Acara Haol Tuan syeh abdul Qodir jaelani anu ka 62 di Tangerang Dibubarkeun sareung Polisi Klaim entos ngingeutan Prokes Masa Acara Haol di Tangerang

/Aparat cobi ngabubarkeun rebuan warga anu kadung ngumpul dina haol Tuan Syekh Abdul Qadir Jaelani di Ponpes Al-Istiqlaliyyah, Kabupaten Tangerang,. (Foto: Dok.Polda Serang, Cicalengka, Sundanews.net — Haol atawa pangingeut ngantunkeunna Tuan Syekh Abdul Qadir Jaelani di Pondok Pasantren (Ponpes) Al-Istiqlaliyyah, Kabupaten Tangerang, More...

by admin001 | Published 2 hari ago
By admin001 On Jumat, November 6th, 2020
0 Comments

Rudeut,Ruwetna Birokrasi ( SK Guru SDN 134 Panorama anu acan Turun Wae)

Guru SDN 134 Panorama Sri Haryani . photo > dedi mulyadi sundanews.net -cicalengaka. Ibu sri Haryani Guru SDN 134 nyarioskeun uneuk-uneuk anjeunna perkawis SK anjeunna anu kedahna lungsur 2019 dugi ka kiwari More...

By admin001 On Rabu, November 4th, 2020
0 Comments

Lembur Hade Pisan( Kampung Inovatif pangolahan Runtah)

Upk rw 17 Kampung Jati Baru Cilengkrang Kab.bandung (Asep rias santana) Sundanews.net , Cicalengka ( – Kampung Inspirasi anu tempatna di RW 17 Kalurahan Jati endah, Kacamatan Cilengkrang, Kabupaten Bandung More...

By admin001 On Kamis, Agustus 27th, 2020
0 Comments

Candi Cangkuang Jeung Situ Cangkuang Garut

Lokasi Candi Cangkuang  Foto: Google Maps/Agus Purwanto Garut -sundanews.net,Candi Cangkuang Anu Aya Di Kabupaten Garut. Kaayaan objek wisata Cangkuang anu aya di ;Kampung Pulo ,Desa Cangkuang,Kecamatan More...

By admin001 On Minggu, Agustus 23rd, 2020
0 Comments

Curug Cinulang Cicaléngka Kabupaten Bandung

Cicaléngka, Sundanews.net – Curug Cinulang atanapi sok diseubat deui Curug Sindulang anu alamatna – Cicaléngka Sindang Wangi, Sindulang, Cimanggung, Sumedang, Jawa Barat, 45364, Pangaos More...

By admin001 On Jumat, Agustus 21st, 2020
0 Comments

Budidaya Madu Trigona (Madu Teuweul/ Semut)

NGintip Budidaya Madu Trigona Tasikmalaya (sundanews.net) Cicalengka-sundanews.net Mangrupikeun bewara yen Di Tasik aya anu sukses budidaya Madu,(Kp Pasirgoong RT/RW 32/05 kalrahan Pasirsalam Kacamatan mangunreja More...

By admin001 On Kamis, Agustus 20th, 2020
0 Comments

Tuangeun Kampung Anu Lestari Dugi Kiwari

Lokasi -Jl Garut- TasikMalaya,TenjoWaringin salawu Tasikma;aya, Jawa Barat Cicalengka,Sundanews.net – Peryogi di uninga kuSadayana Warga Jawa Barat khusususna,yen aya tuangeun/cemilan Tradisional Urang More...

By admin001 On Senin, Agustus 17th, 2020
0 Comments

PSBB Dinten Ka 5 di Perbatasan Ampel Sukagumiwang Indramayu – Majalengka

koransunda.com Majalengka,sundanews.net.- Polres Majalengka,ngalakukeun Pembatasan Sosial Bersekala Besar (PSBB) di Perbatasan Ampel Ligung Kabupaten Majalengka kalawan Kacamatan Sukagumiwang – Indramayu More...

By admin001 On Sabtu, Mei 30th, 2020
0 Comments

Bantuan Sosial Tunai Warga Terdampak Covid-19 Tahap kahiji Cair Awal Juni

Cicaléngka, Bandung – Sundanews.net – Bantuan Sosial Tunai (BST) tahap kahiji kanggo wargi terdampak Covid-19 atos dicairkeun. Bantuan kasebat dibikeun ku pamaréntah kanggo tiasa dimangpaatkeun More...

By admin001 On Kamis, Mei 14th, 2020
0 Comments

Masarakat Kénging Mudik Lokal Wanci Idulfitri

Jakarta, SundaNews – Masarakat diidinan “mudik lokal” wanci perayaan Idulfitri sapanjang henteu kaluar ti wilayah Jabodétabék. Kepala  Operasional Korps Lalu Lintas Polri Komisaris Besar More...