Hati2 Longsor di Jalan Jalur Bandung – Cianjur

Bancana taneuh Longsor di jl Cianjur. / Dok. BNPB Indonesia Cicalengka .Sundanews.net – Longsor datang deui nutup jalur pokok wetan Cianjur – Bandung, Jawa Barat, tepatna di Desa Sukabakti, Kecamatan Naringgul anu nembe sababaraha poe tiasa dilangkungan kandaraan sacara normal, katutup longsor taneuh nyampur batur anu beda- beda ukuran More...

by admin001 | Published 2 hari ago
By admin001 On Selasa, Desember 1st, 2020
0 Comments

Tanjung Sari Belasungkawa( Akibat Rem Mobil Blong)

lokasi kajadian Jl.Raya Tanjung sari Jatisari photo : Iyan fitri herlana Cicalengka, Sundanews.net – ( 1/12/2020)-15.13.09 WIB ,Dugaan kuat kusabab rem blong mobil konteneur di Jalan Raya Tanjung Sari More...

By admin001 On Senin, November 30th, 2020
0 Comments

Kapolda Jabar : Kabar Habib Rizieq Kabur / ninggalkeun, RS Ummi sanes perkara anu Penting ?

Kapolda Jabar Irjen Pol Ahmad Dofiri menegaskan Polda Jabar (Foto: Agung Bakti Sarasa) Cicalengka, sundanews.net – Kapolda Jabar Irjen Pol Ahmad Dofiri negaskeun, Polda Jabar heunteu ngajadikeun kabar More...

By admin001 On Jumat, November 6th, 2020
0 Comments

Rudeut,Ruwetna Birokrasi ( SK Guru SDN 134 Panorama anu acan Turun Wae)

Guru SDN 134 Panorama Sri Haryani . photo > dedi mulyadi sundanews.net -cicalengaka. Ibu sri Haryani Guru SDN 134 nyarioskeun uneuk-uneuk anjeunna perkawis SK anjeunna anu kedahna lungsur 2019 dugi ka kiwari More...

By admin001 On Sabtu, Agustus 29th, 2020
0 Comments

Polsek Ciracas Diruksak 100 Jalmi anu teu wawuh, kabeh palaku keur di teangan

Kondisi Polsek Ciracas saeuntos diruksak, Sabtu (29/8/2020). (Rolan/detikcom) Bandung, cicalengka -Sundanews.net.Anu seueurna100 jalmi heunteu dikeunal ngalakukeun pangruksakan Polsek Ciracas, Jakarta Timur. More...

By admin001 On Rabu, Maret 11th, 2020
0 Comments

Lini Kakuatan 5 Skala Richter Oyag Tatar Sunda, Pusat Lini Aya Di Darat

PMagnitudo 5,0  Ngoyagkeun Tatar Sunda, Pusat Lini Aya Di Darat Pusat lini aya di kajeroan 10 km belah wetan laut Kabupatén Sukabumi, ceuk BMKG Warga Bogor ninggalkeun imah waktu lini nu kakuatan na More...

By admin001 On Senin, Maret 2nd, 2020
0 Comments

Fun Bike Jelajah Situs Dina Raraga HUT Kostrad ka 59 sarta poé jadi Kabupatén Bandung Ka – 379

Cicaléngka, SundaNews.net – Fun Bike Jelajah Situs ” Sasapedahan Ka Curug Cinulang “, dilaksanakeun dina raraga runtuyan kagiatan HUT Kostrad ka-59 sarta poé jadi  Kabupatén Bandung More...