Saatos Rame Meseun Tuangeun BTS, 32 McDonald’s di Jakarta di sangsi

Outlet McDonal’s Gaplek, Pamulang, Tangerang Kidul, muka sareng nutup jasa pikeun supir taksi motor online (ojol) anu nampi pesen menu BTS Meal. Hal éta dilakukeun ku réstoran fast food saatos nyababkeun garis panjang supir ojol dinten Rebo (9/6/2021) siang. (KOMPAS.com/Muhamad Isa Bustomi) Jakarta, sundanews.net,- Lobana 32 toko McDonald’s More...

by admin001 | Published 2 minggu ago
By admin001 On Kamis, Juni 10th, 2021
0 Comments

Bakso Tahu Ngenah,Raos top markotop anu aya di pageur ageung – Tasikmalaya

Mang Didin tukang baso tahu, Gambar Dedi s/n Tasikmalaya, sundanews.net ,- Mang Didin tukang Baso Tahu pang raosna di pageur ageung Kabupaten TasikmalayaMang Didin tukang Baso Tahu, nyaritakeun pangalaman manehna More...

By admin001 On Kamis, Desember 24th, 2020
0 Comments

Wisata Ranca Upas buruan Orang Bandung jeung lianti orang Bandung,( Nagara,wanca nagara)

kandang rusa gambar ( jajang jamaudin ) Cicalengka, Sundanews.net Ranaca upas nyaeta salah sahiji tempat ulin nu aya di kab bandung kidul ciwidey Jl. Raya Ciwidey – Patenggang No.KM. 11, Patenggang, More...

By admin001 On Minggu, Agustus 23rd, 2020
0 Comments

Wisata Laut Pangandaran

Pangandara, sundanews.net – wisata Laut Pangandaran anu aya di jawa barat,laut pangandaran mangrupikeun salah sahiji objek wisata alam anu ngajadikeun primadona di Jawa Barat. lautna eksotis ieu terletakna More...

By admin001 On Rabu, Februari 26th, 2020
0 Comments

Curug Sawér Cililin, curug ti Bandung Kulon Kalawan Nuansa Alam éksotis

Cililin Babdung, SundaNews.net – Curug Sawér mangrupa salah sahiji obyék wisata curug anu aya di Kacamatan Cililin, Kabupatén Bandung Kulon. Curug Sawér sorangan ngagaduhan atraksi anu unik, nyaéta More...