Hiji waktos, aya anu naros ka Al-Habib Mundzir bin Fuad Al-Musawa ;

Habib Umar bib Hafidz & Habib Munjir al Musaa Cicalengka —- Sundanews.net “Yaa Habibana, naha kuring tiasa ngaku janten murid guru mulya Habib Umar bin Hafidz …? Sakumaha kuring parantos ngaku yén anjeun guru kuring. Sakumaha bagja kuring upami kuring taat ka guru mulya Al-Habib Umar bin Hafidz “. Ngawalon patarosan More...

by admin001 | Published 4 minggu ago
By admin001 On Selasa, Desember 1st, 2020
0 Comments

Acara Haol Tuan syeh abdul Qodir jaelani anu ka 62 di Tangerang Dibubarkeun sareung Polisi Klaim entos ngingeutan Prokes Masa Acara Haol di Tangerang

/Aparat cobi ngabubarkeun rebuan warga anu kadung ngumpul dina haol Tuan Syekh Abdul Qadir Jaelani di Ponpes Al-Istiqlaliyyah, Kabupaten Tangerang,. (Foto: Dok.Polda Serang, Cicalengka, Sundanews.net — Haol More...

By admin001 On Senin, Februari 10th, 2020
0 Comments

Naha Urang Komunis Aya Kénéh anu sholat ? Ieu jawaban Buya Hamka

SundaNews.net – Dina ping 15, 1963, Prof Dr. Hamka (Buya Hamka) ngajawab patarosan ti pamiarsa majalah Gema Islam ngeunaan komunisme. Pamaca naros naha leres yén pamahaman komunis henteu ngaku ayana More...