Katua Fraksi PDI Perjuangan DPRD Kabupaten Bandung Dorong Pamerintah Pinuhan Kalangkaan Tabung Oksigen + eusina di RSUD

Posisi pinggir RSUD Cicalengka Bandung, Cicalengka,sundanews.net ,- Hasil ngawaskeun awak média liputan4.com, dinten Minggu (18/07), di Rumah Sakit Cicalengka ti saprak 18 Juli 2021, RSUD henteu nampi pasién anu sesak napas kusabab suplai oksigén anu telat. Ieu kajantenan sabab seueur pasién diaku ampir sakaligus sahingga paménta oksigén ningkat More...

by admin001 | Published 2 bulan ago
By admin001 On Kamis, Juli 15th, 2021
0 Comments

ICPW Ngutuk Lobana Praktek Pungli Pamakaman Kasus Covid- 19

Pamakaman anu aya di indonesia JAKARTA, sundanews.net,- Pupuhu Indonésia Civilian Police Watch (ICPW), Bambang Suranto nyatakeun hanjakalna nalika ngadangu béja yén kulawarga dikubur kusabab COVID-19 kedah More...

By admin001 On Selasa, Juli 13th, 2021
0 Comments

Pamarentah Siapkeun Skenario Perpanjangna PPKM Darurat dugi ka 6 Minggu

Patugas pulisi sareng Dishub meungpeuk bagian Jalan Simatupang ngarah ka Fatmawati, Jakarta, Sabtu (10/7/2021). Ditambahkeun titik pamblokiran jalan sapertos Jalan Simatupang, Jalan Antasari, sareng Jalan Raya More...

By admin001 On Selasa, Juli 13th, 2021
0 Comments

Hakim Anu Vonis Habib Rizieq Ninggalkeun Dun’ya ( Pupus ), Wilujeung sumping di Pangadilan Akherat

Screenshot Akun Instagram PN Jakarta Timur) Jakarta ,sundanews.net,- Rektor Universitas Ibnu Chaldun, Musni Umar, ngaréspon berita maotna salah saurang hakim Pengadilan Jakarta Wétan, Suryaman, anu pupus dinten More...

By admin001 On Senin, Juli 12th, 2021
0 Comments

Staf Puskesmas Asyik Karaoke waktos Didongkapan Pasen, Bupati Masihan Sanksi

Bupati Bogor Ade Yasin dina waktos ngalakukeun inspeksi mendadak ka Puskesmas Situ Udik, Cibungbulang, Kabupaten Bogor, Jawa Barat. ANTARA/ HO-Pemkab Bogor. BOGOR, sundanews,- Bupati Bogor Ade Yasin masihan More...

By admin001 On Kamis, Juli 8th, 2021
0 Comments

Tumpukan Runtah di sisi walungan Cijalupang jeung Cibodas, Ngarusak Lingkungan Oge saluran Cai dina Usum Hujan Tos Tangtos Ngalanggar Hukum

Runtah numpuk Cibodas, Cicalengka kab.Bandung Gambar .Jamaludin s.n di Candak di perum elgren Bandung, Cicalengka, sundanews,- Numpukna Runtah Di kampung Tenjolaya,kec.Cicalengka kab Bandung, anu tos ngabudaya More...

By admin001 On Kamis, Juli 8th, 2021
0 Comments

Anggaran Pangalolaan Sampah Puluhan Miliar Tapi DLH Kabupaten Bandung Heunteu Maksimal

Truk pengangkut sampah sedang melakukan evakuasi sampah dengan menggunakan alat berat. Bandung Baleendah, sundanews.net,- Anggaran pikeun ngatur limbah di Dinas Lingkungan Hidup Kabupatén Bandung (DLH) lumayan More...

By admin001 On Senin, Juli 5th, 2021
0 Comments

Tilas Menkes: Vaksinasi Tos Berjalan , Tapi Anu Maot Covid Nambahan?

Tilas Menteri Kasihatan Siti Fadilah Supari kaget yén jumlah maotna ti Covid-19 parantos ningkat pisan sanaos vaksinasi parantos dilaksanakeun ka umum (ANTARA PHOTO / Sigid Kurniawan) Jakarta, sundanews.net More...

By admin001 On Selasa, Juni 29th, 2021
0 Comments

Pamenta Tabung Oksigen di Bandung Naik, Stok Apotek Terbatas

Ilustrasi Tabung Gas Oxigen Bandung, sundanews.net,- Sajumlah apoték di kota Bandung, Jawa Barat, ngaku yén aya paningkatan permintaan pikeun tabung oksigén. Nyatana, saham anu sayogi terbatas. Apoték ogé More...