Wanita Syarikat Islam Indonésia Jawa Barat Ngagelar Rapat Kerja Wilayah

Garut, SundaNews.net   —  Pingpinan Wilayah Wanita Syarikat Islam Indonésia Jawa Barat, Masa Jihad  2018 -2022 ngagelar Rapat Kerja Wilayah (Rakerwil) di daérah Wisata  Cipanas Garut, Senén (127/9/2018). Rakerwil éta mangrupakeun forum resmi di tingkat provinsi saenggeus PW Wanita Syarikat Islam Indonésia Jawa Barat ngagelar Musyawarah Wilayah More...

by admin | Published 3 bulan ago
By admin On Selasa, September 4th, 2018
0 Comments

Pembebasan Lahan Tol Sérang-Panimbang, Kuciwakeun Warga Aya Oknum Nu Néang Kauntungan

Sérang, Sundanews.net  — Pamaréntah Kabupatén (Pemkab) Sérang narima loba laporan ti warga patali dugaan aya oknum nu néangan kauntungan dina prosés pembebasan lahan Tol Sérang-Panimbang di Kacamatan More...

By admin On Selasa, September 4th, 2018
0 Comments

Kahuruan Pasar Gedébagé Kota Bandung

Kahuruan nandangan Pasar Induk Gedébagé, Dayeuh Bandung, Senén sonten (3/9/2018). Ti inpormasi anu dikumpulkeun Dinas kebakaran dan Penanggulangan Bencanan Kota Bandung narima laporan lumangsung na kahuruan kira-kira More...

By admin On Senin, September 3rd, 2018
0 Comments

Pelantikan Ridwan Kamil-Uu Ruzhanul Ulum Di Istana Nagara Ar”ek di Dipercepat

Bandung, Sundanews.net — Gubernur jeung Wakil Gubernur Jawa Barat kapilih, Ridwan Kamil – Uu Ruzhanul Ulum bakal dilantik poé Rebo (5/9/2018) di Istana Nagara jeung Gubernur sarta Wakil Gubernur kapilih More...

By admin On Senin, September 3rd, 2018
0 Comments

Katerangan Pj Gubernur Jawa Barat sual panyopotan Walikota Bekasi

Bandung, .net  —  Penjabat Gubernur Jawa Barat, M. Iriawan enggeus ngistrenan Toto Muhammad Toha minangka Wali Kota Bekasi samentara keur ngagantikeun Ruddy Gandakusumah. Pelantikan dilakukeun di Gedong More...

By admin On Senin, September 3rd, 2018
0 Comments

Pemkab Pandéglang Mutasi 218 Pajabat

Pandéglang, Sundanews.net  —  Pémkab Pandéglang ngarotasi 218 pajabat Ésélon III sarta IV ngawengku ti pajabat struktural jeung fungsional, di Gedong Pendopo, Senén (27/8/2018). Ratusan pajabat nu More...

By admin On Senin, September 3rd, 2018
0 Comments

Démokrat Banten ‎Roadshow ‎ka Démokrat Pandéglang‎

Pandéglang, Sundanews.net  —  Sajumlah pangurus DPD Démokrat Propinsi Banten dibawah komando Katua DPD, Hj. Iti oktavia Jayabaya roadshow ka Sékretariat DPC Démokrat Pandéglang, Saptu (1/9/2018). Partéi More...

By admin On Minggu, September 2nd, 2018
0 Comments

Bupati Pandéglang Diondang Ku KPK

Jakarta, Sundanews.com — Komisi Pemberantasan Korupsi (KPK) Républik Indonésia ngondang sababaraha wakil kapala daérah ti Banten, diantarana Bupati Pandéglang Irna Narulita sarta Walikota Tanggerang Selatan More...