Turki Aya di Tungtung Konplik Langsung kalawan Suriah

Pasukan Turki enggeus ngumpul di wilayah Idlib sarta beuki loba pasukan Turki nu ngesian wilayah perbatasan éta. Ankara, SundaNews.net – Présidén Turki Tayyip Érdogan nyarita yén operasi militér pasukan Turki pikeun ngusir pasukan pamaréntah Suriah ka pemberontak di kulon laut nagara éta ngan ukur nungguan waktu, utamana sanggeus More...

by admin001 | Published 9 bulan ago
By admin001 On Minggu, Februari 9th, 2020
0 Comments

Parlemén Turki Nolak Proposal Trump Di Paléstina

SundaNews.net – Kuala Lumpur – Hasan Turan, Ketua Persahabatan Parlemén Turki-Paléstina, negeskeun yén anjeunna henteu ngajirim proposal Trump sareng nyebatna usaha pikeun ngancurkeun Al-Quds More...

By admin001 On Minggu, Februari 9th, 2020
0 Comments

Paléstina Ngabatalkeun Perjangjian Oslo Taun 1995 Sareng Israél.

SundaNews.net – Paléstina ngabatalkeun perjanjian Oslo taun 1995 anu ditandatanganan sareng Israél dinten Kemis, sakumaha dilaporken kantor berita Anadolu. Israél parantos nyarios yén pamaréntah More...