SDN 273 GEMPOL SARI KOTA BANDUNG NGISI TUGAS “PMP”PENJAMIN MUTU PENDIDIKAN di tengah Covid 19.

SDN 273 Gempol Sari Kota Bandung . photo Dedi Wahyudi sundanews.net Sundanews.net . – Cicalengka kab .SDN 273 GEMPOL SARI KOTA BANDUNG NGISI TUGAS “PMP”Anu ngajaminkeun MUTU PENDIDIKAN sareung Nusanesna,nyaeta dina perkawis 8 standar kompetensi sakola anu aya hubunganna peundidikan sareung Covid 19. Tos bade satahun pamarentah More...

by admin001 | Published 2 minggu ago
By admin001 On Kamis, November 12th, 2020
0 Comments

Kanyataan bakti cintana kana Pramuka ( Ibu Sri Hanyani )

Sri Haryani ngabina kapramukaan sejak tahun 1990 sateulah lulus SPG dugi ka kiwari dipangkalan SDN Panorama 4. SDN Hegarmanah 1 -2 . SDN Panorama 3 ayena Sri Haryani aktif di SDN 133 Panorama Kota BandungSri Haryani More...

By admin001 On Jumat, Agustus 21st, 2020
0 Comments

Budidaya Madu Trigona (Madu Teuweul/ Semut)

NGintip Budidaya Madu Trigona Tasikmalaya (sundanews.net) Cicalengka-sundanews.net Mangrupikeun bewara yen Di Tasik aya anu sukses budidaya Madu,(Kp Pasirgoong RT/RW 32/05 kalrahan Pasirsalam Kacamatan mangunreja More...

By admin001 On Minggu, Mei 3rd, 2020
0 Comments

Jumlah Kasus Covid-19 di Indonésia Ngahontal 10.843

Sajauh ieu, 1.665 Jalmi Cageur sarta 831 pasien maot Jakarta, SundaNews.net – Jumlah kasus positip Covid-19 di Indonésia ngahontal 10.843 dina poé Saptu, kalayang panambahan 292 kasus anyar dina More...

By admin001 On Selasa, April 21st, 2020
0 Comments

KAA Ngalaksanakeun Kagiatan Donasi Pikeun Nyegah Sumebarna Virus Corona

Soréang Babdung, SundaNews.net – Pembatasan Sosial Berskala Besar (PSBB) di wilayah Jawa Barat utamana Kabupatén Bandung resmi dilumasungkeun poé Rebo (15/4/2020). Panerapan ieu minangka léngkah pikeun More...

By admin001 On Minggu, April 5th, 2020
0 Comments

Kasus Covid-19 global Ngaliwatan Jumlah 1,2 Juta

SundaNews.net – Sajumlah 64.774 pasé maot, nurutkeun data Univérsitas Johns HopkinsLangkung ti 1,2 juta kasus Covid-19 tos ka konpirmasi di sakumna dunya, nurutkeun data anu dikumpulkeun Univérsitas More...

By admin001 On Minggu, April 5th, 2020
0 Comments

RSUD Cibabat Ngabuka Ruang Isolasi Pasén Covid-19 Pikeun Pasén Déwasa Jeung Barudak

Cimahi, SundaNews.net – RSUD Cibabat siap mancen tugas pikeun pasién nu kajangkit corona virus disease (Covid-19) ku cara nyiapkeun ruang isolasi anu dibuka timimiti poé senén, 6 April 2020 di RSUD More...

By admin001 On Minggu, April 5th, 2020
0 Comments

Babarengan Komunitas GSC, FPI Cikancung Nyemprotkeun Disinpéktan Ka Bumi Wargi

Cikancung-Bandung,- Sundanews.net Pikeun nyegah sumebarna virus corona, DPC FPI Cikancung gawé bareng jeung Komunitas GSC turun langsung ngalakukeun penyemprotan cairan Disinpektan.Dina dinten saptu kaping More...

By admin001 On Kamis, April 2nd, 2020
0 Comments

Peduli GSC Nyegah Virus Covid 19 Ngalaksanakeun Panyemprotan

Cicaléngka, Sundanews.net – Léngkah GSC (Garda Satu Cicaléngka) nyemprot ka tiap-tiap lembur kumargi éta tempat teu ka jangkau ku pihak pamaréntah sareng seeurna pangajuan ti masarakat ka pihak GSC. Di More...