Rame deui nalayan indonesia di sulawesi seulatan mendakan Drone di Handap Laut,Milik China ?

poto tvOneNews Cicalengka –Sundanews.net Rame ! Saurang nalayan mendakan DRONE di handap LAUT, MILIK CHINA ? saorang nalayan Selayar Sulawesi Wetan anu namina Pak Sayudin meundakan drone di handap laut anu disangka kagungan China di parairan Indonesia anu dianggap strategis kusabab aya di laut indonesia Australia. # Milari berita anu beritana More...

by admin001 | Published 9 bulan ago
By admin001 On Rabu, Februari 12th, 2020
0 Comments

Ngungkapkeun Misteri Karuhun Sunda

Sababaraha ahli percanten yén Guha Pawon janten tempat asal masarakat karuhun Sunda. Panggalian ti taun 2003-2017 mendakan tujuh posil manusa kuno anu yuswa antara 5600 sareng 11 rébu taun.  More...