SDN 273 GEMPOL SARI KOTA BANDUNG NGISI TUGAS “PMP”PENJAMIN MUTU PENDIDIKAN di tengah Covid 19.

SDN 273 Gempol Sari Kota Bandung . photo Dedi Wahyudi sundanews.net Sundanews.net . – Cicalengka kab .SDN 273 GEMPOL SARI KOTA BANDUNG NGISI TUGAS “PMP”Anu ngajaminkeun MUTU PENDIDIKAN sareung Nusanesna,nyaeta dina perkawis 8 standar kompetensi sakola anu aya hubunganna peundidikan sareung Covid 19. Tos bade satahun pamarentah More...

by admin001 | Published 3 minggu ago
By admin001 On Kamis, November 12th, 2020
0 Comments

Kanyataan bakti cintana kana Pramuka ( Ibu Sri Hanyani )

Sri Haryani ngabina kapramukaan sejak tahun 1990 sateulah lulus SPG dugi ka kiwari dipangkalan SDN Panorama 4. SDN Hegarmanah 1 -2 . SDN Panorama 3 ayena Sri Haryani aktif di SDN 133 Panorama Kota BandungSri Haryani More...

By admin001 On Jumat, November 6th, 2020
0 Comments

Rudeut,Ruwetna Birokrasi ( SK Guru SDN 134 Panorama anu acan Turun Wae)

Guru SDN 134 Panorama Sri Haryani . photo > dedi mulyadi sundanews.net -cicalengaka. Ibu sri Haryani Guru SDN 134 nyarioskeun uneuk-uneuk anjeunna perkawis SK anjeunna anu kedahna lungsur 2019 dugi ka kiwari More...

By admin001 On Kamis, Agustus 27th, 2020
0 Comments

Di SDN 093 Tunas Harapan Cijerah guru sareung kepala sekolah calik ngagorombol(ngariung)

Sakola SDn 093 Tunas Harapan Cijerah Kota Bandung, Sundanews.net – Pamerintah pusat jeung pamerintah daerah ngalarang aktifitas ngumpul kusabab sabagian daerah masih situasi covid 19 jeung siswa dikedahkeun More...

By admin001 On Jumat, Mei 1st, 2020
0 Comments

Bank Indonésia Nyiapkeun Kaperluan Artos Tunéi Rp157,96 Triliun Salila Romadon

Diréktur Éksékutif kepala Departemén Pengelolaan Uang Bank Indonésia Marlison Hakim ngomong kaperluan duit kontan kasebat turun sagedé 17, 7 persén (yoy) dibandingkeun periode taun ka tukang Jakarta, More...

By admin001 On Jumat, April 24th, 2020
0 Comments

Indonésia Ngeureunkeun Angkutan Darat, Laut tur Udara pikeun nyegah nyebarna Covid-19

Pangaturan Menteri Perhubungan Nomor 25 taun 2020 ngeunaan pangaturan transportasi salila musim mudik ditetepkeun dina tangal 23 April 2020 anu jadi kaputusan aturan  pamaréntah dina ngalarang mudik. Jakarta, More...

By admin001 On Jumat, April 24th, 2020
0 Comments

Kagiatan Jeung Perjalanan DPP KAA Peduli COVID-19 Tahap & II

SundaNews.net – Alhamdulillaah Kagiatan Silturahim anu dilaksanakeun sakalian jeung ngabagikeun Donasi KAA PEDULI COVID-19 parantos dilaksanakeun Tahap I dina poé Ahad , 12 April 2020 di 5 (lima) DPD More...

By admin001 On Selasa, April 21st, 2020
0 Comments

KAA Ngalaksanakeun Kagiatan Donasi Pikeun Nyegah Sumebarna Virus Corona

Soréang Babdung, SundaNews.net – Pembatasan Sosial Berskala Besar (PSBB) di wilayah Jawa Barat utamana Kabupatén Bandung resmi dilumasungkeun poé Rebo (15/4/2020). Panerapan ieu minangka léngkah pikeun More...

By admin001 On Selasa, April 7th, 2020
0 Comments

KUA Buka Pendaptaran Nikah Online Salila Wabah Virus Corona

Dirjén Bimas Islam Kamenterian Ageman, Kamaruddin Amin nyatakeun Kantor Urusan Ageman atawa KUA ngan ngaladenan pandaptaran sacara online kalawan salila dina situasi wabah virus corona kanggo para calon pangantén More...

By admin001 On Senin, Maret 30th, 2020
0 Comments

Sistem Pambalajaran Bimba Aiueo Tenjolaya Cicaléngka Di Tengah Pangaruh Covid-19

Cicaléngka,Sundanews – Virus corona (covid-19), pangaruh pisan kana dunya pendidikan jeung séktor nu sanésna,di antawisna bimba Aiueo anu dikokolakeun Yayasana Pengembanagan Anak Indonesia (YPAI ), More...