Kampung Adat Dukuh, Suasana Jeung Kaendahan Kampung Adat Dukuh Garut Jawa Barat. Geunah Katinggalina

Lembur Kampung Dukuh Garut Garut, sundanews.net ,- Kampung tradisional Dukuh mangrupikeun kampung tradisional anu bernuansa Islam. Ngahargaan adat istiadat sareng tatakrama, kampung adat éta ayana di Désa Ciroyom, Kacamatan Cikelet, Kabupatén Garut, Propinsi Jawa Barat. Di Kampung Dukuh, aya hiji upacara, nyaéta ziarah ka makam Karomah, pangadeg More...

by admin001 | Published 2 bulan ago
By admin001 On Kamis, Juli 8th, 2021
0 Comments

Tumpukan Runtah di sisi walungan Cijalupang jeung Cibodas, Ngarusak Lingkungan Oge saluran Cai dina Usum Hujan Tos Tangtos Ngalanggar Hukum

Runtah numpuk Cibodas, Cicalengka kab.Bandung Gambar .Jamaludin s.n di Candak di perum elgren Bandung, Cicalengka, sundanews,- Numpukna Runtah Di kampung Tenjolaya,kec.Cicalengka kab Bandung, anu tos ngabudaya More...

By admin001 On Kamis, Maret 18th, 2021
0 Comments

Progres Baksos ngabagi paket seumbako dina TMMD 110 kodim 0509/ Kab.Bekasi

Kodim 0509 ( Liputan 4.com ) Cicalengka—-sundanews.net,- TMMD salaku salah sahiji agenda kagiatan rutin Kodim 0509 / Kab. Bekasi mangrupikeun wujud anu nyata pikeun ngabantosan usaha pikeun ngadorong Pamaréntah More...

By admin001 On Minggu, Februari 28th, 2021
0 Comments

PASANGGiRi TEMBANG Pager Ageng antara Siswa SMP SA. Kab. Kota Tasikmalaya

panggung pagelaran anu nyandak Gambar Dedi wahyudi Cicalengka —- sundanews.net , -Ngareuah – reuah Poe Basa lndung 2021Padata Calagara Balai Bahasa Provinsi Jawa Barat Rukun gawe sareungDesa Wisata More...

By admin001 On Rabu, Februari 24th, 2021
0 Comments

Pitunjuk Langsung Habib Rizieq Shihab ,Sukarelawan FPI ngagabung sareung TNI

Foto: aksi kamanusiaan anu dilakukan Front Persaudaraan Islam (FPI). (Dok Munarman) . Cicalengka —- sundanews.net ,- Tilas Sékretaris Jenderal Barisan Pembela Islam (FPI) Munarman ngajelaskeun yén sukarelawan More...

By admin001 On Rabu, Februari 24th, 2021
0 Comments

Aksi Sosial FPI kanggo Korban Banjir Dibubarkeun, Aziz Seubat Pulisi Kurang Piknik

Foto: aksi kamanusiaan anu dilakukan Front Persaudaraan Islam (FPI). (Dok Munarman) . Cicalengka —- sundanews.net , – Patugas pulisi sareng TNI ngabubarkeun sakumpulan sukarelawan atas nami Front More...

By admin001 On Rabu, Februari 17th, 2021
0 Comments

Aep Saepudin pamuda di Desa. Lumbung Kacamatan. Lumbung Kabupaten Ciamis anu paduli kanu lingkungan( Pangrajin )

Aep Saepudin di padumukanna [ Dedi Wahyudi ] Cicalengka —- sundanews.net 17 / 02 /2021 , Aep Saepudin pamuda anu paduli kana lingkungan di Desa. Lumbung Kacamatan.Lumbung Kabupaten Ciamis. Aep salah sahiji More...

By admin001 On Selasa, Januari 19th, 2021
0 Comments

KAA Peuduli Bencana longsor Cimanggung

lokasi bencana Cimanggung (KAA ) Cicalengka — Sundanews.net . 17 Januari 2021 ,, ASEP ASEP KOMUNITAS (KAA) ngalaksanakeun kagiatan sosial salaku bentuk kaprihatinan ku nyayogikeun bantosan / sumbangan More...

By admin001 On Kamis, November 12th, 2020
0 Comments

SDN 273 GEMPOL SARI KOTA BANDUNG NGISI TUGAS “PMP”PENJAMIN MUTU PENDIDIKAN di tengah Covid 19.

SDN 273 Gempol Sari Kota Bandung . photo Dedi Wahyudi sundanews.net Sundanews.net . – Cicalengka kab .SDN 273 GEMPOL SARI KOTA BANDUNG NGISI TUGAS “PMP”Anu ngajaminkeun MUTU PENDIDIKAN sareung More...

By admin001 On Kamis, November 12th, 2020
0 Comments

Kanyataan bakti cintana kana Pramuka ( Ibu Sri Hanyani )

Sri Haryani ngabina kapramukaan sejak tahun 1990 sateulah lulus SPG dugi ka kiwari dipangkalan SDN Panorama 4. SDN Hegarmanah 1 -2 . SDN Panorama 3 ayena Sri Haryani aktif di SDN 133 Panorama Kota BandungSri Haryani More...