7 Fakta ngeunaan KRI Nanggala- 402 teuleum, Dideteksi dina jero 850 Meter,Ninggal retakan Badag Lumangsung

sundanews.net,- Saatos kaleungitan hubungan ti Rebo (21/4/2021) énjing-énjing, KRI Nanggala-402 tungtungna dinyatakeun tilelep sakitar tilu dinten sanggeusna, Sabtu (24/4/2021) Kapal selam Angkatan Laut Indonésia dideteksi tilelep dina jero 850 méter. kusabab retakan ageung. Aya bukti anu otentik anu nguatkeun dugi statusna robih tina tunduh More...

by admin001 | Published 5 bulan ago
By admin001 On Sabtu, April 24th, 2021
0 Comments

Yuk Urang Ngahuleung Kabehanana ngenaan Ieu Musibah sareung Neda Do’a ti sadayana….

Sundanews.net ,- Yaa Allah Yaa Rachman Yaa Rahim, ngudupruk ,keclak Cai soca Ya Rob… salamatkeun dulur abdi sadaya Awak Kapal Selam KRI. Nanggala-402 Anu leungit di Parairan Bali : Letkol laut (P) More...

By admin001 On Rabu, Februari 24th, 2021
0 Comments

Saorang aktifis Nyarioskeun Hukum Era jokowi jeung KH Ma’ruf Amin

Cicalengka —- Sundanews.net ,- Haris Azhar nyarios yén penegak hukum di jaman Présidén Jokowi Kh Ma’ruf Amin, parantos parah, tapi éta henteu hartosna yén jaman SBY langkung saé. Aktivis HAM More...

By admin001 On Rabu, Februari 24th, 2021
0 Comments

5 Warta anu paling kawe’ntar : Menteri- menteri masih kabanjiran kiritikan, Jakarta Dikuriling Banjir

Gubernur DKI Jakarta, Anies Baswedan. Foto : Ricardo Cicalengka —- Sundanews.net ,- Wilujeung akhir minggu, pamiarsa satia sundanews.net, JPNN.com, mugia sadayana pamiarsa séhat dina kasehatan, pinuh More...

By admin001 On Senin, Februari 22nd, 2021
0 Comments

Kronologi sukarelawan FPI kapaksa Nurunkeun Atribut dina Lokasi Banjir

Ilustrasi relawan FPI (Safir Makki) Cicalengka —- sundanews.net – Tim Hukum Front Persaudaraan Islam FPI, Sugito Atmo Prawiro, ngajelaskeun kronologi sajumlah sukarelawan FPI anu dipenta pikeun More...

By admin001 On Kamis, Februari 18th, 2021
0 Comments

Pernyataan Ima Besar New York ngenaan Din Syamsuddin ,Ngarewaskeun

Pernyataan Imam Besar New York Terkait Din Syamsuddin Bikin Kaget (Foto: Instagram/m_dinsyamsuddin) Cicalengka —- sundanews.net , Grand Imam Pusat Islam New York Muhammad Shamsi Ali terang-terangan ngritik More...

By admin001 On Minggu, Februari 7th, 2021
0 Comments

BPOM vaksin CORONA Nyatujuan kanggo Sepuh Oge

ilustrasi vaksin ( Sundanews.net) Cicalengka Sundanews.net —- BAdan Pangawasan Obat Makanan (BPOM) dikabarkan masihan ijin pikeun nganggo vaksin Sinovac pikeun manula (lansia) atanapi langkung ti yuswa More...

By admin001 On Sabtu, Februari 6th, 2021
0 Comments

Saur Anies Nolak yen Jakarta Lockdown Akhir Pekan ieu

Gubernur DKI Jakarta Anies Baswedan. (ANTARA FOTOS / Hafidz Mubarak A) Cicalengka —- Sundanews.net . Gubernur DKI Jakarta Anies Baswedan nolak rencana kuncén pikeun Jakarta di akhir minggu ieu. Dina More...

By admin001 On Selasa, Februari 2nd, 2021
0 Comments

Budi daya tangkal kaktus,Ngical Oge ???

pangaos kaktus 15 k – 20 k pangaos 150 k – 500 k pangaosna rata rata 1jt – 3 jt Hub wae nungajualna no tlp / w.a 083817279855 fb Asep Asep sopian / 082129588777 Jajang J S.n  More...

By admin001 On Selasa, Desember 8th, 2020
0 Comments

warta- warta Asing nyorot kana Bentrokna Polisi jeung FPI

photo ; Bentengsumber.com Cicalengka – undanews.net Sajumlah media asing nyorot kana bentrok dina kajadiana antara polisi jeung massa anu ngadukung Front Pembela Islam (FPI) di jalan Tol Jakarta-Cikampek More...