Bripka CS Cekcok waktos Kafe bade Tutup, Anggota TNI Ditembak

Kabid Humas Polda Metro Jaya Kombes Yusri Yunus. (CNN Indonesia/Adhi Wicaksono) Cicalengka —- sundanews.net ,- Pulisi parantos netepkeun saurang pulisi, Bripka CS, salaku tersangka dina kasus nembak di cafe di Cengkareng, Jakarta Barat. Tilu urang maot dina kajadian nembak, Kemis (25/2) énjing-énjing. Kepala Hubungan Publik Polda Metro More...

by admin001 | Published 2 minggu ago
By admin001 On Kamis, Februari 25th, 2021
0 Comments

Pulisi Palaku Panembakan di Kafe Cengkareng

Anggota polisi diduga pelaku penembakan di kafe Cengkareng, Jakarta Barat. Ilustrasi (Istock/sandsun) Cicalengka —- sundanews.net, – Kapolres Metro Jakarta Barat Kombes Ady Wibowo nyatakeun yén More...

By admin001 On Kamis, Februari 25th, 2021
0 Comments

Marzuki Alie Ngarasa Sanasib SBY: Abdi Laporan oge heunteu Direspons

Marzuki Alie ngomengkeun heunte cuma Susilo Bambang Yudhoyono (SBY) anu ngarasa diperlakukeun heunte Adil. Foto: ANTARA FOTO/Akbar Nugroho Gumay Cicalengka —- sundanews.net, -Tilas Sékretaris Jéndral More...

By admin001 On Rabu, Februari 24th, 2021
0 Comments

Saorang aktifis Nyarioskeun Hukum Era jokowi jeung KH Ma’ruf Amin

Cicalengka —- Sundanews.net ,- Haris Azhar nyarios yén penegak hukum di jaman Présidén Jokowi Kh Ma’ruf Amin, parantos parah, tapi éta henteu hartosna yén jaman SBY langkung saé. Aktivis HAM More...

By admin001 On Senin, Februari 22nd, 2021
0 Comments

Berjubel,Rebuan Warga anu ka keunaan banjir di Karawang masih teuteup nahan di pangungsian

Cicalengka —- sundanews.net ,- Rébuan imah di Kabupatén Karawang ka keueum deui Cai saatos hujan dua dinten. Sahenteuna lima kacamatan di Karawang aya titik banjir anu kajantenan Jumaah (19/2/20210 )-[ More...

By admin001 On Senin, Februari 22nd, 2021
0 Comments

Kapala Humas daop nyuhunkeun hapunteun anu saageung – ageungna, kusabab maju karena kanggo peurjalanan teubih ka wageul

Cicalengka —- sundanews.net ,- Sadaya perjalanan jarak jauh sareng karéta lokal ti Operational Area (Daop) 1 Jakarta dibatalkeun pikeun angkat dinten ayeuna, Senén (22/2/2021). Ieu ditepikeun ku Kepala More...

By admin001 On Kamis, Februari 18th, 2021
0 Comments

Kapolsek Astanaanyar Bandung Dipecat saatos di tahan kusabab Narkoba

Kapala Polda Jawa Barat Inspektorat Jenderal Pol Ahmad Dofiri nyatakeun yén tindakan tegasna nyaéta ngaleungitkeun kapala pulisi Astanaanyar salaku pelajaran pikeun aparat sanés. (Poto: Usman Hadi / detikcom) Cicalengka More...

By admin001 On Kamis, Februari 18th, 2021
0 Comments

Duh, 11 Anggota di tewak kusabab pesta SABU

Cicalengka —- Sundanews.net , Ieu mangrupikeun kronologi kapala pulisi Astana Anyar sareng 11 anggota anu ditéwak kusabab dituduhkeun pésta narkoba. Tétéla aya warga anu ngalaporkeun ngeunaan tindakan More...

By admin001 On Kamis, Februari 18th, 2021
0 Comments

5 fakta ngarewaskeun Ngenaan jennifer Jill, pamajikan Ajun anu di tewak pulisi kusabab Narkoba

Jennifer Jill dan suami, Ajun Perwira. Foto: Instagram/ajunperwira Cicalengka —- sundanews.net , Pamajikan pamain sinetron Adjun perwira, Jennifer Jill, aya di sorotan saatos ditahan ku pulisi kusabab More...

By admin001 On Kamis, Februari 18th, 2021
0 Comments

Top 5 Berita, Bu Mega Kacolongan 2 Kali, Jenderal Ieu Siap Pasang Badan, Pak Ganjar ngabejakeun Sajumlah Beja

Ketua Umum DPP PDI Perjuangan Megawati Soekarnoputri. Foto: Ricardo/dok.JPNN.com Cicalengka —- Sundanews.net ,Wilujeng énjing, pamiarsa satia sundanews.net, ieu berita di candak tina JPNN.com warta anu More...