Karajinan Kurung Manuk Turun timurun anu aya Di Kampung Lame,Nagrak LImbangan Garut

Rorompok salah sahiji pangrajin kurung ( Gambar Andri s.n ) Garut , sundanews.net ,- 16/06/2021 Di Daerah Garut wetan, masih aya keneh pangrajin Kurung manuk, kusabab ieu karajinan teh turun tumurun tiasa di sebat ti seuseupuh kampung eta, Kumargi ieu kurung masih di jarieun dugi keun ka kiwari, perkiraan aya kana 20 taun- 30 taun minangka Umurna More...

by admin001 | Published 5 hari ago
By admin001 On Minggu, April 25th, 2021
0 Comments

Nasib Awak KRI Nanggala-402 Teuacan Bisa Dipastikeun, TNI Siapkeun 2 Cara Evakuasi Kapal Selam

TNI AL nunjukeun bukti serpihan KRI Nanggala-402 di Base Ops Lanud I Gusti Ngurah Rai, Bali.(Kompas.com/ Imam Rosidin) Sundanews.net. DENPASAR,-TNI teu mastikeun kaayaan 53 awak awak KRI Nanggala-402 anu dinyatakeun More...

By admin001 On Sabtu, April 24th, 2021
0 Comments

Yuk Urang Ngahuleung Kabehanana ngenaan Ieu Musibah sareung Neda Do’a ti sadayana….

Sundanews.net ,- Yaa Allah Yaa Rachman Yaa Rahim, ngudupruk ,keclak Cai soca Ya Rob… salamatkeun dulur abdi sadaya Awak Kapal Selam KRI. Nanggala-402 Anu leungit di Parairan Bali : Letkol laut (P) More...

By admin001 On Jumat, April 23rd, 2021
0 Comments

Puji Megantari Juara Favorit Pasanggiri Jaipongan Kategori Rampak budak

Puji Megantari .Gambar fb Sundanews.ne,- Sumedang , Puji Megantari (12), murid kelas V SDN Cijati, Kacamatan Situraja, Kabupatén Sumedang, lahir di Sumedang, 7 Juni 2009, anu dumuk di Dukuh Cilimus RT 004 RW More...

By admin001 On Minggu, April 18th, 2021
0 Comments

Prabowo Nyieun Denwalsus, LaNyalla Mattalitti: Naon Urgensina?

Ketua DPD RI AA LaNyalla Mahmud Mattalitti dina waktos kunjung ka Lantamal VII di Kupang, NTT sababaraha poe tos kaliwat. Foto: Humas DPD RI. Sundanews.net ,- SURABAYA – Pupuhu DPD RI AA LaNyalla Mahmud More...

By admin001 On Minggu, April 18th, 2021
0 Comments

Jozeph Ngaku Nabi ka-26, Kapolri Langsung Turun Tangan

Kapolri Jenderal Listyo Sigit Prabowo. Foto: Ricardo/JPNN.com Sundanews.net ,- JAKARTA – Kapala Polda Nasional, Jénderal Listyo Sigit Prabowo, geuwat campur pikeun maréntahkeun anak buahna pikeun nalungtik More...

By admin001 On Minggu, April 18th, 2021
0 Comments

Bareskrim Polri: Sejak 2018, Jozeph Paul Zhang Tos teu aya di Indonesia

Ilustrasi Bareskrim Polri. Foto: Ricardo/JPNN.com Sundanews.net, – JAKARTA – Satuan Penyelidikan Pidana Polda nuju nalungtik tuduhan tuduhan nistana dilakukeun ku Jozeph Paul Zhang. Pulisi parantos More...

By admin001 On Minggu, April 18th, 2021
0 Comments

Fraksi PKS : Tewak Jozeph Paul Zhang, Umat Islam Ulah kapancing

Ketua Fraksi PKS DPR RI Jazuli Juwaini. Foto: Humas FPKS DPR RI Cicalengka, – JAKARTA – Kapala fraksi PKS di DPR Jazuli Juwaini naroskeun ka pulisi supados langsung néwak Jozeph Paul Zhang, saurang More...

By admin001 On Minggu, April 18th, 2021
0 Comments

Bamsoet Menta Kapolisian saenggalna Nindak Teugas Joseph Paul Zhang ( Nista Agama Islam)

Ketua MPR MPR RI Bambang Soesatyo. Foto: Humas MPR RI Sundanews.net ,- JAKARTA – Ketua MPR RI Bambang Soesatyo (Bamsoet) menta aparat kpolisian saenggalna nindak tegas Joseph Paul Zhang, teursangka panista More...

By admin001 On Kamis, April 1st, 2021
0 Comments

Ieu carita misteri Alas Purwo, leuweung pangkolotna di pulo jawa

Cicalengka—-sundanews.net,-Naha anjeun kantos ka Alas Purwo? Yap, Alas Purwo anu tempatna di Banyuwangi mangrupikeun taman nasional pangageungna di Indonésia sareng dicicingan ku rupa-rupa flora sareng More...