapura, Opinus Sogoneap sareng dua anggotanya waktos di dongkapan Media (14/07) || Dok/ Foto/ Penulis: Abdul Mutakim JAYAPURA, sundanews,- Pupuhu Gerakan Mahasiswa Kristen Indonésia More...

By admin001 On Rabu, Juli 14th, 2021
0 Comments

Tanggal 28 Juli 2021 Pilkades. di laksakeun,Lamun …. Heunteu di perpanjang deui PPKM, panginteun Janteun pamilihan teh

Calon Kapala Desa Nomor 3 Jati Endah sundanews.net,- H. Wawan Gusnawan ,Anu Ngawangun Pangolalaan Sampah sareung Sakola Sampah, Salah sahiji calon Kapala Desa Jati Endah priode 2021- 2027, Anu Ngajanjikeun More...

By admin001 On Selasa, Juli 13th, 2021
0 Comments

Hakim Anu Vonis Habib Rizieq Ninggalkeun Dun’ya ( Pupus ), Wilujeung sumping di Pangadilan Akherat

Screenshot Akun Instagram PN Jakarta Timur) Jakarta ,sundanews.net,- Rektor Universitas Ibnu Chaldun, Musni Umar, ngaréspon berita maotna salah saurang hakim Pengadilan Jakarta Wétan, Suryaman, anu pupus dinten More...