SDN 273 GEMPOL SARI KOTA BANDUNG NGISI TUGAS “PMP”PENJAMIN MUTU PENDIDIKAN di tengah Covid 19.

SDN 273 Gempol Sari Kota Bandung . photo Dedi Wahyudi sundanews.net Sundanews.net . – Cicalengka kab .SDN 273 GEMPOL SARI KOTA BANDUNG NGISI TUGAS “PMP”Anu ngajaminkeun MUTU PENDIDIKAN sareung Nusanesna,nyaeta dina perkawis 8 standar kompetensi sakola anu aya hubunganna peundidikan sareung Covid 19. Tos bade satahun pamarentah More...

by admin001 | Published 3 minggu ago
By admin001 On Jumat, November 6th, 2020
0 Comments

Rudeut,Ruwetna Birokrasi ( SK Guru SDN 134 Panorama anu acan Turun Wae)

Guru SDN 134 Panorama Sri Haryani . photo > dedi mulyadi sundanews.net -cicalengaka. Ibu sri Haryani Guru SDN 134 nyarioskeun uneuk-uneuk anjeunna perkawis SK anjeunna anu kedahna lungsur 2019 dugi ka kiwari More...

By admin001 On Kamis, Agustus 27th, 2020
0 Comments

Di SDN 093 Tunas Harapan Cijerah guru sareung kepala sekolah calik ngagorombol(ngariung)

Sakola SDn 093 Tunas Harapan Cijerah Kota Bandung, Sundanews.net – Pamerintah pusat jeung pamerintah daerah ngalarang aktifitas ngumpul kusabab sabagian daerah masih situasi covid 19 jeung siswa dikedahkeun More...