Ceramah – Ki Balap, Kopéah Beureum

Ki Balapan, nami éta nyaéta julukan pikeun penceramah anu kawéntar ti Dusun Cemplang, Désa Cibatok, Kacamatan Leuwiliang, Kabupaten Bogor, Jawa Kulon. Ngaran asli Ki Balapan nyaéta K.H. Mochammad Arief Sholéh. Ciri has Kyai Balap nyaéta pikeun ngajarkeun basa Sunda nganggo metodeu sapertos carita dongéng sareng narékahan nadzoman, muji More...

by admin001 | Published 10 bulan ago
By admin001 On Kamis, Februari 13th, 2020
0 Comments

Ceramah Ki Balap

Ki Balapan, nami éta nyaéta julukan pikeun penceramah anu kawéntar ti Dusun Cemplang, Désa Cibatok, Kacamatan Leuwiliang, Kabupaten Bogor, Jawa Kulon. Ngaran asli Ki Balapan nyaéta K.H. Mochammad Arief More...