Pasangan Bedas bakal tereh Dilantik Jadi Bupati-Wakil Bupati Bandung Saatos MK Tolak Pamenta Nia-Usman

Pasangan enggal Bupati Bandung Cicalengka—-sundanews.net,- Pengadilan Konstitusi (MK) nyatakeun yén éta nolak pengecualian Pamaréntah (Calon Calon Calon Bupatén Bandung nomer 1 Kurnia Agustina-Usman Sayogi) dina sidang gugatan Pilkada Kabupatén Bandung 2020. Penolakan ieu didasarkeun kana kaputusan Mahkamah Konstitusi No 46 / PHP .BUP-XIX More...

by admin001 | Published 6 bulan ago
By admin001 On Kamis, Maret 18th, 2021
0 Comments

Urang Ciamis Jadi Kapala Kantor Urusan Agama Teugalwaru Kabupaten Karawang

Dede Arif Kapala KUA Tegalwaru Kabupaten Karawang dikantorna Cicalengka—-sundanews.net,- Kapala Kantor Urusan Agama Kacamatan Tegalwaru Kabupaten Karawang Dede Arif tingawitan diangkat jadi pagawe nagri More...

By admin001 On Kamis, Februari 4th, 2021
0 Comments

143 kapala Desa Ciamis ,Resmi di Lantik di stadion Galuh Ciamis

Stadion Galuh Ciamis (detik.com/ Ded wahyudin Sundanews.net) Cicalengka —- Sundanews.net Sok Sanaos dina Jona Kuning, Anu seeurna 143 kapala désa (kades) kapilih salaku hasil Pilkades 2020 resmi diresmikeun More...

By admin001 On Rabu, Februari 3rd, 2021
0 Comments

Ust Tengku zulkarnain di panggil ,perkawis Kasus Abu Janda, Anjeunna nyuhunkeun di jadwakeun deui

Penceuramah , Dosén Tengku Zulkarnain (tengah). (ANTARA FOTOS / Rivan Awal Lingga Cicalengka —- Sundanews.net Dicarioskeun yén dosen Tengku Zulkarnain moal ngiringan pamariksaan ngeunaan pangakuan aktivis More...

By admin001 On Selasa, Februari 2nd, 2021
0 Comments

Mikawanoh Kalénder Sunda ” Ngindung ka Waktu Ngawula Ka Jaman”

ketua umum KAA Kang Asep tutuy Cicalengka — Sundanews.net . Ngenalkeun KALENDER SUNDA Ku: ASEP TUTUY TURYANA *) KALENDAR SUNDA Salaku PRODUK CEMERLANG BANGSA SUNDA Teu aya diragukeun yén dina sajarah More...

By admin001 On Selasa, Januari 19th, 2021
0 Comments

KAA Peuduli Bencana longsor Cimanggung

lokasi bencana Cimanggung (KAA ) Cicalengka — Sundanews.net . 17 Januari 2021 ,, ASEP ASEP KOMUNITAS (KAA) ngalaksanakeun kagiatan sosial salaku bentuk kaprihatinan ku nyayogikeun bantosan / sumbangan More...

By admin001 On Rabu, Januari 6th, 2021
0 Comments

Dina Gelar Operasi Yustisi Polsek Cicalengka, Puluhan Pangandara Motor beunang Rajia

Jalan Raya cicalengka payun kecamatan Cicalegka payuneun pagadaian Cicalengka Cicalengka — Sundanews.net Peursonil Polsek Cicalengka, Polresta Bandung, heunteu liren- liren ngalakukeun giat operasi More...

By admin001 On Minggu, Desember 27th, 2020
0 Comments

Masih seueur Potret jalan kieu di neugeuri Urang

Cicalengka — sundanews.net 27/ 12/ 22020, Keluhan waraga di Fb abahna Zia mostingkeun ieu keluhan ka media online Sumedang , Keluhanna : Ieu nembe sabahagian alit, prihatin anu lewih pisan, akses More...

By admin001 On Senin, Desember 7th, 2020
0 Comments

Kunaon,Naha ??? Masyarakat Hare2 kana panyakit Corona covid 19,Saha nu salah, saha nu di salahkeun

Luar Ponpes Al-Istiqlaliyyah, Kabupaten Tangerang cilongok photo ; Andri Andiyana Cicalengka , Sundanews.net – Saencanna acara haol di ci longok tangerang Banten,polda banteun Kabid Humas Polda Banten More...