Marzuki Alie Ngarasa Sanasib SBY: Abdi Laporan oge heunteu Direspons

Marzuki Alie ngomengkeun heunte cuma Susilo Bambang Yudhoyono (SBY) anu ngarasa diperlakukeun heunte Adil. Foto: ANTARA FOTO/Akbar Nugroho Gumay Cicalengka —- sundanews.net, -Tilas Sékretaris Jéndral Partéy Démokrat, Marzuki Alie, ngaraos nasib anu sami sareng Ketua Déwan Tinggi Partai Démokratik, Susilo Bambang Yudhoyono (SBY) kusabab More...

by admin001 | Published 7 hari ago
By admin001 On Rabu, Februari 24th, 2021
0 Comments

Saorang aktifis Nyarioskeun Hukum Era jokowi jeung KH Ma’ruf Amin

Cicalengka —- Sundanews.net ,- Haris Azhar nyarios yén penegak hukum di jaman Présidén Jokowi Kh Ma’ruf Amin, parantos parah, tapi éta henteu hartosna yén jaman SBY langkung saé. Aktivis HAM More...

By admin001 On Rabu, Februari 24th, 2021
0 Comments

5 Warta anu paling kawe’ntar : Menteri- menteri masih kabanjiran kiritikan, Jakarta Dikuriling Banjir

Gubernur DKI Jakarta, Anies Baswedan. Foto : Ricardo Cicalengka —- Sundanews.net ,- Wilujeung akhir minggu, pamiarsa satia sundanews.net, JPNN.com, mugia sadayana pamiarsa séhat dina kasehatan, pinuh More...

By admin001 On Senin, Februari 22nd, 2021
0 Comments

Nami Puan Lebeut Survei Capres, Eleh saeutik ti Habib Rizieq Shihab

Puan Maharani Gambar PR Cicalengka —- sundanews.net – Kapilihna Katua DPR anu ogé Pupuhu PDIP DPP Puan Maharani salaku calon présidén langkung handap tibatan Ustaz Abdul Somad sareng Rizieq Shihab. More...

By admin001 On Kamis, Februari 18th, 2021
0 Comments

Top 5 Berita, Bu Mega Kacolongan 2 Kali, Jenderal Ieu Siap Pasang Badan, Pak Ganjar ngabejakeun Sajumlah Beja

Ketua Umum DPP PDI Perjuangan Megawati Soekarnoputri. Foto: Ricardo/dok.JPNN.com Cicalengka —- Sundanews.net ,Wilujeng énjing, pamiarsa satia sundanews.net, ieu berita di candak tina JPNN.com warta anu More...

By admin001 On Rabu, Februari 17th, 2021
0 Comments

Peresmian Bupati sareng Wakil Bupati Bandung masih ngantosan kaputusan sangketa pamilihan di pangadilan konstitusi { MK }

Calon bupati sareng wakil bupati di Bandung didukung ku PKB, PKS, Nasdem, sareng Partai Démokratik, Dadang Supriatna sareng Sahrul Gunawan ngadaptar di kantor KPU di Kabupatén Bandung, Jumaah, 4 Séptémber 2020. More...

By admin001 On Rabu, Februari 17th, 2021
0 Comments

Geliat Revisi UU ITE Dina Kapuasan Publik ka Jokowi Turun

Presiden RI Joko Widodo waktos di ruang rapat paripurna MPR, Kompleks Parlemen, Sanayan, Jakarta Pusat. (ANTARA FOTO/Sigid Kurniawan) Cicalengka —- sundanews.net . Ti saprak masihan pidato di kagiatan More...

By admin001 On Rabu, Februari 17th, 2021
0 Comments

Kapala polda Nasional ( Kapolri )Ngaku yen Hukum ITE tos teu sehat

Kapolri Jenderal Listyo Sigit Prabowo mengamini yen panggunaan UU ITE tos teu sehat (ANTARA FOTO/GALIH PRADIPTA) Cicalengka —- sundanews.net Kapala Polri Jénderal Listyo Sigit Prabowo nyarios yén More...

By admin001 On Sabtu, Februari 6th, 2021
0 Comments

Kader Demokrat Beber Tepang sareng Moeldoko, Teu disangka-sangka, Aya Dana ageung

Moeldoko. Foto: Ricardo/JPNN.com Cicalengka —- sundanesws.net . Kapala Badan Komunikasi Strategis Parté Démokrat, Herzaky Mahendra Putra, nyarios yén kader Démokratik henteu pernah gaduh inisiatif More...

By admin001 On Jumat, Februari 5th, 2021
0 Comments

Sukarelawan AHY dina Déklarasi Pilkada Ngarojong Moeldoko saatos Jumaah

Sukarelawan AHY salami Pamilihan Daérah DKI 2017, Pemuda Agus Sylvi, bakal nganteurkeun aspirasi pangrojongna ka Moeldoko pikeun Demokrat di payuneun kantor KSP siang ayeuna. Poto: ANTARA FOTOS / Akbar Nugroho More...