Mendag: Kuring Hoyong Aya Kaadilan Kanggo Industri Online jeung Offline

Menteri Perdagangan Muhammad Lutfi (KOMPAS.COM/ACHMAD FAIZAL) JAKARTA, sundanews.net,- Menteri Perdagangan Muhammad Lutfi janji pikeun ngatur harga predator (strategi penjualan kalayan harga anu murah pisan) pikeun nyiptakeun kaadilan dina persaingan dagang ngalangkungan e-commerce. “Kuring bakal ngarévisi Peraturan Menteri Perdagangan Nomer More...

by admin001 | Published 2 bulan ago
By admin001 On Kamis, Juli 15th, 2021
0 Comments

Saolah Tos Karuat ku Hukum,Pungli Bantosan UMKM Kajadian deui Di Kabupaten Bandung

Ilustrasi Pungli Bandung,sundanews,- Kasus dugaan pungutan ( Pungli ) pikeun bantosan usaha mikro alit sareng sedeng (UMKM) anu dina waktos taun 2020 janten sorotan umum, bahkan parantos lebet kana wilayah More...

By admin001 On Selasa, Juli 13th, 2021
0 Comments

Anggaran Rp 80 M Kanggo PPKM Darurat di Kabupaten Bandung Keudah Terang terangan

Mochammad Luthfi Hafiyyan, Anggota DPRD Kabupaten Bandung CICALENGKA ,sundanews,- Bupati Bandung, Dadang Supriatna, parantos nyiapkeun anggaran Rp 80 milyar kanggo Palaksanaan Watesan Kegiatan Komunitas Darurat More...

By admin001 On Selasa, Juli 13th, 2021
0 Comments

Pamarentah Siapkeun Skenario Perpanjangna PPKM Darurat dugi ka 6 Minggu

Patugas pulisi sareng Dishub meungpeuk bagian Jalan Simatupang ngarah ka Fatmawati, Jakarta, Sabtu (10/7/2021). Ditambahkeun titik pamblokiran jalan sapertos Jalan Simatupang, Jalan Antasari, sareng Jalan Raya More...

By admin001 On Kamis, Juli 8th, 2021
0 Comments

PPKM Darurat, Sakabeh Pihak Dimenta Supaya Heunteu NgaPHK, Kieu Saur Menaker

Ida Fauziyah oge mennta ssakabeh pihak kudu mengupayakeun supaya sajero situasi ieu nyebabkeun PHK antara pangusaha jeung pagawe/ buruh. Foto: Kemnaker. Jakarta, sundanews.net,- Menteri Tenaga Kerja (Menaker) More...

By admin001 On Selasa, Juni 29th, 2021
0 Comments

Pamenta Tabung Oksigen di Bandung Naik, Stok Apotek Terbatas

Ilustrasi Tabung Gas Oxigen Bandung, sundanews.net,- Sajumlah apoték di kota Bandung, Jawa Barat, ngaku yén aya paningkatan permintaan pikeun tabung oksigén. Nyatana, saham anu sayogi terbatas. Apoték ogé More...

By admin001 On Minggu, Juni 27th, 2021
0 Comments

Realisasi Program Sajuta Imah Dugi Ka Mei 2021 Ngahontal 321.290 unit

Diréktur Jéndral Perumahan di Menteri PUPR, Khalawi Abdul Hamid, ngajelaskeun réalisasi Program Hiji Juta Bumi di Jakarta, Minggu (27/6). Poto: Hubungan Masyarakat Kamentrian PUPR Jakarta ,Sundanews.net,- More...

By admin001 On Rabu, Juni 16th, 2021
0 Comments

Karajinan Kurung Manuk Turun timurun anu aya Di Kampung Lame,Nagrak LImbangan Garut

Rorompok salah sahiji pangrajin kurung ( Gambar Andri s.n ) Garut , sundanews.net ,- 16/06/2021 Di Daerah Garut wetan, masih aya keneh pangrajin Kurung manuk, kusabab ieu karajinan teh turun tumurun tiasa di More...

By admin001 On Kamis, Juni 10th, 2021
0 Comments

Sembako Bakal Keuna PPN, Sri Mulyani Bantah Heunteu Ngadukung Pamulihan Ekonomi

Sembako Bakal beunang PPN, Sri Mulyani Bantah Heunteu ngadukung Pamulihan Ekonomi Jakarta ,sundanews.net ,- Menteri Keuangan Sri Mulyani Indrawati nolak pamanggih yén pamaréntah henteu ngémutan pamulihan More...

By admin001 On Jumat, Maret 26th, 2021
0 Comments

Pagawe Bulog Jadi Sorotan, Dedi Mulyadi: Bingung, Meli Gabah Teu Bisa, Jual Beas oge Teu Bisa

Wakil Katua Komisi IV DPR RI, Dedi Mulyadi. /Pikiran-Rakyat.com/Novianti Nurulliah Cicalengka—-sundanews.net,-Wakil Ketua Komisi IV DPR RI Dedi Mulyadi nyorot kinerja perusahaan milik Bulog. Dedi Mulyadi More...