Wisata Laut Pangandaran

Pangandara, sundanews.net – wisata Laut Pangandaran anu aya di jawa barat,laut pangandaran mangrupikeun salah sahiji objek wisata alam anu ngajadikeun primadona di Jawa Barat. lautna eksotis ieu terletakna di Desa Pananjung, Kecamatan Pangandaran, anu jarakna kira-kira 92 km arah Kidul kota Ciamis.(16-08-2020) Kaendahan laut anu pohara endah, More...

by admin001 | Published 3 bulan ago
By admin001 On Rabu, Februari 26th, 2020
0 Comments

Curug Sawér Cililin, curug ti Bandung Kulon Kalawan Nuansa Alam éksotis

Cililin Babdung, SundaNews.net – Curug Sawér mangrupa salah sahiji obyék wisata curug anu aya di Kacamatan Cililin, Kabupatén Bandung Kulon. Curug Sawér sorangan ngagaduhan atraksi anu unik, nyaéta More...