Ieu Deudegan Présidén Chéchnya Anu Bakal Ngancurkeun Rézim Myanmar

SundaNews.net  — Saha sabeunerna Juntrung pamingpin Républik Chéchnya anu ngarana Ramzan Kadyrov. Ngaran leungkeupna Ramzan Akhmadovich Kadyrov, lahir di Tséntoroi, Chéchén-Ingush ASSR, Chéchnya tanggal 5 Oktober 1976. Ti umur anu masih kénéh ngora manéhna geus dilantik jadi présidén Républik Chéchnya, dina tanggal 15 Pébruari 2007 More...

by admin | Published 2 bulan ago
By admin On Kamis, Oktober 18th, 2018
0 Comments

Ieu Deudegan Présidén Chéchnya Anu Bakal Ngancurkeun Rézim Myanmar

SundaNews.net  — Saha sabeunerna Juntrung pamingpin Républik Chéchnya anu ngarana Ramzan Kadyrov. Ngaran leungkeupna Ramzan Akhmadovich Kadyrov, lahir di Tséntoroi, Chéchén-Ingush ASSR, Chéchnya tanggal More...