Rumah Zakat Pontianak nyumbang Kornét SQ dina raraga ngarojong Parjalanan Haji kucara naék Sapédah

Pontianak, SundaNews.net  —  Rumah Zakat Pontianak, méré pangrojong kana rencana parjalanan haji Ketua DPW SII Kalbar ka tanah suci Mekkah ku cara maké sapédah, bari nyérénkeun panyumbangna nu  mangrupakeun  4 dus kornét Super Qurban nu sewang – sewangna pangeusi 10 kaléng. Sumbangan ueu dibikeun salaku pangrojong kana milampahna More...

by admin | Published 1 bulan ago
By admin On Sabtu, September 8th, 2018
0 Comments

Pingpinan Média Online Cakrabuananews.com boga maksud ngajalankeun ibadah haji kucara naék sapédah.

Jakarta, Cakrabuananews.com — Pamingpin Umum média online Cakrabuananews.com Ditambah salaku Présidén Konfédérasi Jurnalis Muslim Indonésia (KJMI), Ali Dzulfiqar S.M. Noorman, ngarencanakeun ngajalankeun More...

By admin On Sabtu, September 1st, 2018
0 Comments

Warta Ku Basa Sunda : “Pejabat” Kudu Usik, Daék Malikan Deui Sosialisasi PP No.53”

Bandung, Sundanews.net – Gubragna Aturan Pamaréntah (PP) No. 53 taun 2010 téh lain ukur umajak tapi éngawajibkeun ka sakurna Pagawé Nagri Sipil (PNS) Indonésia sangkan Disiplin. Dina éta PP, khususna dina More...