Suka Relawan Baja ngabantosan korban Banjir dua Desa di Kabupaten Bekasi

Posko Banjir (Gambar Enoah Suherman) Cicalengka —-sundanews.net ,- Banjir di sababaraha daérah Kabupatén Bekasi disebarkeun sacara merata, khususna Désa Karang Satu, Kacamatan Karang Bahagia, banjir henteu acan normal ngaleutikan. Caah disababkeun ku ngabahekeun walungan anu teu tiasa nampung tingkat hujan anu luhur. Salaku hiji bentuk More...

by admin001 | Published 7 hari ago
By admin001 On Rabu, Februari 24th, 2021
0 Comments

LSM Garda Patriot Bersatu Kabupaten Bekasi, Mere bantuan ka Korban Banjir di Desa Labansari Bekasi

Gambar tempat banjir bekasi (Enoh Suherman ) Cicalengka —- Sundanews.net, – Bencana banjir anu nyerang ampir 17 Kacamatan di Kabupatén Bekasi, ngajantenkeun sadayana warga waspada, daérah anu More...

By admin001 On Rabu, Februari 24th, 2021
0 Comments

Pitunjuk Langsung Habib Rizieq Shihab ,Sukarelawan FPI ngagabung sareung TNI

Foto: aksi kamanusiaan anu dilakukan Front Persaudaraan Islam (FPI). (Dok Munarman) . Cicalengka —- sundanews.net ,- Tilas Sékretaris Jenderal Barisan Pembela Islam (FPI) Munarman ngajelaskeun yén sukarelawan More...

By admin001 On Rabu, Februari 24th, 2021
0 Comments

Aksi Sosial FPI kanggo Korban Banjir Dibubarkeun, Aziz Seubat Pulisi Kurang Piknik

Foto: aksi kamanusiaan anu dilakukan Front Persaudaraan Islam (FPI). (Dok Munarman) . Cicalengka —- sundanews.net , – Patugas pulisi sareng TNI ngabubarkeun sakumpulan sukarelawan atas nami Front More...

By admin001 On Senin, Februari 22nd, 2021
0 Comments

Anies : Atas Izin Allah Banjir Jakarta Saat 100 Persen

Gubernur DKI Anies Baswedan Cicalengka —- sundanews.net ,- Gubernur DKI Jakarta Anies Baswedan nyatakeun yén banjir anu nyerang kota ibu kota saatos ditujukeun hujan saprak Sabtu (20/2) parantos surut More...

By admin001 On Rabu, Februari 17th, 2021
0 Comments

Jennifer Jill Diteuteupkeun Jadi Tersangka Kasus Narkoba

Jennifer Jill sareung Ajun Perwira. (Asep Syaifullah/DetikHot) Cicalengka —– sundanews.net , Pulisi neuteupkeun seniman Jennifer Jill salaku tersangka dina kasus panyalahgunaan narkoba saatos ditahan More...

By admin001 On Senin, Februari 8th, 2021
0 Comments

Ridho Rhoma Asup dina liang anu sami

gambar Jpnncom (Sundanews.net) Cicalengka Sundanews.net .—- panyanyi dangdut Ridho Rhoma asup di lubang anu sami. Putra Raja Dangdut Rhoma Irama deui ditahan ku pulisi anu aya hubunganana sareng kasus More...

By admin001 On Kamis, Januari 21st, 2021
0 Comments

Awéwé Émosional Nalika Jokowi Datang, Entong Nincak tempat solatna

tempat geumpa sulsel Cicalengka — Sundanews.net . Hiji awéwé nganyatakeun émosina di tempat évakuasi gempa Sulawesi Kulon di Stadion Manakarra, Mamuju, pas sareng kadatangan Présidén Jokowi, Salasa More...

By admin001 On Rabu, Januari 13th, 2021
0 Comments

Kasus Djoktjan, Pinangki Mayunan Sidang Tuntutan poe kamari

Teurdakwa kasus dugaan suap jeung gratifikasi peungurus fatwa Mahkamah Agung (MA) Djoko Tjandra, Jaksa Pinangki Sirna Malasari. (ANTARA FOTO/Rivan Awal Lingga) Cicalengka — Sundanews.net. Terdakwa kasus More...

By admin001 On Selasa, Januari 12th, 2021
0 Comments

‘STOP’ Eureunkeun NGagali Taneuh Lingkar Nagreg, Sa euncan Aya MUsibah GEude

lokasi galian Taneuh nagreg Cicalengka — Sundanews.net . – Kagiatan galian taneuh, kesik di wilayah Nagreg deukeut jeung wilayah pamukiman,galian taneuh lingkar Nagreg anu dikawatirkeun nyandak dampak More...