Ngungkabkeun Misteri Karuhun Sunda

Sababaraha ahli percanten yén Guha Pawon janten tempat asal masarakat karuhun Sunda. Panggalian ti taun 2003-2017 mendakan tujuh posil manusa kuno anu yuswa antara 5600 sareng 11 rébu taun.  More...

by admin001 | Published 10 bulan ago
By admin001 On Rabu, Februari 12th, 2020
0 Comments

Kalacak, Hiu Bodas Ageung Sapanjang 5 méter Nyilem Rébuan Kilométer

Sundanews.net – Hiji hiu bodas nu panjangna ampir 5 méter parantos dilacak sareng ditéwak  ku para élmuwan. Panangkepan ieu ngan ukur kanggo tujuan panalungtikan sareng sababaraha waktos héwan pamuncak More...

By admin001 On Rabu, Februari 12th, 2020
0 Comments

Élmuwan Suksés Melak Tangkal Korma Ti Siki Nu Umurna 2 Rébu Taun

Sundanews.net – Élmuwan parantos ngokolakeun pepelakan ti siki korma anu ka kubur ruruntuhan sawaréh ti jaman siki korma anu ka kubur ruruntuhan sareng guha kuno salami 2 rébu taun. Tim ahli nyandak More...

By admin001 On Sabtu, Februari 8th, 2020
0 Comments

Uji Cobi Ios 13 Sarta Ipad Os Kanggo Umum Rilis Juli 2019

SundaNews.net – Apple cikénéh ngawanohkeun sistem operasi iphone panganyarna na, ios 13 dina konferensi pengembang WWDC 2019 di California. Henteu éta waé, iphone ogé ngawanohkeun ipad os nyaéta sistem More...