Naha Urang Komunis Aya Kénéh anu sholat ? Ieu jawaban Buya Hamka

SundaNews.net – Dina ping 15, 1963, Prof Dr. Hamka (Buya Hamka) ngajawab patarosan ti pamiarsa majalah Gema Islam ngeunaan komunisme. Pamaca naros naha leres yén pamahaman komunis henteu ngaku ayana Alloh (pangéran). Nanging, pamaca reuwas sabab masih aya urang komunis anu sholat. Kénging patarosan éta, Buya Hamka negeskeun yén komunisme More...

by admin001 | Published 10 bulan ago
By admin001 On Senin, Februari 10th, 2020
0 Comments

Naha Urang Komunis Aya Kénéh anu sholat ? Ieu jawaban Buya Hamka

SundaNews.net – Dina ping 15, 1963, Prof Dr. Hamka (Buya Hamka) ngajawab patarosan ti pamiarsa majalah Gema Islam ngeunaan komunisme. Pamaca naros naha leres yén pamahaman komunis henteu ngaku ayana More...