Bupati Pandéglang Diondang Ku KPK

Jakarta, Sundanews.com — Komisi Pemberantasan Korupsi (KPK) Républik Indonésia ngondang sababaraha wakil kapala daérah ti Banten, diantarana Bupati Pandéglang Irna Narulita sarta Walikota Tanggerang Selatan (Tangsel). Tujuan diondangan ieu téh pikeun acara Fokus Grup Diskusi (FGD) pencegahan Korupsi 2019-2020, Juma’ah (31/8) di Gedong KPK More...

by admin | Published 3 bulan ago
By admin On Minggu, September 2nd, 2018
0 Comments

Bupati Pandéglang Diondang Ku KPK

Jakarta, Sundanews.com — Komisi Pemberantasan Korupsi (KPK) Républik Indonésia ngondang sababaraha wakil kapala daérah ti Banten, diantarana Bupati Pandéglang Irna Narulita sarta Walikota Tanggerang Selatan More...