PASANGGiRi TEMBANG Pager Ageng antara Siswa SMP SA. Kab. Kota Tasikmalaya

panggung pagelaran anu nyandak Gambar Dedi wahyudi Cicalengka —- sundanews.net , -Ngareuah – reuah Poe Basa lndung 2021Padata Calagara Balai Bahasa Provinsi Jawa Barat Rukun gawe sareungDesa Wisata Bumi Ageung. Tembang pageur ageungan salah sahiji potensi anu aya di pageur ageung. Potensi kawih pageur ageung seni salendro budaya urang More...

by admin001 | Published 5 hari ago
By admin001 On Rabu, Februari 24th, 2021
0 Comments

Pitunjuk Langsung Habib Rizieq Shihab ,Sukarelawan FPI ngagabung sareung TNI

Foto: aksi kamanusiaan anu dilakukan Front Persaudaraan Islam (FPI). (Dok Munarman) . Cicalengka —- sundanews.net ,- Tilas Sékretaris Jenderal Barisan Pembela Islam (FPI) Munarman ngajelaskeun yén sukarelawan More...

By admin001 On Rabu, Februari 24th, 2021
0 Comments

Aksi Sosial FPI kanggo Korban Banjir Dibubarkeun, Aziz Seubat Pulisi Kurang Piknik

Foto: aksi kamanusiaan anu dilakukan Front Persaudaraan Islam (FPI). (Dok Munarman) . Cicalengka —- sundanews.net , – Patugas pulisi sareng TNI ngabubarkeun sakumpulan sukarelawan atas nami Front More...

By admin001 On Rabu, Februari 17th, 2021
0 Comments

Aep Saepudin pamuda di Desa. Lumbung Kacamatan. Lumbung Kabupaten Ciamis anu paduli kanu lingkungan( Pangrajin )

Aep Saepudin di padumukanna [ Dedi Wahyudi ] Cicalengka —- sundanews.net 17 / 02 /2021 , Aep Saepudin pamuda anu paduli kana lingkungan di Desa. Lumbung Kacamatan.Lumbung Kabupaten Ciamis. Aep salah sahiji More...

By admin001 On Selasa, Januari 19th, 2021
0 Comments

KAA Peuduli Bencana longsor Cimanggung

lokasi bencana Cimanggung (KAA ) Cicalengka — Sundanews.net . 17 Januari 2021 ,, ASEP ASEP KOMUNITAS (KAA) ngalaksanakeun kagiatan sosial salaku bentuk kaprihatinan ku nyayogikeun bantosan / sumbangan More...

By admin001 On Kamis, November 12th, 2020
0 Comments

SDN 273 GEMPOL SARI KOTA BANDUNG NGISI TUGAS “PMP”PENJAMIN MUTU PENDIDIKAN di tengah Covid 19.

SDN 273 Gempol Sari Kota Bandung . photo Dedi Wahyudi sundanews.net Sundanews.net . – Cicalengka kab .SDN 273 GEMPOL SARI KOTA BANDUNG NGISI TUGAS “PMP”Anu ngajaminkeun MUTU PENDIDIKAN sareung More...

By admin001 On Kamis, November 12th, 2020
0 Comments

Kanyataan bakti cintana kana Pramuka ( Ibu Sri Hanyani )

Sri Haryani ngabina kapramukaan sejak tahun 1990 sateulah lulus SPG dugi ka kiwari dipangkalan SDN Panorama 4. SDN Hegarmanah 1 -2 . SDN Panorama 3 ayena Sri Haryani aktif di SDN 133 Panorama Kota BandungSri Haryani More...

By admin001 On Jumat, November 6th, 2020
0 Comments

Rudeut,Ruwetna Birokrasi ( SK Guru SDN 134 Panorama anu acan Turun Wae)

Guru SDN 134 Panorama Sri Haryani . photo > dedi mulyadi sundanews.net -cicalengaka. Ibu sri Haryani Guru SDN 134 nyarioskeun uneuk-uneuk anjeunna perkawis SK anjeunna anu kedahna lungsur 2019 dugi ka kiwari More...

By admin001 On Kamis, Agustus 27th, 2020
0 Comments

Di SDN 093 Tunas Harapan Cijerah guru sareung kepala sekolah calik ngagorombol(ngariung)

Sakola SDn 093 Tunas Harapan Cijerah Kota Bandung, Sundanews.net – Pamerintah pusat jeung pamerintah daerah ngalarang aktifitas ngumpul kusabab sabagian daerah masih situasi covid 19 jeung siswa dikedahkeun More...

By admin001 On Jumat, Mei 1st, 2020
0 Comments

Bank Indonésia Nyiapkeun Kaperluan Artos Tunéi Rp157,96 Triliun Salila Romadon

Diréktur Éksékutif kepala Departemén Pengelolaan Uang Bank Indonésia Marlison Hakim ngomong kaperluan duit kontan kasebat turun sagedé 17, 7 persén (yoy) dibandingkeun periode taun ka tukang Jakarta, More...