Samangtna Tunanetra di Majalengka Maca Al Quran

Siswa SLB YPLB Majalengka ieu diajarkeun pentingna tolabul ilmi “Ilmu agama” termasuk ngaji. (Foto: Bima Bagaskara/detikcom) Sundanews.net. MAJALENGKA, – Watesan henteu janten halangan pikeun jalma buta di Majalengka dina ibadah dina bulan Ramadhan 2021. Kitu ogé puluhan murid di SLB A YPLB Majalengka, Babakan Jawa Village. Murid More...

by admin001 | Published 5 bulan ago
By admin001 On Kamis, April 29th, 2021
0 Comments

Carita Mesin kolot pikeun nyetak Braille Al Qur’an disimpeun Rapih di Bandung

Lebeut Sasih Ramadhan, kru anu nyecetak Al Quran braille kabanjiran peseunan. (Foto: Yudha Maulana/detikcom) Sundanews.net, Bandung – Mesin cetak braille Al Quran pangkolotna di Indonésia masih disimpen More...

By admin001 On Senin, April 26th, 2021
2 Comments

Kampung Ramadan DA’I Peduli Cagak Nagreg

Kampung Ramadhan Cagak Nagreg Gambar Andriyana s.n Sundanews.net ,- Nagreg Bandung Timur ,Seueur Jalmi dina Ramadhan 1442 ieu heunteu ngamumule ,kusabab katerbatasan Materi / naon wae alasanna loba pisan,aya More...

By admin001 On Minggu, April 18th, 2021
0 Comments

Bamsoet Menta Kapolisian saenggalna Nindak Teugas Joseph Paul Zhang ( Nista Agama Islam)

Ketua MPR MPR RI Bambang Soesatyo. Foto: Humas MPR RI Sundanews.net ,- JAKARTA – Ketua MPR RI Bambang Soesatyo (Bamsoet) menta aparat kpolisian saenggalna nindak tegas Joseph Paul Zhang, teursangka panista More...

By admin001 On Kamis, Februari 4th, 2021
0 Comments

Hiji waktos, aya anu naros ka Al-Habib Mundzir bin Fuad Al-Musawa ;

Habib Umar bib Hafidz & Habib Munjir al Musaa Cicalengka —- Sundanews.net “Yaa Habibana, naha kuring tiasa ngaku janten murid guru mulya Habib Umar bin Hafidz …? Sakumaha kuring parantos More...

By admin001 On Selasa, Desember 1st, 2020
0 Comments

Acara Haol Tuan syeh abdul Qodir jaelani anu ka 62 di Tangerang Dibubarkeun sareung Polisi Klaim entos ngingeutan Prokes Masa Acara Haol di Tangerang

/Aparat cobi ngabubarkeun rebuan warga anu kadung ngumpul dina haol Tuan Syekh Abdul Qadir Jaelani di Ponpes Al-Istiqlaliyyah, Kabupaten Tangerang,. (Foto: Dok.Polda Serang, Cicalengka, Sundanews.net — Haol More...

By admin001 On Senin, Februari 10th, 2020
0 Comments

Naha Urang Komunis Aya Kénéh anu sholat ? Ieu jawaban Buya Hamka

SundaNews.net – Dina ping 15, 1963, Prof Dr. Hamka (Buya Hamka) ngajawab patarosan ti pamiarsa majalah Gema Islam ngeunaan komunisme. Pamaca naros naha leres yén pamahaman komunis henteu ngaku ayana More...