Sukarelawan AHY dina Déklarasi Pilkada Ngarojong Moeldoko saatos Jumaah

Sukarelawan AHY salami Pamilihan Daérah DKI 2017, Pemuda Agus Sylvi, bakal nganteurkeun aspirasi pangrojongna ka Moeldoko pikeun Demokrat di payuneun kantor KSP siang ayeuna. Poto: ANTARA FOTOS / Akbar Nugroho Gumay Cicalengka—- sundanews.net -Sukarelawan anu ngadukung pasangan Agus Harimurti Yudhoyono (AHY) sareng Sylviana Murni dina More...

by admin001 | Published 8 bulan ago
By admin001 On Kamis, Februari 4th, 2021
0 Comments

Moeldoko Ngabantah kudéta Partai Démokrat: Ieu lulucon

Kapala Staf Présidén Moeldoko masihan pernyataan pers ngeunaan masalah kudéta Partai Démokratik, Rebo (3/2). (Poto: CNN Indonesia / Feri Agus Setyawan) Cicalengka —- Sundanews.netKapala Présidén More...

By admin001 On Rabu, Februari 3rd, 2021
0 Comments

Isu Kudéta, Demokrat Ménta Moeldoko ulah janten beban pikeun Istana

Kapala Staff pikeun Présidén Jéndral TNI (Purn) Moeldoko. (ANTARA FOTOS / Akbar Nugroho Gumay) Cicalengka —- sundanews.net Partai Demokrat naros ka Kepala Kantor Staf Présidén (KSP) Moeldoko supados More...

By admin001 On Rabu, Januari 13th, 2021
0 Comments

Kasus Djoktjan, Pinangki Mayunan Sidang Tuntutan poe kamari

Teurdakwa kasus dugaan suap jeung gratifikasi peungurus fatwa Mahkamah Agung (MA) Djoko Tjandra, Jaksa Pinangki Sirna Malasari. (ANTARA FOTO/Rivan Awal Lingga) Cicalengka — Sundanews.net. Terdakwa kasus More...

By admin001 On Senin, Januari 4th, 2021
0 Comments

Sidang Kahiji Praperadilan Habib Rizieq Di kawitan,Saksi panyidik kateter ku pertarosan Habib Rizieq

PN jakrta sidang Habib rizieq Sihab kahiji Cicalengka –Sundanews.net 04/ 01/ 2021 17; 49 Sidang kahiji praperadilan Habib Riezieq Sihab dina statusna tersangka; nyaeta kasus panghasutan, ririungan di More...

By admin001 On Rabu, Desember 30th, 2020
0 Comments

FPI Nganilai Kaputusan Pamarentah sabagian Pangalihan Isu Kasus di tembakna 6 Anggota Laskar

Menko Polhukam Mahfud MD ngumumkeun larangan aktivitas jeung kagiatan FPI, di itung poe ayena, Rebo 30 Desember 2020. ( layar YouTube / Kemenko Polhukam) Cicalengka — sundanews.net Dina konferensi More...

By admin001 On Selasa, November 17th, 2020
0 Comments

Silaturahmi Bakal calon Bupati sareung comunity BIKERS Cicalengka ” kadongkapan ‘ H DS BEDAS

Sekretariat Comunity kp.ANdir Majalaya ( Abah Ayi GMBI ) Sundanews.net Cicalengka Sekretariat comunity anu aya di jln raya Majalaya Kp Andir depan Mesjid. 25 mtr ti belokan ka pasirpogor,kasumpingan bakal calon More...

By admin001 On Jumat, April 24th, 2020
0 Comments

Indonésia Ngeureunkeun Angkutan Darat, Laut tur Udara pikeun nyegah nyebarna Covid-19

Pangaturan Menteri Perhubungan Nomor 25 taun 2020 ngeunaan pangaturan transportasi salila musim mudik ditetepkeun dina tangal 23 April 2020 anu jadi kaputusan aturan  pamaréntah dina ngalarang mudik. Jakarta, More...

By admin001 On Rabu, Februari 19th, 2020
0 Comments

Peperangan Di Kongrés PAN Ka V Di Sulteng

Kongrés PAN anu disebut Partai Amanat Nasional ricuh. Karicuhan éta nepi ka ngalungkeun korsi. Karusuhan kasebut lumangsung antara tim pendukung calon Ketua Umum DPP PAN (Caketum) kanggo periode 2020-2025, More...

By admin001 On Jumat, Februari 14th, 2020
0 Comments

Meoldoko Nyebatkeun Éks Kombatan ISIS Asal Indonésia Stateless

Pihak Istana kaprésidén Républik Indonésia nyebutkeun yén 689 éks ISIS parantos janten stateles atanapi kaleungitan hak kawarganagaraan sanaos henteu ngalangkungan prosedur hukum anu berlaku pikeun More...