ICPW Ngutuk Lobana Praktek Pungli Pamakaman Kasus Covid- 19

Pamakaman anu aya di indonesia JAKARTA, sundanews.net,- Pupuhu Indonésia Civilian Police Watch (ICPW), Bambang Suranto nyatakeun hanjakalna nalika ngadangu béja yén kulawarga dikubur kusabab COVID-19 kedah nyéépkeun opat juta rupiah di Pemakaman Umum (TPU). Kami terang, masarakat urang terang kumaha! Upami sadaya pasién Covid-19 dibiayaan More...

by admin001 | Published 2 bulan ago
By admin001 On Selasa, Juli 13th, 2021
0 Comments

Pamarentah Siapkeun Skenario Perpanjangna PPKM Darurat dugi ka 6 Minggu

Patugas pulisi sareng Dishub meungpeuk bagian Jalan Simatupang ngarah ka Fatmawati, Jakarta, Sabtu (10/7/2021). Ditambahkeun titik pamblokiran jalan sapertos Jalan Simatupang, Jalan Antasari, sareng Jalan Raya More...

By admin001 On Selasa, Juli 13th, 2021
0 Comments

Hakim Anu Vonis Habib Rizieq Ninggalkeun Dun’ya ( Pupus ), Wilujeung sumping di Pangadilan Akherat

Screenshot Akun Instagram PN Jakarta Timur) Jakarta ,sundanews.net,- Rektor Universitas Ibnu Chaldun, Musni Umar, ngaréspon berita maotna salah saurang hakim Pengadilan Jakarta Wétan, Suryaman, anu pupus dinten More...

By admin001 On Kamis, Juli 8th, 2021
0 Comments

Anggaran Pangalolaan Sampah Puluhan Miliar Tapi DLH Kabupaten Bandung Heunteu Maksimal

Truk pengangkut sampah sedang melakukan evakuasi sampah dengan menggunakan alat berat. Bandung Baleendah, sundanews.net,- Anggaran pikeun ngatur limbah di Dinas Lingkungan Hidup Kabupatén Bandung (DLH) lumayan More...

By admin001 On Senin, Juli 5th, 2021
0 Comments

Harmoko Jeung Keunangan ‘Numut Patunjuk Bapak Presiden’

Dina jaman Orde Baru dina kakawasaan, Harmoko (katuhu) dikenal salaku jalma katuhu Présidén Républik Indonésia kadua, Suharto (kénca). (AFP Poto / AGUS LOLONG) Jakarta ,sundanews.net,- Menteri Informasi More...

By admin001 On Sabtu, Juni 12th, 2021
0 Comments

Pungsi Tolotoar di Jln. Rajawali Timur Kota Bandung Khususna, nyuhunkeun di tertibkeun, di perhatoskeun Pamarentah sateumpat

Gambar dedi Wahyudi s.n Bandung , sundanews.net,- 12/ 06/2021 , 10’255 Wib. Tolotoar di Jln. Rajawali Timur kota Bandung bukan digunakan untuk pejalan kaki tapi sudah beralih pungsi jadi pos ormas dan More...

By admin001 On Sabtu, April 24th, 2021
0 Comments

Yuk Urang Ngahuleung Kabehanana ngenaan Ieu Musibah sareung Neda Do’a ti sadayana….

Sundanews.net ,- Yaa Allah Yaa Rachman Yaa Rahim, ngudupruk ,keclak Cai soca Ya Rob… salamatkeun dulur abdi sadaya Awak Kapal Selam KRI. Nanggala-402 Anu leungit di Parairan Bali : Letkol laut (P) More...

By admin001 On Sabtu, April 24th, 2021
0 Comments

Ngeunaan Solat Idul Fitri 2021, Pamarentah Kota Bandung menta panitia ngayakeun Simulasi

Simulasi solat Idul Fitri Sundanews.net, – Bandung ,Asup ka minggu kadua Ramadhan, wacana ngagungkeun Idul Fitri 2021 parantos mimiti janten topik anu panas. Salian ti larangan pulang, sholat Idul Fitri More...

By admin001 On Minggu, April 4th, 2021
0 Comments

Pemkot Bandung Tertibkeun Bangunan Liar, Siti Muntamah: “Ulah Ngotoran solokan”

Ketua Forum Bandung Sehat (FBS) Kota Bandung, Siti Muntamah Oded, nyangeukeu, panertiban bangunan liar dilakukeun supaya Kota Bandung bebas ODF (open defecation free) 100 persen.  Cicalengka—-sundanews.net,-Pamaréntah More...