Bripka CS Cekcok waktos Kafe bade Tutup, Anggota TNI Ditembak

Kabid Humas Polda Metro Jaya Kombes Yusri Yunus. (CNN Indonesia/Adhi Wicaksono) Cicalengka —- sundanews.net ,- Pulisi parantos netepkeun saurang pulisi, Bripka CS, salaku tersangka dina kasus nembak di cafe di Cengkareng, Jakarta Barat. Tilu urang maot dina kajadian nembak, Kemis (25/2) énjing-énjing. Kepala Hubungan Publik Polda Metro More...

by admin001 | Published 2 minggu ago
By admin001 On Kamis, Februari 25th, 2021
0 Comments

Pulisi Palaku Panembakan di Kafe Cengkareng

Anggota polisi diduga pelaku penembakan di kafe Cengkareng, Jakarta Barat. Ilustrasi (Istock/sandsun) Cicalengka —- sundanews.net, – Kapolres Metro Jakarta Barat Kombes Ady Wibowo nyatakeun yén More...

By admin001 On Kamis, Februari 25th, 2021
0 Comments

Beda Tafsiran soara Rocky Gerung sareng Dokter Tirta ngenaan riungan Jokowi

Kunjungan damel Jokowi ka NTT parantos ngarusak réspon masarakat, sababaraha anu ngritik tindakan présidén anu dianggap nyababkeun balaréa di tengah pandemi Covid-19. Tapi aya ogé anu nyarioskeun éta kajadian More...

By admin001 On Rabu, Februari 24th, 2021
0 Comments

Ngarasa di Tipu beak kareup, Karyawan karyawati PT AJS naroskeun gajih Bulanan na

Gambar Pabrik AJS ( Enoh Suherman ) Cicalengka —- Sundanews.net , – Sababaraha padamel PT. Anugrah Jaya Sedaya (AJS), anu tempatna di Désa Anggadita, Kacamatan Klari, ngadu’a ngeunaan nasib More...

By admin001 On Rabu, Februari 24th, 2021
0 Comments

Jokowi dadah di Tengah- tengah Jalma atawa warga loba, Kubu Habib Rizieq Ngarespons Kieu !

Presiden Joko Widodo. Foto: Ricardo/jpnn.com Cicalengka —- sundanews.net ,- Jagat média sosial kagét ku pidéo anu nunjukkeun Présidén Joko Widodo atanapi Jokowi dina riungan. Jalma nomer hiji di Indonésia More...

By admin001 On Rabu, Februari 24th, 2021
0 Comments

Ustaz Ujang Bustom Heunteu Bisa Kabur deui, saentos TNI sareung polisi Polri ngadadak ngadongkapan padepokanna

padumukan/ padpokan ust Ujang Bustomi Cirebon, waktos di parios jeung di vaksin covid 19 Anu ka 2 Cicalengka —- sundanews.net , – Pamingpin Anti-Galau Padepokan, Cirebon Jawa Barat Ustaz Ujang Bustomi More...

By admin001 On Rabu, Februari 24th, 2021
0 Comments

5 Warta anu paling kawe’ntar : Menteri- menteri masih kabanjiran kiritikan, Jakarta Dikuriling Banjir

Gubernur DKI Jakarta, Anies Baswedan. Foto : Ricardo Cicalengka —- Sundanews.net ,- Wilujeung akhir minggu, pamiarsa satia sundanews.net, JPNN.com, mugia sadayana pamiarsa séhat dina kasehatan, pinuh More...

By admin001 On Rabu, Februari 24th, 2021
0 Comments

Aksi Sosial FPI kanggo Korban Banjir Dibubarkeun, Aziz Seubat Pulisi Kurang Piknik

Foto: aksi kamanusiaan anu dilakukan Front Persaudaraan Islam (FPI). (Dok Munarman) . Cicalengka —- sundanews.net , – Patugas pulisi sareng TNI ngabubarkeun sakumpulan sukarelawan atas nami Front More...

By admin001 On Kamis, Februari 18th, 2021
0 Comments

Kapolsek Astanaanyar Bandung Dipecat saatos di tahan kusabab Narkoba

Kapala Polda Jawa Barat Inspektorat Jenderal Pol Ahmad Dofiri nyatakeun yén tindakan tegasna nyaéta ngaleungitkeun kapala pulisi Astanaanyar salaku pelajaran pikeun aparat sanés. (Poto: Usman Hadi / detikcom) Cicalengka More...

By admin001 On Kamis, Februari 18th, 2021
0 Comments

Kapolsek Astanaanyar Ditewak Pesta Narkoba, kapungkur kantos nabrak murangkalih dugi ka ngantunkeunna di Bogor

gambar di candak tina fb Murni Catlos Cicalengka —- sundanews.net , Kapolsek Astanaanyar Komisaris Polisi Bandung Yuni Purwanti mangrupikeun tilas Kapala Satuan Narkotika Pulisi Bogor. Nalika tugas di More...