PKS Ngajukeun Ahmad Syaikhu Jeung Nurmasyah Lubis Piken Posisi Wagub DKI

Jakarta, Sundanews.com  — Tepi ka ayeuna, posisi wakil gubernur DKI, nu ditinggalkeun Sandiaga Salahuddin Uno, acan kénéh kaeusi. Partéi Kaadilan Sejahtera (PKS) ngabocorkeun ngaran kader nu arék dibéré mandat keur ngeusian posisi wagub DKI kasebut. Aya dua ngaran kuat nu arék ngagandéng Gubernur DKI, Anies Rasyid Baswédan. Dua ngaran More...

by admin | Published 3 bulan ago
By admin On Senin, September 3rd, 2018
0 Comments

Tangerang Aprésiasi Atlet Nu Ngahontal Medali Emas di Asian Games 2018

Tangerang, Sundanews   — Gawé kuat atlet dina ngudag medali emas di Asian Games 2018 geus kabayar. Sanggeus aprésiasi ti pamaréntah pusat, atlet nu ngahontal medali emas ogé meunangkeun aprésiasi ti More...