RS. Jerman : ciri-ciri Karacunan kapendak ti tokoh Oposisi Rusia, Alexander Navalny

Berlin, Cakrabuauanews – Rumah sakit Jerman anu ngarawat peumbangkang Rusia Alexei Navalnyp nyatakeun tes nunjukèun bahwa anjeunna diracun Rumah sakit Charité nguningakeun dina cariosan poe Senen bahwa tim dokter anu tos marios Navalny saentos dia dirawat waktos dinteun Sabtu, mendakan ayana “anu ngahalangan kolinesterase”di leubeut More...

by admin001 | Published 3 bulan ago
By admin001 On Kamis, April 16th, 2020
0 Comments

Chéchnya Gaduh Masjid Panggedéna Sa-Éropa, Diresmikeun Agustus 2019

Diadeugkeun dina lahan saluas 5,3 héktar, masjid megah anu nyampurkeun gaya arsitektur Arab, Pérsia, Asia Tengah, jeung Byzantium, hal ieu diaku salaku masjid anu panggedéna di  Éropa. Shali, Chechnya, More...

By admin001 On Minggu, Februari 9th, 2020
0 Comments

Bankers Kalawan Gaji Rp 17,8 Miliar Sataun ‘Diskor Ku Sabab Nyolong Roti Lapis’

Citigroup, bank manajemén invéstasi, ngalakukeun skorsing  ka saurang bankir senior lantaran disangka nyolong  kadaharan di kantin staf, saperti dilaporkeun sababaraha média. Sakumaha dilaporkeun More...