Wisata Ranca Upas buruan Orang Bandung jeung lianti orang Bandung,( Nagara,wanca nagara)

kandang rusa gambar ( jajang jamaudin ) Cicalengka, Sundanews.net Ranaca upas nyaeta salah sahiji tempat ulin nu aya di kab bandung kidul ciwidey Jl. Raya Ciwidey – Patenggang No.KM. 11, Patenggang, Kec. Rancabali, Bandung, Jawa Barat 40973 ranca upas ieu ti taun ka taun aya perobihan kanggo mikat / ngolo pangunjung supados betah More...

by admin001 | Published 2 bulan ago
By admin001 On Minggu, Agustus 23rd, 2020
0 Comments

Wisata Laut Pangandaran

Pangandara, sundanews.net – wisata Laut Pangandaran anu aya di jawa barat,laut pangandaran mangrupikeun salah sahiji objek wisata alam anu ngajadikeun primadona di Jawa Barat. lautna eksotis ieu terletakna More...

By admin001 On Rabu, Februari 26th, 2020
0 Comments

Curug Sawér Cililin, curug ti Bandung Kulon Kalawan Nuansa Alam éksotis

Cililin Babdung, SundaNews.net – Curug Sawér mangrupa salah sahiji obyék wisata curug anu aya di Kacamatan Cililin, Kabupatén Bandung Kulon. Curug Sawér sorangan ngagaduhan atraksi anu unik, nyaéta More...