Satukangeun Kasuksesanna sareung Prestasina SMP, SMK Bakti Ilham , Nyetak Barudak Bangsa

sakola Bakti Ilham ( BI )Jln. Peundeuy No.32, Bojongsalam, Kecamatan Rancaekek, Kabupaten Bandung ( gambar Jamaludin s.n ) Cicalengka Kab Bandung, sundanews.net,- 11/06/2021 SMP & SMK BI (Bakti Ilham) mangrupikeun SMP sareng jenjang jenjang anu ogé ngagaduhan fasilitas asrama. Lokasina di kacamatan. Bandung, tepatna di Jln. Peundeuy No 32, More...

by admin001 | Published 1 minggu ago
By admin001 On Kamis, Juni 10th, 2021
0 Comments

Sakola tos tatap muka di Kabupaten Ciamis Kacamatan Kawali Lumbung

SDN 3 LUMBUNG Kabupaten Ciamis Gambar Dedi s.n Ciamis , Sundanews.net ,- 10- 06 2021 ,Sakola anu aya di kab Ciamis ti poe senen tos ngawitan pateupang rarai saur Bu Oom salah sahiji guru SDN 3 Lumbung Kabupaten More...

By admin001 On Jumat, Juni 4th, 2021
0 Comments

Sababaraha Hiji sakola Anu tos siap pahareup2 di Kota Bandung

Gambar Dedi Wahyudi Cimahi ,- sundanews , Sakola- sakola anu aya di kota Bandung tos siap ngalaksanakeun pahareup- hareup Guru sareung Murid , sasuai prokes+Hasil panilaian pamarentah sateumpat dina perkawis More...

By admin001 On Jumat, Juni 4th, 2021
0 Comments

Di Kabupaten Bandung Barat teuacan aya parentah sakola Pahareup2

Gambar Dedi Wahyudi Padalaranag ,-sundanews.net , Kabupaten Bandung Barat di singkat KKB teu scan aya parentah sakola tatap mukareporter Sundanews. net / Cakrabuana news Dedi Wahyudi tanggal 28-5-2021 balik More...

By admin001 On Kamis, Mei 27th, 2021
0 Comments

Persiapan sakola di SDN 061 Kota Bandung ( Pateupang Rarai )

Sdn 061 Gambar Dedi wahyudi s.n Bandung . sundanews.net ,- Persiapan tatap muka di SDN 061 Kota Bandung poe keumis tanggal 27 Mei 2021 dihalaman sakola, kapala sakola jeung guru – guru keur moto sareung More...

By admin001 On Kamis, April 29th, 2021
0 Comments

Samangtna Tunanetra di Majalengka Maca Al Quran

Siswa SLB YPLB Majalengka ieu diajarkeun pentingna tolabul ilmi “Ilmu agama” termasuk ngaji. (Foto: Bima Bagaskara/detikcom) Sundanews.net. MAJALENGKA, – Watesan henteu janten halangan pikeun More...

By admin001 On Rabu, April 28th, 2021
0 Comments

Turangga Cakraudaksana :” Aksi Guru Honor leumpang ka Istana Nagara, Citra Goreng Pendidkan di Kabupaten Bekasi”

Gambar L4.com Enoh .S Sundanews.net,-KABUPATÉ BEKASI – Guru Non Personel Pendidikan Personel (GTK) anu anggota Front Pembela Kehormatan Kabupatén Bekasi ngalaksanakeun pawai panjang ka istana nagara, More...

By admin001 On Minggu, April 4th, 2021
0 Comments

Pemkot Bandung Moal Buru-buru Buka Sakolah, Wajib Simulasi Heula, kumaha Saur Pangamat?

Kapala Eksekutif Pasukan Tugas Penanganan Kota Covid-19 Kota Bandung, nyarios yén anjeunna bakal lami-lami ngayakeun rapat saatos pernyataan Menteri Pendidikan dan Kebudayaan, Nadiem Makarim, anu maréntahkeun More...

By admin001 On Minggu, April 4th, 2021
0 Comments

Pembelajaran Bersemuka[ katinggal rarai], Pamarentah kota Bakal Naros heula pendapat sepuh2 siswa/i,’ Entong Buru-buru”

Sekda Kota Bandung, Ema Sumarna, nyangeumkeun, Pemkot moal buru-buru dia mengeluarkeun kabijakan pembelajaran di sakola . Cicalengka—-sundanews.net,- Pamaréntah Kota Bandung bakal ngadangukeun pendapat More...

By admin001 On Kamis, April 1st, 2021
0 Comments

SDN 041 Kota Bandung Ditutup kusabab aya anu beunang ku Corona

Guru SDN 214 Gambar Dedi wahyudi Cicalengka—-sundanews.net,-SDN 041 ditutup dua minggu kahareup kusabab aya salah sahiji guru anu kengeng covid 19. Jurnalis Assiyasah tv. Cidoro tv. Kantor Berita Cakrabuana. More...