Sakola Pa’adu larai Dibuka Juli 2021 Sacara lalaunan

Kemendikbud mastikeun sako mulai asup dina Juli 2021 sacara lalaunan . Ilustrasi (ANTARA FOTO/IRWANSYAH PUTRA) Cicalengka —- sundanews.net ,- Menteri Pendidikan dan Kabudayaan (Kemendikbud) mastikeun prosés diajar tatap muka di sakola nalika pandemi Covid-19 dibuka mimiti semester ieu atanapi Juli 2021. “Laun kami bakal nyobian mukakeunana More...

by admin001 | Published 2 minggu ago
By admin001 On Kamis, Februari 25th, 2021
0 Comments

Beda Tafsiran soara Rocky Gerung sareng Dokter Tirta ngenaan riungan Jokowi

Kunjungan damel Jokowi ka NTT parantos ngarusak réspon masarakat, sababaraha anu ngritik tindakan présidén anu dianggap nyababkeun balaréa di tengah pandemi Covid-19. Tapi aya ogé anu nyarioskeun éta kajadian More...

By admin001 On Kamis, Februari 25th, 2021
0 Comments

Jokowi ninggal Langsung Vaksinasi Covid kanggao Rebuan Wartawan

Presiden Joko Widodo Ninggali proses vaksinasi covid-19 (Lukas – Biro Pers) Cicalengka —- sundanews.net ,- Présidén Joko Widodo (Jokowi) nyaksian suntikan vaksin Covid-19 kanggo rébuan wartawan More...

By admin001 On Rabu, Februari 24th, 2021
0 Comments

Suka Relawan Baja ngabantosan korban Banjir dua Desa di Kabupaten Bekasi

Posko Banjir (Gambar Enoah Suherman) Cicalengka —-sundanews.net ,- Banjir di sababaraha daérah Kabupatén Bekasi disebarkeun sacara merata, khususna Désa Karang Satu, Kacamatan Karang Bahagia, banjir More...

By admin001 On Rabu, Februari 24th, 2021
0 Comments

Jokowi dadah di Tengah- tengah Jalma atawa warga loba, Kubu Habib Rizieq Ngarespons Kieu !

Presiden Joko Widodo. Foto: Ricardo/jpnn.com Cicalengka —- sundanews.net ,- Jagat média sosial kagét ku pidéo anu nunjukkeun Présidén Joko Widodo atanapi Jokowi dina riungan. Jalma nomer hiji di Indonésia More...

By admin001 On Rabu, Februari 24th, 2021
0 Comments

Aya Karumunan jelma/ Massa di Acara Presiden Jokowi, Munarman komentar, Kieu ;

Mantan Sekretaris Umum FPI Munarman. Foto: Ricardo/JPNN.com Cicalengka —- sundanews.net ,- Tilas Sékretaris Jenderal Barisan Pembela Islam (FPI) Munarman nangtang pulisi pikeun nerapkeun hukum ngeunaan More...

By admin001 On Rabu, Februari 24th, 2021
0 Comments

Ustaz Ujang Bustom Heunteu Bisa Kabur deui, saentos TNI sareung polisi Polri ngadadak ngadongkapan padepokanna

padumukan/ padpokan ust Ujang Bustomi Cirebon, waktos di parios jeung di vaksin covid 19 Anu ka 2 Cicalengka —- sundanews.net , – Pamingpin Anti-Galau Padepokan, Cirebon Jawa Barat Ustaz Ujang Bustomi More...

By admin001 On Senin, Februari 22nd, 2021
0 Comments

Teka – Teki, Ati – Ati kanggo NKRI ,soalna tim Medis / Dokter ngabelaan saparuh Nyawa !

Sajumlah 1.214 urang asing sareng urang Indonesia anu sumping ti luar negeri dikonfirmasi positip pikeun Covid-19 sanaos aranjeunna parantos gaduh sertipikat bebas virus corona. Pupuhu Letnan Jenderal Covid-19 More...

By admin001 On Sabtu, Februari 20th, 2021
0 Comments

Acara Ngabudidaya Madu Teuweul [ Trigona ] Pak suryana, Ibu Eti Sareung Ti Pramuka kwarcab kab. Tasikmalaya

Acara di padumukan,tempat budidaya Madu trigona pak Suryana ,Ibu eti ( Andri A. s.n) Cicalengka —- Sundanews.net , Jum’at 19- 02- 2021 ,Ti Pramuka Kwarcab Kab. Tasikmalaya ngunjungan ka tempat budidaya More...

By admin001 On Selasa, Februari 16th, 2021
0 Comments

Wapres ‘ K.H Ma’ruf Amin Ngiring Nyarios yen Program Vaksinasi Covid-19 teu kenging gagal

Wakil Presiden Ma’ruf Amin waktos nyarios di acara Komisi Aparatur Sipil Negara (KASN), Kemis (28/1/2021).(Dok. Setwapres) Cicalengka —- Sundanews.net Wakil Présidén Ma’ruf Amin negeskeun More...