Rupiah Terus Turun Ka Titik Rendah

Jakarta, Sundanews.com —  ayeuna kurs Rupiah ka Dollar Amerika Sarikat lemah deui. Harga rupiah dina poé Kemis nu kaliwat (30/8) didagangkeun di level Rp. 14.734 per dolar Amerika Sarikat (AS). Posisi ieu turun 79 poin ti panutupan poé saacanna Rebo (29/8) nyaéta Rp14.655 per dolar AS. Rupiah di poé ieu sempet nyabak titik rendah aya dina More...

by admin | Published 3 bulan ago
By admin On Sabtu, September 1st, 2018
0 Comments

Rupiah Terus Turun Ka Titik Rendah

Jakarta, Sundanews.com —  ayeuna kurs Rupiah ka Dollar Amerika Sarikat lemah deui. Harga rupiah dina poé Kemis nu kaliwat (30/8) didagangkeun di level Rp. 14.734 per dolar Amerika Sarikat (AS). Posisi ieu More...