Silaturahmi Bakal calon Bupati sareung comunity BIKERS Cicalengka ” kadongkapan ‘ H DS BEDAS

Sekretariat Comunity kp.ANdir Majalaya ( Abah Ayi GMBI ) Sundanews.net Cicalengka Sekretariat comunity anu aya di jln raya Majalaya Kp Andir depan Mesjid. 25 mtr ti belokan ka pasirpogor,kasumpingan bakal calon Bupati bandung,rakeutna kanu janteun warga bandung kab.( khusus bandung Timur ) ieu calon bupati bandung teh tos aheng/ tos pada terang More...

by admin001 | Published 1 minggu ago
By admin001 On Jumat, April 24th, 2020
0 Comments

Indonésia Ngeureunkeun Angkutan Darat, Laut tur Udara pikeun nyegah nyebarna Covid-19

Pangaturan Menteri Perhubungan Nomor 25 taun 2020 ngeunaan pangaturan transportasi salila musim mudik ditetepkeun dina tangal 23 April 2020 anu jadi kaputusan aturan  pamaréntah dina ngalarang mudik. Jakarta, More...

By admin001 On Rabu, Februari 19th, 2020
0 Comments

Peperangan Di Kongrés PAN Ka V Di Sulteng

Kongrés PAN anu disebut Partai Amanat Nasional ricuh. Karicuhan éta nepi ka ngalungkeun korsi. Karusuhan kasebut lumangsung antara tim pendukung calon Ketua Umum DPP PAN (Caketum) kanggo periode 2020-2025, More...

By admin001 On Jumat, Februari 14th, 2020
0 Comments

Meoldoko Nyebatkeun Éks Kombatan ISIS Asal Indonésia Stateless

Pihak Istana kaprésidén Républik Indonésia nyebutkeun yén 689 éks ISIS parantos janten stateles atanapi kaleungitan hak kawarganagaraan sanaos henteu ngalangkungan prosedur hukum anu berlaku pikeun More...

By admin001 On Minggu, Februari 9th, 2020
0 Comments

Parlemén Turki Nolak Proposal Trump Di Paléstina

SundaNews.net – Kuala Lumpur – Hasan Turan, Ketua Persahabatan Parlemén Turki-Paléstina, negeskeun yén anjeunna henteu ngajirim proposal Trump sareng nyebatna usaha pikeun ngancurkeun Al-Quds More...

By admin001 On Minggu, Februari 9th, 2020
0 Comments

DPR RI Ménta Pamaréntah Kerjasama Nyieun Drone Sareng Turki

Ngajieun Drone nyuwun ka Indonesia pikeun gawé bareng dina nyieun drones sareng Turki Ketua Badan Kerjasma antar Parlemén, BKSAP, Fadli Zon nyarios yén Turki mangrupa nagara anu tumuwuh pesat, hususna More...

By admin001 On Minggu, Februari 9th, 2020
0 Comments

Imran Khan: Islamophobia timbul ku sabab pamimpin Muslim gagal ngajelaskeun Islam

undaNews – Kuala Lumpur – Pakistan, Malaysia sareng Turki ngarencanakeun ngawangun média sorangan pikeun ngabenerkeun salah paham ngeunaan Islam Islamophobia ngembang di Kulon sabab pamimpin More...