Surat terbuka kanggo pamingpin jabar

Ngado’a supados tereh leubet sakola ( Ani rohaenih ) Cicalengka —- sundanews.net ,- Surat anu di lampirkeun dina akun Fb Ani rohaenih, poe sabtu kaping 27 pebruari 2021 ” Abdi Ngeluh,bisi pajarken lebay, teu ngomong asa mumet wae kana pikiran…. ka bapak Ridwan Kamil/oge k bpak bupati Garut… Dari pada ngagugulung corona,bari More...

by admin001 | Published 4 hari ago
By admin001 On Selasa, Maret 2nd, 2021
0 Comments

Dinas Pendidikan Kota Bandung SDN 214 Perumnas Cijerah

SDN 214 Perumnas Cijerah (gambar dedi wahyudi) Cicalengka —- sundanews.net , -Sdn 214 Perumnas Cijerah, anu alamatna Jln. Cijerah No. 232 Bandung, Abdi bangga janteun guru panjaskes 214 Kota Bandung saur More...

By admin001 On Minggu, Februari 28th, 2021
0 Comments

PASANGGiRi TEMBANG Pager Ageng antara Siswa SMP SA. Kab. Kota Tasikmalaya

panggung pagelaran anu nyandak Gambar Dedi wahyudi Cicalengka —- sundanews.net , -Ngareuah – reuah Poe Basa lndung 2021Padata Calagara Balai Bahasa Provinsi Jawa Barat Rukun gawe sareungDesa Wisata More...

By admin001 On Kamis, Februari 25th, 2021
0 Comments

Sakola Pa’adu larai Dibuka Juli 2021 Sacara lalaunan

Kemendikbud mastikeun sako mulai asup dina Juli 2021 sacara lalaunan . Ilustrasi (ANTARA FOTO/IRWANSYAH PUTRA) Cicalengka —- sundanews.net ,- Menteri Pendidikan dan Kabudayaan (Kemendikbud) mastikeun prosés More...

By admin001 On Rabu, Februari 24th, 2021
0 Comments

5 Warta anu paling kawe’ntar : Menteri- menteri masih kabanjiran kiritikan, Jakarta Dikuriling Banjir

Gubernur DKI Jakarta, Anies Baswedan. Foto : Ricardo Cicalengka —- Sundanews.net ,- Wilujeung akhir minggu, pamiarsa satia sundanews.net, JPNN.com, mugia sadayana pamiarsa séhat dina kasehatan, pinuh More...

By admin001 On Jumat, Februari 12th, 2021
0 Comments

Kemenag Ngahapus UN di Madrasah, Kalulusan kudu nyumponan 3 Syarat

lustrasi. Kamentrian Agama ngaleungitkeun ujian nasional salaku sarat pikeun lulus MTS sareng MA sareng ngagentoskeun deui ku 3 kaayaan sanésna, salah sahijina nyaéta ujian madrasah. (Poto: ANTARA PHOTO / Mohamad More...