Progres Baksos ngabagi paket seumbako dina TMMD 110 kodim 0509/ Kab.Bekasi

Kodim 0509 ( Liputan 4.com ) Cicalengka—-sundanews.net,- TMMD salaku salah sahiji agenda kagiatan rutin Kodim 0509 / Kab. Bekasi mangrupikeun wujud anu nyata pikeun ngabantosan usaha pikeun ngadorong Pamaréntah Kabupaten Bekasi nerapkeun program pangwangunan di daérah Kabupatén Bekasi Dina kagiatan TMMD ieu salah sahiji targét non-fisik More...

by admin001 | Published 3 bulan ago
By admin001 On Minggu, Februari 28th, 2021
0 Comments

PASANGGiRi TEMBANG Pager Ageng antara Siswa SMP SA. Kab. Kota Tasikmalaya

panggung pagelaran anu nyandak Gambar Dedi wahyudi Cicalengka —- sundanews.net , -Ngareuah – reuah Poe Basa lndung 2021Padata Calagara Balai Bahasa Provinsi Jawa Barat Rukun gawe sareungDesa Wisata More...

By admin001 On Rabu, Februari 24th, 2021
0 Comments

Pitunjuk Langsung Habib Rizieq Shihab ,Sukarelawan FPI ngagabung sareung TNI

Foto: aksi kamanusiaan anu dilakukan Front Persaudaraan Islam (FPI). (Dok Munarman) . Cicalengka —- sundanews.net ,- Tilas Sékretaris Jenderal Barisan Pembela Islam (FPI) Munarman ngajelaskeun yén sukarelawan More...

By admin001 On Rabu, Februari 24th, 2021
0 Comments

Aksi Sosial FPI kanggo Korban Banjir Dibubarkeun, Aziz Seubat Pulisi Kurang Piknik

Foto: aksi kamanusiaan anu dilakukan Front Persaudaraan Islam (FPI). (Dok Munarman) . Cicalengka —- sundanews.net , – Patugas pulisi sareng TNI ngabubarkeun sakumpulan sukarelawan atas nami Front More...

By admin001 On Rabu, Februari 17th, 2021
0 Comments

Aep Saepudin pamuda di Desa. Lumbung Kacamatan. Lumbung Kabupaten Ciamis anu paduli kanu lingkungan( Pangrajin )

Aep Saepudin di padumukanna [ Dedi Wahyudi ] Cicalengka —- sundanews.net 17 / 02 /2021 , Aep Saepudin pamuda anu paduli kana lingkungan di Desa. Lumbung Kacamatan.Lumbung Kabupaten Ciamis. Aep salah sahiji More...

By admin001 On Selasa, Januari 19th, 2021
0 Comments

KAA Peuduli Bencana longsor Cimanggung

lokasi bencana Cimanggung (KAA ) Cicalengka — Sundanews.net . 17 Januari 2021 ,, ASEP ASEP KOMUNITAS (KAA) ngalaksanakeun kagiatan sosial salaku bentuk kaprihatinan ku nyayogikeun bantosan / sumbangan More...

By admin001 On Kamis, November 12th, 2020
0 Comments

SDN 273 GEMPOL SARI KOTA BANDUNG NGISI TUGAS “PMP”PENJAMIN MUTU PENDIDIKAN di tengah Covid 19.

SDN 273 Gempol Sari Kota Bandung . photo Dedi Wahyudi sundanews.net Sundanews.net . – Cicalengka kab .SDN 273 GEMPOL SARI KOTA BANDUNG NGISI TUGAS “PMP”Anu ngajaminkeun MUTU PENDIDIKAN sareung More...

By admin001 On Kamis, November 12th, 2020
0 Comments

Kanyataan bakti cintana kana Pramuka ( Ibu Sri Hanyani )

Sri Haryani ngabina kapramukaan sejak tahun 1990 sateulah lulus SPG dugi ka kiwari dipangkalan SDN Panorama 4. SDN Hegarmanah 1 -2 . SDN Panorama 3 ayena Sri Haryani aktif di SDN 133 Panorama Kota BandungSri Haryani More...

By admin001 On Jumat, November 6th, 2020
0 Comments

Rudeut,Ruwetna Birokrasi ( SK Guru SDN 134 Panorama anu acan Turun Wae)

Guru SDN 134 Panorama Sri Haryani . photo > dedi mulyadi sundanews.net -cicalengaka. Ibu sri Haryani Guru SDN 134 nyarioskeun uneuk-uneuk anjeunna perkawis SK anjeunna anu kedahna lungsur 2019 dugi ka kiwari More...

By admin001 On Kamis, Agustus 27th, 2020
0 Comments

Di SDN 093 Tunas Harapan Cijerah guru sareung kepala sekolah calik ngagorombol(ngariung)

Sakola SDn 093 Tunas Harapan Cijerah Kota Bandung, Sundanews.net – Pamerintah pusat jeung pamerintah daerah ngalarang aktifitas ngumpul kusabab sabagian daerah masih situasi covid 19 jeung siswa dikedahkeun More...