Saorang aktifis Nyarioskeun Hukum Era jokowi jeung KH Ma’ruf Amin

Cicalengka —- Sundanews.net ,- Haris Azhar nyarios yén penegak hukum di jaman Présidén Jokowi Kh Ma’ruf Amin, parantos parah, tapi éta henteu hartosna yén jaman SBY langkung saé. Aktivis HAM ieu ogé ngaréspon Novel baswedan, hal maotna 6 prajurit FPI di tol Jakarta Cikampek. Cenah mah seueur pihak anu ngadesek kasus ieu ditetepkeun More...

by admin001 | Published 1 minggu ago
By admin001 On Rabu, Februari 24th, 2021
0 Comments

5 Warta anu paling kawe’ntar : Menteri- menteri masih kabanjiran kiritikan, Jakarta Dikuriling Banjir

Gubernur DKI Jakarta, Anies Baswedan. Foto : Ricardo Cicalengka —- Sundanews.net ,- Wilujeung akhir minggu, pamiarsa satia sundanews.net, JPNN.com, mugia sadayana pamiarsa séhat dina kasehatan, pinuh More...

By admin001 On Senin, Februari 22nd, 2021
0 Comments

Kronologi sukarelawan FPI kapaksa Nurunkeun Atribut dina Lokasi Banjir

Ilustrasi relawan FPI (Safir Makki) Cicalengka —- sundanews.net – Tim Hukum Front Persaudaraan Islam FPI, Sugito Atmo Prawiro, ngajelaskeun kronologi sajumlah sukarelawan FPI anu dipenta pikeun More...

By admin001 On Kamis, Februari 18th, 2021
0 Comments

Pernyataan Ima Besar New York ngenaan Din Syamsuddin ,Ngarewaskeun

Pernyataan Imam Besar New York Terkait Din Syamsuddin Bikin Kaget (Foto: Instagram/m_dinsyamsuddin) Cicalengka —- sundanews.net , Grand Imam Pusat Islam New York Muhammad Shamsi Ali terang-terangan ngritik More...

By admin001 On Minggu, Februari 7th, 2021
0 Comments

BPOM vaksin CORONA Nyatujuan kanggo Sepuh Oge

ilustrasi vaksin ( Sundanews.net) Cicalengka Sundanews.net —- BAdan Pangawasan Obat Makanan (BPOM) dikabarkan masihan ijin pikeun nganggo vaksin Sinovac pikeun manula (lansia) atanapi langkung ti yuswa More...

By admin001 On Sabtu, Februari 6th, 2021
0 Comments

Saur Anies Nolak yen Jakarta Lockdown Akhir Pekan ieu

Gubernur DKI Jakarta Anies Baswedan. (ANTARA FOTOS / Hafidz Mubarak A) Cicalengka —- Sundanews.net . Gubernur DKI Jakarta Anies Baswedan nolak rencana kuncén pikeun Jakarta di akhir minggu ieu. Dina More...

By admin001 On Selasa, Februari 2nd, 2021
0 Comments

Budi daya tangkal kaktus,Ngical Oge ???

pangaos kaktus 15 k – 20 k pangaos 150 k – 500 k pangaosna rata rata 1jt – 3 jt Hub wae nungajualna no tlp / w.a 083817279855 fb Asep Asep sopian / 082129588777 Jajang J S.n  More...

By admin001 On Selasa, Desember 8th, 2020
0 Comments

warta- warta Asing nyorot kana Bentrokna Polisi jeung FPI

photo ; Bentengsumber.com Cicalengka – undanews.net Sajumlah media asing nyorot kana bentrok dina kajadiana antara polisi jeung massa anu ngadukung Front Pembela Islam (FPI) di jalan Tol Jakarta-Cikampek More...

By admin001 On Senin, November 30th, 2020
0 Comments

Pamarentah Bakal Ngabebas keun vaksin corona ( covid 19) Tina Pajak !!!

Ilustrasi / Foto : iStock Cicalengka ,sundanews.net- Kameunterian Kauangan (Kemenkeu) ngabebaskan pajak impor vaksin Corona (COVID-19). Fasilitas fiskal luhur impor barang anu diperlukeun, dina ngayakeun More...

By admin001 On Senin, April 13th, 2020
0 Comments

Komandan Pasukan AS Sarta Taliban Bahas Pangurangan Kakeujeuman di Afghanistan

Amérika Sarikat jeung Taliban poé Saptu (11/4), ngayakeun pertemuan dina néang kakompakan dina parjanjian pikeun pambangunan kadamaian bilatéal jang ngabahas cara-cara ngurangan kakejeuman di éta nagara. Doha, More...