Sakola Dasar 239 Cigonewah Kota Bandung tiasa dijanteunkeun conto kanggo sakola nu sanesna

Rahmat Ramdani guru 239 Kota Bandung [ Dedi wahyudi ] Cicalengka —-sundanews.net,- SDN 239 Cigondewah kota Bandung anu batasna jeng Kabupaten Bandung SDN 239 pangtutungna ti Kota Bandung asup ka Gang bari jeung becek lamaun usum hujan, perhatian ti Dinas Pendidikan Kota Bandung kurang bangunan sakola SDN 239 tikawit sakola ngadeg tahun 1970 More...

by admin001 | Published 3 bulan ago
By admin001 On Rabu, Februari 17th, 2021
0 Comments

Aep Saepudin pamuda di Desa. Lumbung Kacamatan. Lumbung Kabupaten Ciamis anu paduli kanu lingkungan( Pangrajin )

Aep Saepudin di padumukanna [ Dedi Wahyudi ] Cicalengka —- sundanews.net 17 / 02 /2021 , Aep Saepudin pamuda anu paduli kana lingkungan di Desa. Lumbung Kacamatan.Lumbung Kabupaten Ciamis. Aep salah sahiji More...

By admin001 On Senin, Januari 11th, 2021
0 Comments

Sing nyaah ka Diri jeung Alam Dunya ” Kang asep si Motivator Runtah Sajatina “

UPK / sakola runtah cilengkrang kab Bandung Cicalengka — Sundanews.net . Sosok kang Asep Anu Heunteu liren – Liren merjuangkeun ngasosialisasikeun,Mere nyaho ka batur yen Runtah teh lain Musibah More...

By admin001 On Kamis, Desember 24th, 2020
0 Comments

Wisata Ranca Upas buruan Orang Bandung jeung lianti orang Bandung,( Nagara,wanca nagara)

kandang rusa gambar ( jajang jamaudin ) Cicalengka, Sundanews.net Ranaca upas nyaeta salah sahiji tempat ulin nu aya di kab bandung kidul ciwidey Jl. Raya Ciwidey – Patenggang No.KM. 11, Patenggang, More...

By admin001 On Kamis, November 12th, 2020
0 Comments

Kanyataan bakti cintana kana Pramuka ( Ibu Sri Hanyani )

Sri Haryani ngabina kapramukaan sejak tahun 1990 sateulah lulus SPG dugi ka kiwari dipangkalan SDN Panorama 4. SDN Hegarmanah 1 -2 . SDN Panorama 3 ayena Sri Haryani aktif di SDN 133 Panorama Kota BandungSri Haryani More...

By admin001 On Rabu, November 4th, 2020
0 Comments

Lembur Hade Pisan( Kampung Inovatif pangolahan Runtah)

Upk rw 17 Kampung Jati Baru Cilengkrang Kab.bandung (Asep rias santana) Sundanews.net , Cicalengka ( – Kampung Inspirasi anu tempatna di RW 17 Kalurahan Jati endah, Kacamatan Cilengkrang, Kabupaten Bandung More...