Pamarentah Siapkeun Skenario Perpanjangna PPKM Darurat dugi ka 6 Minggu

Patugas pulisi sareng Dishub meungpeuk bagian Jalan Simatupang ngarah ka Fatmawati, Jakarta, Sabtu (10/7/2021). Ditambahkeun titik pamblokiran jalan sapertos Jalan Simatupang, Jalan Antasari, sareng Jalan Raya Cijantung pikeun negeskeun yén Jakarta masih dina jaman PPKM Darurat. (Liputan6.com/Faizal Fanani) JAKARTA, sundanews.net,- Pamaréntah More...

by admin001 | Published 2 bulan ago
By admin001 On Selasa, Juli 13th, 2021
0 Comments

Ratusan Siswa SD jeung SMP di Cimahi Gagal Naek Kelas

ILUSTRASI: Sajumlah siswa ngalaksanakeun sakola patepang larai dina waktos Pandemi. Bandung ,CIMAHI ,sundanews,- Taun ajaran 2020/2021 parantos réngsé, sareng kami ayeuna ngabagéakeun taun ajaran anu énggal. More...

By admin001 On Sabtu, Juni 26th, 2021
0 Comments

Nyebar Sangka’an Ayana Permainan PPDB Tahap Kahiji di SMAN 1 Cicalengka, Kieu Faktana ;

SMA Negri 1 cicalengka ( Ceko), Gambar Jamaludin s.n Cicalengka, Kabupaten Bandung Timur, -Pendapat medar di kalangan masarakat ngeunaan ayana buruan dina Éntri Mahasiswa Anyar (PPDB) di SMAN 1 Cicalengka. More...

By admin001 On Rabu, Juni 23rd, 2021
0 Comments

Kagiatan Di Ajar Bimba Aiueo Cicalengka Bandung Online

Daring bimba aiueo Tenjolaya , Gambar Jj s.n Cicalengka,sundanews.net,- Bimba Aiueo Tenjolaya ,sakola Sdn 7, Sd 4 jeung sakola2 anu aya di Bandung Wetan , Sok sanaos sepuh2 Murid Ngeluhwae, Tos kawalahan More...

By admin001 On Sabtu, Juni 12th, 2021
0 Comments

Satukangeun Kasuksesanna sareung Prestasina SMP, SMK Bakti Ilham , Nyetak Barudak Bangsa

sakola Bakti Ilham ( BI )Jln. Peundeuy No.32, Bojongsalam, Kecamatan Rancaekek, Kabupaten Bandung ( gambar Jamaludin s.n ) Cicalengka Kab Bandung, sundanews.net,- 11/06/2021 SMP & SMK BI (Bakti Ilham) mangrupikeun More...

By admin001 On Kamis, Juni 10th, 2021
0 Comments

Sakola tos tatap muka di Kabupaten Ciamis Kacamatan Kawali Lumbung

SDN 3 LUMBUNG Kabupaten Ciamis Gambar Dedi s.n Ciamis , Sundanews.net ,- 10- 06 2021 ,Sakola anu aya di kab Ciamis ti poe senen tos ngawitan pateupang rarai saur Bu Oom salah sahiji guru SDN 3 Lumbung Kabupaten More...

By admin001 On Jumat, Juni 4th, 2021
0 Comments

Sababaraha Hiji sakola Anu tos siap pahareup2 di Kota Bandung

Gambar Dedi Wahyudi Cimahi ,- sundanews , Sakola- sakola anu aya di kota Bandung tos siap ngalaksanakeun pahareup- hareup Guru sareung Murid , sasuai prokes+Hasil panilaian pamarentah sateumpat dina perkawis More...

By admin001 On Jumat, Juni 4th, 2021
0 Comments

Di Kabupaten Bandung Barat teuacan aya parentah sakola Pahareup2

Gambar Dedi Wahyudi Padalaranag ,-sundanews.net , Kabupaten Bandung Barat di singkat KKB teu scan aya parentah sakola tatap mukareporter Sundanews. net / Cakrabuana news Dedi Wahyudi tanggal 28-5-2021 balik More...

By admin001 On Kamis, Mei 27th, 2021
0 Comments

Persiapan sakola di SDN 061 Kota Bandung ( Pateupang Rarai )

Sdn 061 Gambar Dedi wahyudi s.n Bandung . sundanews.net ,- Persiapan tatap muka di SDN 061 Kota Bandung poe keumis tanggal 27 Mei 2021 dihalaman sakola, kapala sakola jeung guru – guru keur moto sareung More...

By admin001 On Kamis, April 29th, 2021
0 Comments

Samangtna Tunanetra di Majalengka Maca Al Quran

Siswa SLB YPLB Majalengka ieu diajarkeun pentingna tolabul ilmi “Ilmu agama” termasuk ngaji. (Foto: Bima Bagaskara/detikcom) Sundanews.net. MAJALENGKA, – Watesan henteu janten halangan pikeun More...