Budidaya Madu Trigona (Madu Teuweul/ Semut)

NGintip Budidaya Madu Trigona Tasikmalaya (sundanews.net) Cicalengka-sundanews.net Mangrupikeun bewara yen Di Tasik aya anu sukses budidaya Madu,(Kp Pasirgoong RT/RW 32/05 kalrahan Pasirsalam Kacamatan mangunreja Kab Tasikmalaya) budidaya madu trigona teh hasil perjuangan anu pohara,Pelatihnana oge di Cirebon sareung Kadipaten saur Bapa I Suryana More...

by admin001 | Published 3 bulan ago
By admin001 On Selasa, April 21st, 2020
0 Comments

Kagiatan KAA KBB PEDULI COVID 19 Parantos Dilaksanakeun Kalayan Lancar

Soréang, SundaNews.net – Komunitas Aséep Asép (KAA) Kabupatén Bandung Barat dinten Salasa 21-04-2020, parantos ngalaksanakeun kagiatan sosial Penyemprotan di 4 titik/4 désa,  di antarana Désa Cipendeuy More...

By admin001 On Sabtu, Maret 21st, 2020
0 Comments

Pembukaan alun-alun Cicaléngka diserbu Warga

Cicaléngka, Bandung – SundaNews.net – Pembukaan alun-alun Cicaléngka diserbu ku warga Cicaléngka ti tiap-tiap panjuru kampung.  Antusias warga anu kalintang bungahna, komo deui ningali barudak More...

By admin001 On Selasa, Maret 10th, 2020
0 Comments

Berita Poto Stasiun Cicaléngka, Bandung

Stasiun Cicaléngka nu alamatna aya di jalan Stasiun Cicaléngka no 1, Cicaléngka Kulon, Kabupatén Bandung.   Stasiun Cicaléngka aya dina kaluhuran +689 méter, asup ka wilayah Daop 2 Bandung. Sacara More...

By admin001 On Kamis, Maret 5th, 2020
0 Comments

Galeri Poto Bonsai Kang Asép

Cicalengka, Sundanews.net – Salah sahiji pepelakan bonsai aya di Cicaléngka nyaéta di di kampung Dungus Maung RT 03, RW 08, Désa Cikuya, Kacamatan Cicaléngka, Kabupatén Bandung, aya budidaya bonsai More...

By admin001 On Jumat, Februari 21st, 2020
0 Comments

Galeri Poto: Kunjungan Wisata bIMBA AIUEO Ka Cikao Park Purwakarta

Cicalléngka – Bandung, SundaNews.net  – Diina raraga ngamajukeun pangalaman barudak, bimba AIUEO unit Tenjolaya, Cicaléngka, Bandung, ngayakeun acara di Cikao Park Purwakarta. Acara ieu dilaksanakeun More...

By admin001 On Minggu, Februari 16th, 2020
0 Comments

 More...