Aya Karumunan jelma/ Massa di Acara Presiden Jokowi, Munarman komentar, Kieu ;

Mantan Sekretaris Umum FPI Munarman. Foto: Ricardo/JPNN.com Cicalengka —- sundanews.net ,- Tilas Sékretaris Jenderal Barisan Pembela Islam (FPI) Munarman nangtang pulisi pikeun nerapkeun hukum ngeunaan kerumunan anu ngabagéakeun Présidén Joko Widodo atanapi kadatangan Jokowi di Maumere, Kabupatén Sikka, Nusa Tenggara Wétan (NTT), Salasa More...

by admin001 | Published 1 minggu ago
By admin001 On Rabu, Februari 24th, 2021
0 Comments

5 Warta anu paling kawe’ntar : Menteri- menteri masih kabanjiran kiritikan, Jakarta Dikuriling Banjir

Gubernur DKI Jakarta, Anies Baswedan. Foto : Ricardo Cicalengka —- Sundanews.net ,- Wilujeung akhir minggu, pamiarsa satia sundanews.net, JPNN.com, mugia sadayana pamiarsa séhat dina kasehatan, pinuh More...

By admin001 On Senin, Februari 22nd, 2021
0 Comments

BMKG: 5 Provinsi Siaga Banjir Ngenaan Hujan Geude Poe Ayena

ilustrasi Banjir waktos di Bandung ( sundanews.net) Cicalengka —- sundanews.net ,- Badan Météorologi, Klimatologi sareng Géofisika (BMKG) ngira-ngira yén lima propinsi waspada kana kamungkinan pangaruh More...

By admin001 On Selasa, Februari 2nd, 2021
0 Comments

Aziz Yanuar ngabejakeun Peseun enggal Habib Rizieq ti tukangeun Jaruji besi, Pepeling Diri

Habib riziq sihab pingpinan Fpi ( Tibunnews.com ) Cicalengka — Sundanews.net Pangacara Habib Rizieq Shihab, Aziz Yanuar ngadugikeun peuseun enggal ti Imam Besar FPI , anu aya dina peungkeur jaruji More...

By admin001 On Kamis, Januari 14th, 2021
0 Comments

Syekh Ali Jaber Ngantunkeun di RS Islam Yarsi Jakarta

Cicalengka — Sundanew.net . Innalillahi wainnailaihi rojiun, Assalamu alaikum warahmatullahi wabarokatuh Pribados salaku pingpinan Ali dzulpiqar sareung wakil pingpinan Jajang Jamaludin, sareung Sadayana More...

By admin001 On Selasa, Januari 12th, 2021
0 Comments

‘STOP’ Eureunkeun NGagali Taneuh Lingkar Nagreg, Sa euncan Aya MUsibah GEude

lokasi galian Taneuh nagreg Cicalengka — Sundanews.net . – Kagiatan galian taneuh, kesik di wilayah Nagreg deukeut jeung wilayah pamukiman,galian taneuh lingkar Nagreg anu dikawatirkeun nyandak dampak More...

By admin001 On Senin, Januari 11th, 2021
0 Comments

Sing nyaah ka Diri jeung Alam Dunya ” Kang asep si Motivator Runtah Sajatina “

UPK / sakola runtah cilengkrang kab Bandung Cicalengka — Sundanews.net . Sosok kang Asep Anu Heunteu liren – Liren merjuangkeun ngasosialisasikeun,Mere nyaho ka batur yen Runtah teh lain Musibah More...

By admin001 On Minggu, Januari 10th, 2021
0 Comments

Hujan ageung anu ngaguyur jawabarat ngakibatkeun banjir sareung longsor di Sumedang

Patugas gabungan waktos evakuasi janazah korban longsor Desa Cihanjuang Kecamatan Cimanggung Kabupaten Sumedang Jawa barat Sabtu 9 Januari 2021 (Foto : Taufik Notif.id) Cicalengka — sundanews.net – More...

By admin001 On Rabu, Januari 6th, 2021
0 Comments

Dina Gelar Operasi Yustisi Polsek Cicalengka, Puluhan Pangandara Motor beunang Rajia

Jalan Raya cicalengka payun kecamatan Cicalegka payuneun pagadaian Cicalengka Cicalengka — Sundanews.net Peursonil Polsek Cicalengka, Polresta Bandung, heunteu liren- liren ngalakukeun giat operasi More...

By admin001 On Rabu, Desember 30th, 2020
0 Comments

Alun alun Cicalengka dina pandemi covid 19

Alun alun Cicalengka ( gambar Andri andriyana) Cicalengka — Sundanews.net Alun – alun Cicalengka anu aya di wilayah kabupaten bandung Timur, Di buka /saentos direnopasi, dina waktos pandemi kantos More...