Sabaraha Wates Maksimum Gula nu Beunang Urang Konsumsi Dina Sapoe?

Sundanews.net — Dicutat ti hellosehat.com yén gula mangrupa salah sahiji sumber énergi  nu diperlukeun manusa. Tapi, lamun kaleuwihan, gula bisa nyebabkeun anjeun rentan ngalaman gangguan kaséhatan. Pasalna, kaleuwihan asupan gula henteu ngan nyebabkeun panambahan bobot awak nu téréh,  tapi ogé bisa nyebabkeun obésitas nu mangrupa panyebab More...

by admin | Published 3 bulan ago
By admin On Selasa, September 4th, 2018
0 Comments

Irak Nyanghareupan Krisis Kaséhatan akibat Cai Nu Kacemar

Permukaan cai girang Tigris di Baghdad,Irak kasampak leuwih handap ti biasana (foto: ilustrasi). Baghdad, Sundanews.net  — Pajabat-pajabat kaséhatan Irak nyarita, krisis kaséhatan akibat cai nu cemar jeunga More...