Tangerang Aprésiasi Atlet Nu Ngahontal Medali Emas di Asian Games 2018

Tangerang, Sundanews   — Gawé kuat atlet dina ngudag medali emas di Asian Games 2018 geus kabayar. Sanggeus aprésiasi ti pamaréntah pusat, atlet nu ngahontal medali emas ogé meunangkeun aprésiasi ti pamaréntah daérah. Pamaréntah Kota Tangerang, Banten contona bakal mikeun aprésiasi keur atlet nu asalna ti kota éta, Rajiah Salsabillah More...

by admin | Published 3 bulan ago
By admin On Minggu, September 2nd, 2018
0 Comments

Tim Sepak bola Koréa Selatan Hontal Medali Emas Asian Games 2018

Pakansari -Cbinong, Sundanews.net — Taeguk Warriors ngarebut emas sanggeus ngalawan Jepang dina patandingan sepakbola Asian Games 2018 nu tepi babak tambahan. Kameunang ieu ngaloloskeun Son Heung-min leupas More...