Pungsi Tolotoar di Jln. Rajawali Timur Kota Bandung Khususna, nyuhunkeun di tertibkeun, di perhatoskeun Pamarentah sateumpat

Gambar dedi Wahyudi s.n Bandung , sundanews.net,- 12/ 06/2021 , 10’255 Wib. Tolotoar di Jln. Rajawali Timur kota Bandung bukan digunakan untuk pejalan kaki tapi sudah beralih pungsi jadi pos ormas dan tempat jualan pedagang kaki lima tolotoar dan sebagian badan jalanpun sudah dipakai tempat jualan dan ngejemur barang dagangan untuk dijual More...

by admin001 | Published 1 minggu ago
By admin001 On Sabtu, April 24th, 2021
0 Comments

Yuk Urang Ngahuleung Kabehanana ngenaan Ieu Musibah sareung Neda Do’a ti sadayana….

Sundanews.net ,- Yaa Allah Yaa Rachman Yaa Rahim, ngudupruk ,keclak Cai soca Ya Rob… salamatkeun dulur abdi sadaya Awak Kapal Selam KRI. Nanggala-402 Anu leungit di Parairan Bali : Letkol laut (P) More...

By admin001 On Sabtu, April 24th, 2021
0 Comments

Ngeunaan Solat Idul Fitri 2021, Pamarentah Kota Bandung menta panitia ngayakeun Simulasi

Simulasi solat Idul Fitri Sundanews.net, – Bandung ,Asup ka minggu kadua Ramadhan, wacana ngagungkeun Idul Fitri 2021 parantos mimiti janten topik anu panas. Salian ti larangan pulang, sholat Idul Fitri More...

By admin001 On Minggu, April 4th, 2021
0 Comments

Pemkot Bandung Tertibkeun Bangunan Liar, Siti Muntamah: “Ulah Ngotoran solokan”

Ketua Forum Bandung Sehat (FBS) Kota Bandung, Siti Muntamah Oded, nyangeukeu, panertiban bangunan liar dilakukeun supaya Kota Bandung bebas ODF (open defecation free) 100 persen.  Cicalengka—-sundanews.net,-Pamaréntah More...

By admin001 On Kamis, April 1st, 2021
0 Comments

Aa Gym Narik deui gugatan na, Ieu respon teh Nina

Aa Gym Cicalengka—-sundanews.net,-Tukang Da’wah Aa Gym parantos narik gugatan cerai na ngalawan Ninih Tea. Janten sidang lanjutan pikeun cerai aranjeunna anu diayakeun dinten ieu dijadwalkeun mundur More...

By admin001 On Rabu, Februari 24th, 2021
0 Comments

Aya Karumunan jelma/ Massa di Acara Presiden Jokowi, Munarman komentar, Kieu ;

Mantan Sekretaris Umum FPI Munarman. Foto: Ricardo/JPNN.com Cicalengka —- sundanews.net ,- Tilas Sékretaris Jenderal Barisan Pembela Islam (FPI) Munarman nangtang pulisi pikeun nerapkeun hukum ngeunaan More...

By admin001 On Rabu, Februari 24th, 2021
0 Comments

5 Warta anu paling kawe’ntar : Menteri- menteri masih kabanjiran kiritikan, Jakarta Dikuriling Banjir

Gubernur DKI Jakarta, Anies Baswedan. Foto : Ricardo Cicalengka —- Sundanews.net ,- Wilujeung akhir minggu, pamiarsa satia sundanews.net, JPNN.com, mugia sadayana pamiarsa séhat dina kasehatan, pinuh More...

By admin001 On Senin, Februari 22nd, 2021
0 Comments

BMKG: 5 Provinsi Siaga Banjir Ngenaan Hujan Geude Poe Ayena

ilustrasi Banjir waktos di Bandung ( sundanews.net) Cicalengka —- sundanews.net ,- Badan Météorologi, Klimatologi sareng Géofisika (BMKG) ngira-ngira yén lima propinsi waspada kana kamungkinan pangaruh More...

By admin001 On Selasa, Februari 2nd, 2021
0 Comments

Aziz Yanuar ngabejakeun Peseun enggal Habib Rizieq ti tukangeun Jaruji besi, Pepeling Diri

Habib riziq sihab pingpinan Fpi ( Tibunnews.com ) Cicalengka — Sundanews.net Pangacara Habib Rizieq Shihab, Aziz Yanuar ngadugikeun peuseun enggal ti Imam Besar FPI , anu aya dina peungkeur jaruji More...

By admin001 On Kamis, Januari 14th, 2021
0 Comments

Syekh Ali Jaber Ngantunkeun di RS Islam Yarsi Jakarta

Cicalengka — Sundanew.net . Innalillahi wainnailaihi rojiun, Assalamu alaikum warahmatullahi wabarokatuh Pribados salaku pingpinan Ali dzulpiqar sareung wakil pingpinan Jajang Jamaludin, sareung Sadayana More...