Présidén Ngalantik salapan gubernur Jeung wakil gubernur nu kapilih.

Jakarta, Sundanews.net  —  Salapan gubernur sarta wakil gubernur nu kapilih meunang dina pilkada sarentak 2018 resmi dilantik ku Présidén RI Joko Widodo poé Rebo (5/9. ) Salapan gubernur jeung wakil gubernur kasebut di antarana ti Propinsi Kalimantan Barat, Propinsi Jawa Barat jeung Propinsi Jawa Tengah sarta Propinsi Papua. Nurutkeun Menteri More...

by admin | Published 3 bulan ago
By admin On Senin, September 3rd, 2018
0 Comments

Fadli Zon Ménta Isu Mahar Rp1 Triliun Sandiaga Uno Henteu digoréng deui

Jakarta, Sundanews  —  Wakil Katua Umum Partéi Gerindra Fadli Zon ménta, isu mahar Rp1 triliun keur PAN sarta PKS ti Sandiaga Uno teu disawalakeun deui. Perkara éta nyusul kaputusan Badan Pengawa (Bawaslu) More...

By admin On Senin, September 3rd, 2018
0 Comments

Katua MPR Ménta Bawaslu Teu Mihak Sual Caleg Koruptor

Jakarta, Sundanews  —  Sikep Badan Pengawas Pemilu (Bawaslu) nu ngaloloskeun urut koruptor jadi calon legislatip jadi  polemik. Pupuhu Majelis Permusyawaratan Rakyat (MPR), Zulkifli Hasan ménta Bawaslu More...

By admin On Sabtu, September 1st, 2018
0 Comments

Indonésia – Australia Satuju Ningkatkeun Hubungan Kamitraan Stategis Komprehensip

Bogor, Sundanews — Indonesia jeung  Australia satuju ngajalin hubungan bilateral nu saé pikeun kahareup. Dina datangna Perdana Menteri Australia,Scott Morrison,ka Istana kapresidenan Bogor,dina Jumaah,31 Agustus More...

By admin On Sabtu, September 1st, 2018
0 Comments

Indonésia – Australia Satuju Ningkatkeun Hubungan Kamitraan Stategis Komprehensip

Bogor, Sundanews — Indonesia jeung  Australia satuju ngajalin hubungan bilateral nu saé pikeun kahareup. Dina datangna Perdana Menteri Australia,Scott Morrison,ka Istana kapresidenan Bogor,dina Jumaah,31 Agustus More...