Arab Saudi Nyaram Habib Rizieq ka Malaysia

Jakarta, SundaNews.net  —  FPI ngarasa kesel kuprilaku “diskriminasi” ka Habib Rizieq Shihab nu dilakukeun ku patugas imigrasi Arab Saudi. Manéhna diklaim teu meunang indit ka Malaysia jeung euweuh alesan anu jelas. Pamaréntah Saudi teu ngajelaskeun alesan dilarangna hal éta. Sahubungan ku éta hal, FPI jeung GNPF-Ulama nepungan Wakil Ketua More...

by admin | Published 3 bulan ago
By admin On Minggu, September 16th, 2018
0 Comments

HMS Suhary, Nimrung dina acara Ijtima Ulama II, Ahad (16/9), di Jakarta

Jakarta, SundaNew.net   — Ijtima Ulama II diresmikeun poé ieu, Ahad (16/9/2018) di Hotél Grand Cempaka, Jakarta Pusat. Sakumaha anu geus dijadwalkeun acara Ijtima Ulama II ieú dilaksanakeun tabuh 08.30 tepi More...

By admin On Senin, September 10th, 2018
0 Comments

Pamaréntah Indonésia mertélakeun tiwasna Bahrun Naim

Jakarta, Sundanews.net —  Pamaréntah Indonésia ngayakinkeun réhna anggota Daésh asal Indonésia Bahrun Naim tiwas di Suriah. Saperti dilaporkeun Anadolu Agency, Menteri Pertahanan RI Ryamizard Ryacudu ngabewarakeun More...

By admin On Rabu, September 5th, 2018
0 Comments

KJMI Ngaluarkeun Parnyataan Kecam Vonis Pidana 2  Jurnalis Myanmar 

Jakarta, Sundanews.net  — Konfederasi Jurnalis Muslim Indonesia (KJMI) ngecam vonis pidana panjara anu dilabuhkeun pangadilan Myanmar ka dua wartawan lokal, Wa Lone sarta Kyaw Soe Oo, anu damel pikeun Reuters More...

By admin On Senin, September 3rd, 2018
0 Comments

DMI: Pangeras Sora Masjid Perlu Perhatoskeun Kondisi Warga

Jakarta, Déwan Masjid Indonésia (DMI) meunteun pamakéan pangeras sora di masjid penting nimbang-nimbang kaayaan sosial balaréa. Langkah ieu dilakukeun sangkan heteu ngaganggu balaréa jaba ti agama Islam. Katua More...

By admin On Senin, September 3rd, 2018
0 Comments

Katua MPR Ménta Bawaslu Teu Mihak Sual Caleg Koruptor

Jakarta, Sundanews  —  Sikep Badan Pengawas Pemilu (Bawaslu) nu ngaloloskeun urut koruptor jadi calon legislatip jadi  polemik. Pupuhu Majelis Permusyawaratan Rakyat (MPR), Zulkifli Hasan ménta Bawaslu More...