Saurang tiwas, 14 urang taratu diserang Israél sawaktu demonstran Palestina

gambar ilustarasi Gaza City, SundaNews.net  — Saurang démonstran jadi martir, samentara 14 urang lainna taratu ku pasukan tantara Israél, ceuk Kamenterian Kaséhatan Paléstina poé Ahad. Sakumaha nudisebutkeun Anadolu, Kamenterian Kaséhatan Paléstina ngutarakeun, Davud Ishteyvi, 21 taun, tiwas kusabab tembakan tangtara Israél di belah kalér More...

by admin | Published 3 bulan ago
By admin On Rabu, September 19th, 2018
0 Comments

Rusia Neumléhkeun Israél nu jadi sabab ragragna kapal Militérna lantaran ditémbak ku Suriah

Moskow, SundaNews.net  – – Pihak Rusia nyebutkeun ragragna kapal pangintei boga Rusia di luhureun Laut Tengah anu niwaskeun  15 urang kusabab dibedil ku rudal Suriah. Tapi dina hal ieu maranéhannana nyalahkeun More...

By admin On Kamis, September 13th, 2018
0 Comments

Uni Éropa Ngilu nalangsa Ku digeularna Éksékusi Massal di Mesir

Abdul Fattah al-Sisi ngagulingkeun Morsi dina waktu kudéta militér banjir getih. Brussels, SundaNews.net  —  Uni Éropa (UÉ) poé Senén (10/9) nyaritakeun béla sungkawa anu gedé ku kaputusan éksékusi More...

By admin On Jumat, September 7th, 2018
0 Comments

Israél cekal Ahed al-Tamimi Jeung kulawargana ka Luar nagari

Yerussalem, Sundanews.nét — Otoritas Israél ngalarang gadis rumaja gedé wananén  Paléstina nu umurna 17 taun Ahed al-Tamimi sarta kulawargana indit ka luar nagari. Dirilis ti Anadolu Agency, bapana Ahéd, More...

By admin On Kamis, September 6th, 2018
0 Comments

Israél arék Nutup kadutaan Besar na di Paraguay

Yerussalem,Sundanews.net — Dicutat ti Anadolu Agency, Israél rék nutup kadutaan na di Paraguay. Israél enggeus manggil duta besarna keur ngabahas masalah kasebut, nurutkeun parnyataan ti Kantor Perdana More...

By admin On Senin, September 3rd, 2018
0 Comments

Soldadu Isrél nembakkeun pélor seukeut ka arah démontran Palestina

Gaza, Sundanews  —  Soldadu Isrél nembakkeun pélor seukeut ka arah démontran Palestina, ngaraheutkeun 52 jalma di Juma’ah ka 23 protés anti-pangjajahan saprak Maret nu kaliwat. Dina parnyataan, More...