27 Warga Vietnam Ditewak Maok Lauk di Natuna Dideportasi

Sakabéh 27 urang asing (asing) ti Vietnam, palaku mancing haram anu ditéwak ku Kamentrian sareng Perikanan Maritim (KKP) di Laut Natuna, Kapuloan Riau, didéportasi. (KOMPAS.COM/HENDRA CIPTA) Sundanews.net, – Sajumlah 27 urang asing (urang asing) ti Vietnam anu katéwak dina kasus maling lauk didéportasi. Aranjeunna maling lauk anu katéwak More...

by admin001 | Published 1 hari ago
By admin001 On Minggu, April 25th, 2021
0 Comments

Nasib Awak KRI Nanggala-402 Teuacan Bisa Dipastikeun, TNI Siapkeun 2 Cara Evakuasi Kapal Selam

TNI AL nunjukeun bukti serpihan KRI Nanggala-402 di Base Ops Lanud I Gusti Ngurah Rai, Bali.(Kompas.com/ Imam Rosidin) Sundanews.net. DENPASAR,-TNI teu mastikeun kaayaan 53 awak awak KRI Nanggala-402 anu dinyatakeun More...

By admin001 On Minggu, April 25th, 2021
0 Comments

7 Fakta ngeunaan KRI Nanggala- 402 teuleum, Dideteksi dina jero 850 Meter,Ninggal retakan Badag Lumangsung

sundanews.net,- Saatos kaleungitan hubungan ti Rebo (21/4/2021) énjing-énjing, KRI Nanggala-402 tungtungna dinyatakeun tilelep sakitar tilu dinten sanggeusna, Sabtu (24/4/2021) Kapal selam Angkatan Laut Indonésia More...

By admin001 On Minggu, April 18th, 2021
0 Comments

Jozeph Ngaku Nabi ka-26, Kapolri Langsung Turun Tangan

Kapolri Jenderal Listyo Sigit Prabowo. Foto: Ricardo/JPNN.com Sundanews.net ,- JAKARTA – Kapala Polda Nasional, Jénderal Listyo Sigit Prabowo, geuwat campur pikeun maréntahkeun anak buahna pikeun nalungtik More...

By admin001 On Minggu, April 18th, 2021
0 Comments

Bareskrim Polri: Sejak 2018, Jozeph Paul Zhang Tos teu aya di Indonesia

Ilustrasi Bareskrim Polri. Foto: Ricardo/JPNN.com Sundanews.net, – JAKARTA – Satuan Penyelidikan Pidana Polda nuju nalungtik tuduhan tuduhan nistana dilakukeun ku Jozeph Paul Zhang. Pulisi parantos More...

By admin001 On Minggu, April 18th, 2021
0 Comments

Fraksi PKS : Tewak Jozeph Paul Zhang, Umat Islam Ulah kapancing

Ketua Fraksi PKS DPR RI Jazuli Juwaini. Foto: Humas FPKS DPR RI Cicalengka, – JAKARTA – Kapala fraksi PKS di DPR Jazuli Juwaini naroskeun ka pulisi supados langsung néwak Jozeph Paul Zhang, saurang More...

By admin001 On Minggu, April 18th, 2021
0 Comments

Bamsoet Menta Kapolisian saenggalna Nindak Teugas Joseph Paul Zhang ( Nista Agama Islam)

Ketua MPR MPR RI Bambang Soesatyo. Foto: Humas MPR RI Sundanews.net ,- JAKARTA – Ketua MPR RI Bambang Soesatyo (Bamsoet) menta aparat kpolisian saenggalna nindak tegas Joseph Paul Zhang, teursangka panista More...

By admin001 On Minggu, April 4th, 2021
0 Comments

Markas Ormas di Razia Polisi di Tangerang, al’hasil ?

Patugas Satresnarkoba Pulisi Metro Kota Tangerang nalika aranjeunna nyerang markas Organisasi Pamuda Pancasila di daérah Cibodas, Kota Tangerang, Kemis (1/4). Poto: Hubungan Publik Polda Metro Jaya sundanews.net, More...

By admin001 On Selasa, Maret 30th, 2021
0 Comments

Begal Vs Polisi silih beudil di Tasikmalaya

Cicalengka—-sundanews.net,-Saatos kabur ngalangkungan lemah cai Ciwulan, sakumpulan preman anu sering bertindak di daérah Tasikmalaya, akhirna néwak saurang palaku, Kemis, 25 Maret 2021. Pulisi nahan More...

By admin001 On Jumat, Maret 26th, 2021
0 Comments

Jawa Barat Darurat Korupsi, PSI : Ngabandungan

Gambar ilustrasi Korupsi Cicalengka—-sundanews.net,-Partai Solidaritas Indonésia DPW Jawa Barat (PSI) prihatin ngeunaan korupsi anu nyebar di Jawa Barat. Nyatana, cenah Jawa Barat mangrupikeun daérah More...