Beda Tafsiran soara Rocky Gerung sareng Dokter Tirta ngenaan riungan Jokowi

Kunjungan damel Jokowi ka NTT parantos ngarusak réspon masarakat, sababaraha anu ngritik tindakan présidén anu dianggap nyababkeun balaréa di tengah pandemi Covid-19. Tapi aya ogé anu nyarioskeun éta kajadian sacara spontan dina bentuk sumanget ti masarakat. (Poto: ANTARA PHOTO / NOVA WAHYUDI) Cicalengka —- sundanews.net ,- Kunjungan More...

by admin001 | Published 2 minggu ago
By admin001 On Kamis, Februari 25th, 2021
0 Comments

Jokowi ninggal Langsung Vaksinasi Covid kanggao Rebuan Wartawan

Presiden Joko Widodo Ninggali proses vaksinasi covid-19 (Lukas – Biro Pers) Cicalengka —- sundanews.net ,- Présidén Joko Widodo (Jokowi) nyaksian suntikan vaksin Covid-19 kanggo rébuan wartawan More...

By admin001 On Rabu, Februari 24th, 2021
0 Comments

Aya Karumunan jelma/ Massa di Acara Presiden Jokowi, Munarman komentar, Kieu ;

Mantan Sekretaris Umum FPI Munarman. Foto: Ricardo/JPNN.com Cicalengka —- sundanews.net ,- Tilas Sékretaris Jenderal Barisan Pembela Islam (FPI) Munarman nangtang pulisi pikeun nerapkeun hukum ngeunaan More...

By admin001 On Senin, Februari 22nd, 2021
0 Comments

Anies : Atas Izin Allah Banjir Jakarta Saat 100 Persen

Gubernur DKI Anies Baswedan Cicalengka —- sundanews.net ,- Gubernur DKI Jakarta Anies Baswedan nyatakeun yén banjir anu nyerang kota ibu kota saatos ditujukeun hujan saprak Sabtu (20/2) parantos surut More...

By admin001 On Senin, Februari 22nd, 2021
0 Comments

BMKG: 5 Provinsi Siaga Banjir Ngenaan Hujan Geude Poe Ayena

ilustrasi Banjir waktos di Bandung ( sundanews.net) Cicalengka —- sundanews.net ,- Badan Météorologi, Klimatologi sareng Géofisika (BMKG) ngira-ngira yén lima propinsi waspada kana kamungkinan pangaruh More...

By admin001 On Senin, Februari 22nd, 2021
0 Comments

Nami Puan Lebeut Survei Capres, Eleh saeutik ti Habib Rizieq Shihab

Puan Maharani Gambar PR Cicalengka —- sundanews.net – Kapilihna Katua DPR anu ogé Pupuhu PDIP DPP Puan Maharani salaku calon présidén langkung handap tibatan Ustaz Abdul Somad sareng Rizieq Shihab. More...

By admin001 On Rabu, Februari 17th, 2021
0 Comments

Karangan kembang ‘ Aceh Menang Juara Pang sangsarana’ Ngahias kantor Gubernur

Karangan Kembang- kembang ‘Aceh pangsangsarana di Sumatra’ dipidangkeun di payuneun Kantor Gubernur Acéh, Rebo (17/2). (CNN Indonesia / Dani Randi) Cicalengka —- sundanews.net , Puluhan karangan More...

By admin001 On Rabu, Februari 17th, 2021
0 Comments

Geliat Revisi UU ITE Dina Kapuasan Publik ka Jokowi Turun

Presiden RI Joko Widodo waktos di ruang rapat paripurna MPR, Kompleks Parlemen, Sanayan, Jakarta Pusat. (ANTARA FOTO/Sigid Kurniawan) Cicalengka —- sundanews.net . Ti saprak masihan pidato di kagiatan More...

By admin001 On Kamis, Desember 3rd, 2020
0 Comments

Al Habib Thohir bin Abdullah Al Kaaf mulih kanu kawasa ( Ngantunkeun)

Hab ib thohir bin abdullah Al Kaaf cicalengka – sundanews.net, Ulama Kota Tegal, pamingpin / pangasuh Ma’had Darul Hijrah Tegal,Ulama anu kasohor anti Syiah jeung aliran- aliran anu nyesatkeun More...

By admin001 On Minggu, Mei 3rd, 2020
0 Comments

Jumlah Kasus Covid-19 di Indonésia Ngahontal 10.843

Sajauh ieu, 1.665 Jalmi Cageur sarta 831 pasien maot Jakarta, SundaNews.net – Jumlah kasus positip Covid-19 di Indonésia ngahontal 10.843 dina poé Saptu, kalayang panambahan 292 kasus anyar dina More...