Rebuan Santri Disuntik Vaksin Covid-19, Bupati Banyuwangi: Simkuring Bakal Terus Nggenjot Vaksinasi

Vaksinasi santri di Pesantren Darussalam, Blokagung, Kacamatan Tegalsari, poe Jum’at (18/6/2021) Harita. (Pemkab Banyuwangi) Sundanews.net ,- Rébuan murid di Kabupaten Banyuwangi, Jawa Wétan, ngalaman vaksinasi Covid-19. Program ieu kanggo naekeun sareng ngagedekeun target vaksinasi. Salah sahiji murid anu ngalaman vaksinasi nyaéta di Pondok More...

by admin001 | Published 1 hari ago
By admin001 On Kamis, Juni 10th, 2021
0 Comments

Nuturkeun pitunjuk Kapolres Nasional [ kapolri ], Kapolsek Cicalengka ngayakeun Vaksinasi masal pikeun Masyarakat Cicalengka

Aula kacamatan Cicalengka Bandung, sundanews.net,- Upaya Kapolri pikeun ngabasmi sareng nyegah panyebaran COVID-19 terus diperkuat, salah sahiji anu dilaksanakeun ku Pulisi Cicalengka, Pulisi Bandung, ku ngayakeun More...

By admin001 On Kamis, Mei 27th, 2021
0 Comments

Persiapan sakola di SDN 061 Kota Bandung ( Pateupang Rarai )

Sdn 061 Gambar Dedi wahyudi s.n Bandung . sundanews.net ,- Persiapan tatap muka di SDN 061 Kota Bandung poe keumis tanggal 27 Mei 2021 dihalaman sakola, kapala sakola jeung guru – guru keur moto sareung More...

By admin001 On Rabu, April 21st, 2021
0 Comments

Kagiatan Vaksinasi Massal Guru di dua Kacamatan Andir jeung Bandung Kulon Kota Bandung

Sundanews.net, – Vaksinasi Masal anu di ayakeun kacamatan Andir jeung Bandung kulon Kota BandungFaridah Guru SDN 061 Cijerah Kota Bandung salah sahiji guru anu di vaksinasi tanggal 12-4-2021 nu ngawitan More...

By admin001 On Minggu, April 4th, 2021
0 Comments

Pemkot Bandung Moal Buru-buru Buka Sakolah, Wajib Simulasi Heula, kumaha Saur Pangamat?

Kapala Eksekutif Pasukan Tugas Penanganan Kota Covid-19 Kota Bandung, nyarios yén anjeunna bakal lami-lami ngayakeun rapat saatos pernyataan Menteri Pendidikan dan Kebudayaan, Nadiem Makarim, anu maréntahkeun More...

By admin001 On Minggu, April 4th, 2021
0 Comments

Pemkot Bandung Tertibkeun Bangunan Liar, Siti Muntamah: “Ulah Ngotoran solokan”

Ketua Forum Bandung Sehat (FBS) Kota Bandung, Siti Muntamah Oded, nyangeukeu, panertiban bangunan liar dilakukeun supaya Kota Bandung bebas ODF (open defecation free) 100 persen.  Cicalengka—-sundanews.net,-Pamaréntah More...

By admin001 On Jumat, April 2nd, 2021
0 Comments

Biaya Anu kedah di kaluarkeun kanggo GeNose C19….

Cara pamariksaan lewat GeNose Cicale,ngka—-sundanews.net,-PT Angkasa Pura I mimiti nganggo jasa alat deteksi korona GeNose C-19 di Bandara Internasional Juanda, ti dinten Kemis (1/4). Pamakéan GeNose More...

By admin001 On Jumat, April 2nd, 2021
0 Comments

Satiap Calon Panumpang di Bandara Juanda kedah terang, Aya GeNose C19 tapi…

Layanan Genose c19 Bandara Internasional Juanda Gambar : Humas Angkasa Pura Cicalengka—-sundanews.net,-Pamakéan GeNose C19 pikeun pamariksaan kasihatan pikeun pangguna modeu transportasi udara domestik More...

By admin001 On Kamis, April 1st, 2021
0 Comments

SDN 041 Kota Bandung Ditutup kusabab aya anu beunang ku Corona

Guru SDN 214 Gambar Dedi wahyudi Cicalengka—-sundanews.net,-SDN 041 ditutup dua minggu kahareup kusabab aya salah sahiji guru anu kengeng covid 19. Jurnalis Assiyasah tv. Cidoro tv. Kantor Berita Cakrabuana. More...

By admin001 On Jumat, Maret 26th, 2021
0 Comments

SEHAT Wicara ….

Gambar FB Kamentrian kasehatan RI Cicalengka—-sundanews.net,- Kaséhatan, Adaptasi kana Kabiasaan Anyar ngajantenkeun urang biasa nganggo masker, ngajaga jarak, atanapi ngalaksanakeun protokol kaséhatan More...