Fun Bike Jelajah Situs Dina Raraga HUT Kostrad ka 59 sarta poé jadi Kabupatén Bandung Ka – 379

Cicaléngka, SundaNews.net – Fun Bike Jelajah Situs ” Sasapedahan Ka Curug Cinulang “, dilaksanakeun dina raraga runtuyan kagiatan HUT Kostrad ka-59 sarta poé jadi  Kabupatén Bandung Ka – 379. Kagiatan ieu diayakeun ku Yonif Para Raider 330 kerjasama kalawan Disparbud Pemkab Bandung, Kagiatan Fun Bike ieu dihadiran More...

by admin001 | Published 9 bulan ago
By admin001 On Selasa, Februari 11th, 2020
0 Comments

Pérsib Nalukeun Barito Putera 2-1

Bandung, Sundanews.net – Pérsib Bandung suksés nalukkeun Barito Putera dina pertandingan percobaan di Stadion Si Jalak Harupat, Kabupatén Bandung, Salasa (11/2). Skor ahir 2-1 lumasung tina dua gol More...