Kampung Ramadan DA’I Peduli Cagak Nagreg

Kampung Ramadhan Cagak Nagreg Gambar Andriyana s.n Sundanews.net ,- Nagreg Bandung Timur ,Seueur Jalmi dina Ramadhan 1442 ieu heunteu ngamumule ,kusabab katerbatasan Materi / naon wae alasanna loba pisan,aya nu sieun….. jeung sajabana, beda jeung ieu kampung, anu di luluguan ku ti DA’I peduli di ayakeunna di Masjid Atta’sis Jl. More...

by admin001 | Published 2 bulan ago
By admin001 On Kamis, Desember 24th, 2020
0 Comments

Wisata Ranca Upas buruan Orang Bandung jeung lianti orang Bandung,( Nagara,wanca nagara)

kandang rusa gambar ( jajang jamaudin ) Cicalengka, Sundanews.net Ranaca upas nyaeta salah sahiji tempat ulin nu aya di kab bandung kidul ciwidey Jl. Raya Ciwidey – Patenggang No.KM. 11, Patenggang, More...

By admin001 On Senin, Desember 21st, 2020
0 Comments

lembur Urang jadi tempat Runtah ,Can aya solusi ti pamarentah satempat ( ci bodas cicalengka)

nyandak poto di perum el green risidence ( cikopo) Cicalengka – sundanews.net Numpukna Runtah Di kampung Tenjolaya,kec.Cicalengka kab Bandung, anu tos ngabudaya masyarakat miceun dimana wae katambih More...

By admin001 On Jumat, Agustus 21st, 2020
0 Comments

Budidaya Madu Trigona (Madu Teuweul/ Semut)

NGintip Budidaya Madu Trigona Tasikmalaya (sundanews.net) Cicalengka-sundanews.net Mangrupikeun bewara yen Di Tasik aya anu sukses budidaya Madu,(Kp Pasirgoong RT/RW 32/05 kalrahan Pasirsalam Kacamatan mangunreja More...

By admin001 On Selasa, April 21st, 2020
0 Comments

Kagiatan KAA KBB PEDULI COVID 19 Parantos Dilaksanakeun Kalayan Lancar

Soréang, SundaNews.net – Komunitas Aséep Asép (KAA) Kabupatén Bandung Barat dinten Salasa 21-04-2020, parantos ngalaksanakeun kagiatan sosial Penyemprotan di 4 titik/4 désa,  di antarana Désa Cipendeuy More...

By admin001 On Sabtu, Maret 21st, 2020
0 Comments

Pembukaan alun-alun Cicaléngka diserbu Warga

Cicaléngka, Bandung – SundaNews.net – Pembukaan alun-alun Cicaléngka diserbu ku warga Cicaléngka ti tiap-tiap panjuru kampung.  Antusias warga anu kalintang bungahna, komo deui ningali barudak More...

By admin001 On Selasa, Maret 10th, 2020
0 Comments

Berita Poto Stasiun Cicaléngka, Bandung

Stasiun Cicaléngka nu alamatna aya di jalan Stasiun Cicaléngka no 1, Cicaléngka Kulon, Kabupatén Bandung.   Stasiun Cicaléngka aya dina kaluhuran +689 méter, asup ka wilayah Daop 2 Bandung. Sacara More...

By admin001 On Kamis, Maret 5th, 2020
0 Comments

Galeri Poto Bonsai Kang Asép

Cicalengka, Sundanews.net – Salah sahiji pepelakan bonsai aya di Cicaléngka nyaéta di di kampung Dungus Maung RT 03, RW 08, Désa Cikuya, Kacamatan Cicaléngka, Kabupatén Bandung, aya budidaya bonsai More...

By admin001 On Jumat, Februari 21st, 2020
0 Comments

Galeri Poto: Kunjungan Wisata bIMBA AIUEO Ka Cikao Park Purwakarta

Cicalléngka – Bandung, SundaNews.net  – Diina raraga ngamajukeun pangalaman barudak, bimba AIUEO unit Tenjolaya, Cicaléngka, Bandung, ngayakeun acara di Cikao Park Purwakarta. Acara ieu dilaksanakeun More...