Ngungkabkeun Misteri Karuhun Sunda

Sababaraha ahli percanten yén Guha Pawon janten tempat asal masarakat karuhun Sunda. Panggalian ti taun 2003-2017 mendakan tujuh posil manusa kuno anu yuswa antara 5600 sareng 11 rébu taun.  More...

by admin001 | Published 10 bulan ago
By admin001 On Rabu, Februari 12th, 2020
0 Comments

Ngungkabkeun Misteri Karuhun Sunda

Sababaraha ahli percanten yén Guha Pawon janten tempat asal masarakat karuhun Sunda. Panggalian ti taun 2003-2017 mendakan tujuh posil manusa kuno anu yuswa antara 5600 sareng 11 rébu taun.  More...