Pembunuhan Pemred di Sumatera belah Kaler, Aji Medan Nyebatkeun Korban Jalmi anu Kritis kana Kasus- kasus Pidana

Ilustrasi olah TKP( KOMPAS.com ) Sundanews.net,- Aliansi Jurnalis Independen (AJI) Medan mengutuk penembakan anu nyababkeun pupusna redaksi pimpinan média online lassernewstoday.com, Marasalem Harahap. Korban Ngantunkeun ditembak dina mobil ku jalma anu teu dikenal (OTK). “AJI Medan ngutuk rajapati Marasalem Harahap. Naon waé alesanna, More...

by admin001 | Published 4 hari ago
By admin001 On Minggu, April 25th, 2021
0 Comments

Nasib Awak KRI Nanggala-402 Teuacan Bisa Dipastikeun, TNI Siapkeun 2 Cara Evakuasi Kapal Selam

TNI AL nunjukeun bukti serpihan KRI Nanggala-402 di Base Ops Lanud I Gusti Ngurah Rai, Bali.(Kompas.com/ Imam Rosidin) Sundanews.net. DENPASAR,-TNI teu mastikeun kaayaan 53 awak awak KRI Nanggala-402 anu dinyatakeun More...

By admin001 On Minggu, April 25th, 2021
0 Comments

7 Fakta ngeunaan KRI Nanggala- 402 teuleum, Dideteksi dina jero 850 Meter,Ninggal retakan Badag Lumangsung

sundanews.net,- Saatos kaleungitan hubungan ti Rebo (21/4/2021) énjing-énjing, KRI Nanggala-402 tungtungna dinyatakeun tilelep sakitar tilu dinten sanggeusna, Sabtu (24/4/2021) Kapal selam Angkatan Laut Indonésia More...

By admin001 On Sabtu, April 24th, 2021
0 Comments

Puluhan Nasabah Fikasa Group Menta Hampura jeung nyabut Laporan

Gambar Enoh L4.com Sundanews.net ,- Jakarta Ratusan korban usaha investasi Grup Fikasa anu sateuacanna ngalaporkeun ka pulisi, ngalangkungan LQ Indonesia Lawfirm, nyungkeun hapunten ka Fikasa Group, PT WBN sareng More...

By admin001 On Jumat, Maret 26th, 2021
0 Comments

Korban Kaseret Banjir Bandang di Citengah Sumedang ka pendak tos kaayaan ngantunkeun

banjir sumedang Citengah Cicalengka—-sundanews.net,-Korban anu leungit anu kaséréd ku banjir bandang di Désa Citengah, Kacamatan Sumedang Kidul, Kabupatén Sumedang, Jawa Barat, akhirna kapendak dinten More...

By admin001 On Rabu, Februari 24th, 2021
0 Comments

Suka Relawan Baja ngabantosan korban Banjir dua Desa di Kabupaten Bekasi

Posko Banjir (Gambar Enoah Suherman) Cicalengka —-sundanews.net ,- Banjir di sababaraha daérah Kabupatén Bekasi disebarkeun sacara merata, khususna Désa Karang Satu, Kacamatan Karang Bahagia, banjir More...

By admin001 On Rabu, Februari 24th, 2021
0 Comments

LSM Garda Patriot Bersatu Kabupaten Bekasi, Mere bantuan ka Korban Banjir di Desa Labansari Bekasi

Gambar tempat banjir bekasi (Enoh Suherman ) Cicalengka —- Sundanews.net, – Bencana banjir anu nyerang ampir 17 Kacamatan di Kabupatén Bekasi, ngajantenkeun sadayana warga waspada, daérah anu More...

By admin001 On Rabu, Februari 24th, 2021
0 Comments

Pitunjuk Langsung Habib Rizieq Shihab ,Sukarelawan FPI ngagabung sareung TNI

Foto: aksi kamanusiaan anu dilakukan Front Persaudaraan Islam (FPI). (Dok Munarman) . Cicalengka —- sundanews.net ,- Tilas Sékretaris Jenderal Barisan Pembela Islam (FPI) Munarman ngajelaskeun yén sukarelawan More...

By admin001 On Rabu, Februari 24th, 2021
0 Comments

Aksi Sosial FPI kanggo Korban Banjir Dibubarkeun, Aziz Seubat Pulisi Kurang Piknik

Foto: aksi kamanusiaan anu dilakukan Front Persaudaraan Islam (FPI). (Dok Munarman) . Cicalengka —- sundanews.net , – Patugas pulisi sareng TNI ngabubarkeun sakumpulan sukarelawan atas nami Front More...

By admin001 On Senin, Februari 22nd, 2021
0 Comments

Anies : Atas Izin Allah Banjir Jakarta Saat 100 Persen

Gubernur DKI Anies Baswedan Cicalengka —- sundanews.net ,- Gubernur DKI Jakarta Anies Baswedan nyatakeun yén banjir anu nyerang kota ibu kota saatos ditujukeun hujan saprak Sabtu (20/2) parantos surut More...