Jumlah Kasus Covid-19 di Indonésia Ngahontal 10.843

Sajauh ieu, 1.665 Jalmi Cageur sarta 831 pasien maot Jakarta, SundaNews.net – Jumlah kasus positip Covid-19 di Indonésia ngahontal 10.843 dina poé Saptu, kalayang panambahan 292 kasus anyar dina 24 jam pamungkas. Juru wicara pamaréntah pikeun pananganan Covid-19 Achmad Yurianto ngomong 1.665 jalma nu atos cageur ti inpeksi virus More...

by admin001 | Published 7 bulan ago
By admin001 On Selasa, Maret 17th, 2020
0 Comments

Dolar Senén Kamari Parat Rp. 15.000

Jakarta, SundaNews.net Niléi tukeur rupiah ngalawan dolar AS (AS) ragrag (déprési). Dollar AS poé Senén soré kamari (3/16) kapencet dina Rp 15.000. Nyutat data perdagangan Financial Times (FT),Senén More...

By admin001 On Selasa, Februari 11th, 2020
0 Comments

Nuju Ngabersihan Kebon Duku, Warga Jambi Mendak Emas Batang Gambar Soekarno

Jambi SundaNews.net – Warga Désa Panapalan, RT 3, Kacamatan Ilir, Kabupatén Tebo, Jambi, dijieun géhgér. Bayangkeun, aya warga anu namina Érwin (30) mendakan barang anu dikira emas batangan aya gambar More...