Ngalaksanakeun KOSN Kompetisi Olah Raga Siswa Nasional Kota Bandung

Gambar dedi wahyudi [s.n] Cicalengka—-sundanews.net,-Kompetisi Olah raga Siswa Nasional Sakola Dasar Tingakat Kota Bandung tahun 2021Tujuan pendidikan nasional berfungsi ngembangkeun kamampuan ngabeuntuk watak serta paradaban bangsa mangfaat jang rangka nyereudaskeun kahirupan bangsa jeung tujuan kanggo ngembangkeun kamampuan numilu pandidikan More...

by admin001 | Published 4 bulan ago
By admin001 On Jumat, Maret 19th, 2021
0 Comments

Kasus ngariung Habib Rizieq Shihab neteupkeun nolak Sidang Online

Cicalengka—-sundanews.net,- Sidang kasus riungan Habib Rizieq Shihab dina persidangan dinten ayeuna, Jumaah (19/03/2021) masih nolak sidang anu dilaksanakeun online. Nanging, hakim tetep ngayakeun sidang More...

By admin001 On Kamis, Februari 25th, 2021
0 Comments

Beda Tafsiran soara Rocky Gerung sareng Dokter Tirta ngenaan riungan Jokowi

Kunjungan damel Jokowi ka NTT parantos ngarusak réspon masarakat, sababaraha anu ngritik tindakan présidén anu dianggap nyababkeun balaréa di tengah pandemi Covid-19. Tapi aya ogé anu nyarioskeun éta kajadian More...

By admin001 On Kamis, Februari 25th, 2021
0 Comments

Jokowi ninggal Langsung Vaksinasi Covid kanggao Rebuan Wartawan

Presiden Joko Widodo Ninggali proses vaksinasi covid-19 (Lukas – Biro Pers) Cicalengka —- sundanews.net ,- Présidén Joko Widodo (Jokowi) nyaksian suntikan vaksin Covid-19 kanggo rébuan wartawan More...

By admin001 On Rabu, Februari 24th, 2021
0 Comments

Aya Karumunan jelma/ Massa di Acara Presiden Jokowi, Munarman komentar, Kieu ;

Mantan Sekretaris Umum FPI Munarman. Foto: Ricardo/JPNN.com Cicalengka —- sundanews.net ,- Tilas Sékretaris Jenderal Barisan Pembela Islam (FPI) Munarman nangtang pulisi pikeun nerapkeun hukum ngeunaan More...

By admin001 On Senin, Februari 22nd, 2021
0 Comments

Anies : Atas Izin Allah Banjir Jakarta Saat 100 Persen

Gubernur DKI Anies Baswedan Cicalengka —- sundanews.net ,- Gubernur DKI Jakarta Anies Baswedan nyatakeun yén banjir anu nyerang kota ibu kota saatos ditujukeun hujan saprak Sabtu (20/2) parantos surut More...

By admin001 On Senin, Februari 22nd, 2021
0 Comments

BMKG: 5 Provinsi Siaga Banjir Ngenaan Hujan Geude Poe Ayena

ilustrasi Banjir waktos di Bandung ( sundanews.net) Cicalengka —- sundanews.net ,- Badan Météorologi, Klimatologi sareng Géofisika (BMKG) ngira-ngira yén lima propinsi waspada kana kamungkinan pangaruh More...

By admin001 On Senin, Februari 22nd, 2021
0 Comments

Nami Puan Lebeut Survei Capres, Eleh saeutik ti Habib Rizieq Shihab

Puan Maharani Gambar PR Cicalengka —- sundanews.net – Kapilihna Katua DPR anu ogé Pupuhu PDIP DPP Puan Maharani salaku calon présidén langkung handap tibatan Ustaz Abdul Somad sareng Rizieq Shihab. More...

By admin001 On Rabu, Februari 17th, 2021
0 Comments

Karangan kembang ‘ Aceh Menang Juara Pang sangsarana’ Ngahias kantor Gubernur

Karangan Kembang- kembang ‘Aceh pangsangsarana di Sumatra’ dipidangkeun di payuneun Kantor Gubernur Acéh, Rebo (17/2). (CNN Indonesia / Dani Randi) Cicalengka —- sundanews.net , Puluhan karangan More...

By admin001 On Rabu, Februari 17th, 2021
0 Comments

Geliat Revisi UU ITE Dina Kapuasan Publik ka Jokowi Turun

Presiden RI Joko Widodo waktos di ruang rapat paripurna MPR, Kompleks Parlemen, Sanayan, Jakarta Pusat. (ANTARA FOTO/Sigid Kurniawan) Cicalengka —- sundanews.net . Ti saprak masihan pidato di kagiatan More...