Sakertaris Goa Satpol PP, anau neunggeul pasangan Suami Istri, Janten Teursangka!

Kapolri Gowa AKBP Tri Goffaruddin Pulungan (tengah) (Hermawan / detikcom) MAKASAR,sundanews,- Pulisi sacara resmi Neuteupkeun Sekretaris PP Satpol Gowa, Sulawesi Kidul (Sulawesi Selatan), Mardani Hamdan salaku tersangka. Mardani dituduh penganiayaan. “Kami parantos ngangkat palaku (statusna) janten tersangka,” saur Kapolri Gowa AKBP More...

by admin001 | Published 2 bulan ago
By admin001 On Kamis, Juli 15th, 2021
0 Comments

Saolah Tos Karuat ku Hukum,Pungli Bantosan UMKM Kajadian deui Di Kabupaten Bandung

Ilustrasi Pungli Bandung,sundanews,- Kasus dugaan pungutan ( Pungli ) pikeun bantosan usaha mikro alit sareng sedeng (UMKM) anu dina waktos taun 2020 janten sorotan umum, bahkan parantos lebet kana wilayah More...

By admin001 On Senin, Juli 12th, 2021
0 Comments

Staf Puskesmas Asyik Karaoke waktos Didongkapan Pasen, Bupati Masihan Sanksi

Bupati Bogor Ade Yasin dina waktos ngalakukeun inspeksi mendadak ka Puskesmas Situ Udik, Cibungbulang, Kabupaten Bogor, Jawa Barat. ANTARA/ HO-Pemkab Bogor. BOGOR, sundanews,- Bupati Bogor Ade Yasin masihan More...

By admin001 On Sabtu, Juli 10th, 2021
0 Comments

Warga Tolak Pamasangan Tiang Listrik, Saatos Ambruk Ninggang Imah Warga Di Cikuya

Gambar L4.com ( Kuswandi/ Akuy ) Cicalengka, sundanews.net,- Tiang listrik anu aya di Persimpangan Désa Rancamidin, Désa Cikuya, Kacamatan Cicalengka, Kabupatén Bandung runtuh, ngeunaan imah warga, Juma’ah More...

By admin001 On Minggu, Juni 20th, 2021
0 Comments

27 Warga Vietnam Ditewak Maok Lauk di Natuna Dideportasi

Sakabéh 27 urang asing (asing) ti Vietnam, palaku mancing haram anu ditéwak ku Kamentrian sareng Perikanan Maritim (KKP) di Laut Natuna, Kapuloan Riau, didéportasi. (KOMPAS.COM/HENDRA CIPTA) Sundanews.net, More...

By admin001 On Minggu, April 25th, 2021
0 Comments

Nasib Awak KRI Nanggala-402 Teuacan Bisa Dipastikeun, TNI Siapkeun 2 Cara Evakuasi Kapal Selam

TNI AL nunjukeun bukti serpihan KRI Nanggala-402 di Base Ops Lanud I Gusti Ngurah Rai, Bali.(Kompas.com/ Imam Rosidin) Sundanews.net. DENPASAR,-TNI teu mastikeun kaayaan 53 awak awak KRI Nanggala-402 anu dinyatakeun More...

By admin001 On Minggu, April 25th, 2021
0 Comments

7 Fakta ngeunaan KRI Nanggala- 402 teuleum, Dideteksi dina jero 850 Meter,Ninggal retakan Badag Lumangsung

sundanews.net,- Saatos kaleungitan hubungan ti Rebo (21/4/2021) énjing-énjing, KRI Nanggala-402 tungtungna dinyatakeun tilelep sakitar tilu dinten sanggeusna, Sabtu (24/4/2021) Kapal selam Angkatan Laut Indonésia More...

By admin001 On Minggu, April 18th, 2021
0 Comments

Jozeph Ngaku Nabi ka-26, Kapolri Langsung Turun Tangan

Kapolri Jenderal Listyo Sigit Prabowo. Foto: Ricardo/JPNN.com Sundanews.net ,- JAKARTA – Kapala Polda Nasional, Jénderal Listyo Sigit Prabowo, geuwat campur pikeun maréntahkeun anak buahna pikeun nalungtik More...

By admin001 On Minggu, April 18th, 2021
0 Comments

Bareskrim Polri: Sejak 2018, Jozeph Paul Zhang Tos teu aya di Indonesia

Ilustrasi Bareskrim Polri. Foto: Ricardo/JPNN.com Sundanews.net, – JAKARTA – Satuan Penyelidikan Pidana Polda nuju nalungtik tuduhan tuduhan nistana dilakukeun ku Jozeph Paul Zhang. Pulisi parantos More...

By admin001 On Minggu, April 18th, 2021
0 Comments

Fraksi PKS : Tewak Jozeph Paul Zhang, Umat Islam Ulah kapancing

Ketua Fraksi PKS DPR RI Jazuli Juwaini. Foto: Humas FPKS DPR RI Cicalengka, – JAKARTA – Kapala fraksi PKS di DPR Jazuli Juwaini naroskeun ka pulisi supados langsung néwak Jozeph Paul Zhang, saurang More...