Koperasi Nusantara (Kopnus) sigap ngabereskeun Keluhan Anggota na

kantor Kopnus ( Gambar Enoh Suherman) Cicalengka —- sundanews.net ,- BEKASI MIJ BUPATEN – Saatos GRPPH-RI (Penegakan Hukum Perhatosan Gerakan Rahayat) DPW Jawa Barat masihan surat somasi ka Nusantara KSP (KOPNUS) ngeunaan keluhan anggota Kopnus anu ogé pensiunan PNS (PNS), tétéla yén anjeunna nampi réspon anu saé ti partéy KOPNUS More...

by admin001 | Published 1 minggu ago
By admin001 On Rabu, Februari 24th, 2021
0 Comments

Ngarasa di Tipu beak kareup, Karyawan karyawati PT AJS naroskeun gajih Bulanan na

Gambar Pabrik AJS ( Enoh Suherman ) Cicalengka —- Sundanews.net , – Sababaraha padamel PT. Anugrah Jaya Sedaya (AJS), anu tempatna di Désa Anggadita, Kacamatan Klari, ngadu’a ngeunaan nasib More...

By admin001 On Senin, Februari 22nd, 2021
0 Comments

Bansos desa tenjolaya Nu di pupuhuan Ku kapala desa Tenjolaya dugi ka rengse

Cicalengka —- sundanews.net , Jum’at 19/ 02/ 2021 .Banson anu kasakian kalina di lakukeun ku Desa tenjolaya Kacamatan Cicalengka kab Bandung Jam 14’00 – rengse , anu di bagikeunna di desa More...

By admin001 On Sabtu, Februari 20th, 2021
0 Comments

Acara Ngabudidaya Madu Teuweul [ Trigona ] Pak suryana, Ibu Eti Sareung Ti Pramuka kwarcab kab. Tasikmalaya

Acara di padumukan,tempat budidaya Madu trigona pak Suryana ,Ibu eti ( Andri A. s.n) Cicalengka —- Sundanews.net , Jum’at 19- 02- 2021 ,Ti Pramuka Kwarcab Kab. Tasikmalaya ngunjungan ka tempat budidaya More...

By admin001 On Kamis, Februari 18th, 2021
0 Comments

Sri Mulyani Seubat Rasio HUtang RI Cakeut 40 Persen tina PDB

Menteri Keuangan Sri Mulyani ngajelaskeun yén paningkatan babandingan hutang ngadeukeutan 40 persén PDB Indonésia disababkeun ku tekanan ékonomi di tengah pandemi éta. (Dok. Mentri Kauangan). Cicalengka More...

By admin001 On Selasa, Februari 9th, 2021
0 Comments

Sedih Nini Fatimah (95) hirup nyalira sareng peryogi bantosan,di kota Baturaja

nini fatimah (liputan4) Cicalengka sundanews.net —- Baturaja Sumatra Selatan, soara éta Nini Jajaluk pikeun bantosan ti awéwé sepuh sakitar yuswa sakitar 95 taun tina inpormasi anu dikéngingkeun namina More...

By admin001 On Sabtu, Februari 6th, 2021
0 Comments

Bank Rakyat Indonesia Nargetkeun 27 juta UMKM Kalayan plaform Digital

Bri Nagreg (sundanews.net)ilustrasi bank Bri Cicalengka —- Sundanews.net Bank Rakyat Indonesia Tbk (BBRI) nargétkeun 57 juta bisnis ultra-mikro kalayan aksés minimal kana waragad, kanggo dipasihan More...

By admin001 On Rabu, Februari 3rd, 2021
0 Comments

Anak buah Sri Mulyani mastikeun yén BLT Pagawe di Taun ieudi eweuhkeun

Kemenkeu mastikeun heunteu ngagolontorkeun anggaran BLT Pagawe gaji Rp5 juta kahandap dina taun 2021 ieu. Ilustrasi. Cicalengka —- Sundanews.net . Menteri Keuangan parantos mastikeun yén aranjeunna More...

By admin001 On Rabu, Februari 3rd, 2021
0 Comments

Sri Mulyani bakal Ngahukum Kamenterian Tak Becus Kelola Uang

Sri Mulyani bakal ngahukum keamenterian jeung lembaga anu heunteu bisa ngalola anggaran anu diberekeun kanggo aranjeunna anu leureus. (CNN Indonesia/Hesti Rika). Cicalengka —- Sundanews.net Menteri More...