Latihan Padepokan Seni Sunda Anu aya di Kota, Kab Ciamis

teumpat Latihan padepokan Ci bogo [ gambar Dedi wahyudi s.n ] Ciamis , sundanews.net,- Matak resep katingalina urang sunda mopoleh kana seni budayana Jurnalis sundanews, tilu poe tilu peting kukuluyuran ti karawang kapurwakarta nepi ka pameungpeuk Garut timimiti bungbulang cikeuleut cikajang terus ka Limbangan nepi ka pamoyanan pageur ageung situ More...

by admin001 | Published 2 minggu ago
By admin001 On Jumat, April 23rd, 2021
0 Comments

Puji Megantari Juara Favorit Pasanggiri Jaipongan Kategori Rampak budak

Puji Megantari .Gambar fb Sundanews.ne,- Sumedang , Puji Megantari (12), murid kelas V SDN Cijati, Kacamatan Situraja, Kabupatén Sumedang, lahir di Sumedang, 7 Juni 2009, anu dumuk di Dukuh Cilimus RT 004 RW More...

By admin001 On Sabtu, Maret 20th, 2021
0 Comments

Kapala Sakola SDN 089 Kota Bandung Entis nuju latihan deugung sareung Guru anu sanesna

Cicalengka—-sundanews.net,- Kepala Sakola SDN 089 Kota Bandung Entis nuju latihan deugung sareung lbu, Bapa guru di ruang kesenian tiap poe rebu tos lbu Bapa guru senam kasehatan jasmani dihalaman Sakola More...

By admin001 On Rabu, Februari 24th, 2021
0 Comments

Seni budaya Sunda Anu Di Suguhkeun ku Padepokan Walatra Rukun Sauyunan , Ciparay

Cicalengka —- sundanews.net,- Ngamumule Kaseunian Sunda Sareung Ngahijikeunna Orang sunda DIna kabudayaan pencak silat, Komunitas atawa paguyuban Walatra ,ngaperagakeun padungdung walatra pusaka panghibur More...

By admin001 On Selasa, Februari 2nd, 2021
0 Comments

Mikawanoh Kalénder Sunda ” Ngindung ka Waktu Ngawula Ka Jaman”

ketua umum KAA Kang Asep tutuy Cicalengka — Sundanews.net . Ngenalkeun KALENDER SUNDA Ku: ASEP TUTUY TURYANA *) KALENDAR SUNDA Salaku PRODUK CEMERLANG BANGSA SUNDA Teu aya diragukeun yén dina sajarah More...

By admin001 On Senin, Februari 1st, 2021
0 Comments

Budaya 4 sasihan anu ngandung di Tasik Malaya

kp balong Pageur Ageung Tasik Malaya ( Dedi wahyudi ) Cicalengka — Sundanews.net . Kampung Balanongan Desa pagersari Kec. Pager ageng Kab TasikmalayaKampung Balanongan masih nyepeung jeng make seni More...

By admin001 On Sabtu, April 18th, 2020
0 Comments

Pépéling : Lagu Sunda Karuhun Pundung

Talatah jeung Kaprihatinan para karuhun nu disababkeun karuksakan alam lingkungan anu jalaran kalakuan manusa  More...

By admin001 On Selasa, Maret 10th, 2020
0 Comments

Pekan Kréativitas Siswa SD Diayakeun Di SDN 214 Kota Bandung

Bandung, SundaNews.net – Keur nyiptakeun spirit sarta kréativitas siswa Sakola Dasar, dilaksanakeun Pekan Kréativitas Siswa nu dipiluan ku Sakola Dasar Nagari (SDN) sarta Swasta sa Kota Bandung. Acara More...

By admin001 On Senin, Februari 24th, 2020
0 Comments

Alam Suku Baduy Lebak Banten

Minangka salah sahiji tempat wisata anu aya di désa Baduy nyaéta alamna sarta masarakatna anu nyekel  budaya harmoni dina integrasi antara manusa, leuweung sareng lingkunganana. Budaya baduy anu kuat dina More...