Pamarentah Bakal Ngabebas keun vaksin corona ( covid 19) Tina Pajak !!!

Ilustrasi / Foto : iStock Cicalengka ,sundanews.net- Kameunterian Kauangan (Kemenkeu) ngabebaskan pajak impor vaksin Corona (COVID-19). Fasilitas fiskal luhur impor barang anu diperlukeun, dina ngayakeun vaksin jeung palaksanaanana vaksinasi dibagikeundina jero rangka ngananggulangan pandemi COVID-19. Insentif eta dituangkeun dina More...

by admin001 | Published 3 hari ago
By admin001 On Senin, April 13th, 2020
0 Comments

Komandan Pasukan AS Sarta Taliban Bahas Pangurangan Kakeujeuman di Afghanistan

Amérika Sarikat jeung Taliban poé Saptu (11/4), ngayakeun pertemuan dina néang kakompakan dina parjanjian pikeun pambangunan kadamaian bilatéal jang ngabahas cara-cara ngurangan kakejeuman di éta nagara. Doha, More...

By admin001 On Sabtu, Maret 14th, 2020
0 Comments

Mikawanoh Saha éta Taliban Sarta Kapamingpinan Taliban Pasca Perjangjian Jeung AS

Taliban ngadeg sakitar taun 1990-an di daérah Pakistan Kalér sanggeus pasukan Uni Soviét mundur ti Afghanistan. Gerakan ieu mimitina didominasi ku suku Pashtun jeung  pangaruh na mimiti karasa di usum More...

By admin001 On Sabtu, Februari 29th, 2020
0 Comments

Konplik Hindu Muslim India Nolak UU Kawarganagaraan

Sahenteuna 42 tiwas sarta 300 jalma raheut-raheut dina bentrokan antara umat Hindu sarta Muslim di ibukota India, New Délhi. Karusuhan dimimitian ti protés warga Muslim, protés UU kawarganegaraan nu anyar, More...

By admin001 On Rabu, Februari 26th, 2020
0 Comments

Malaysia Dina Kapamingpinan Mahathir

22 taun minangka perdana menteri, PM Malaysia Tun DR Mahathir Muhammad ngundurkeun diri tina jabatananan, Senén, 24 Pébruari 2020. – Mahathir mangku jabatan minangka Perdana Menteri ka 4 sarta More...

By admin001 On Jumat, Februari 21st, 2020
0 Comments

Turki Aya di Tungtung Konplik Langsung kalawan Suriah

Pasukan Turki enggeus ngumpul di wilayah Idlib sarta beuki loba pasukan Turki nu ngesian wilayah perbatasan éta. Ankara, SundaNews.net – Présidén Turki Tayyip Érdogan nyarita yén operasi militér More...

By admin001 On Jumat, Februari 14th, 2020
0 Comments

Meoldoko Nyebatkeun Éks Kombatan ISIS Asal Indonésia Stateless

Pihak Istana kaprésidén Républik Indonésia nyebutkeun yén 689 éks ISIS parantos janten stateles atanapi kaleungitan hak kawarganagaraan sanaos henteu ngalangkungan prosedur hukum anu berlaku pikeun More...

By admin001 On Minggu, Februari 9th, 2020
0 Comments

Mahathir Nyatakeun, Proposal Trump Legalisasi Penjajahan Israél di Yerusalem

Mahathir nyarios “Deal Of The Centyry” anu dilakukeun ku Trump henteu ngalakukeun konsultasi ka bangsa Paléstina sareng ngan ngadukung kakuatan  Israél. SundaNews.net – Kuala Lumpur – More...

By admin001 On Minggu, Februari 9th, 2020
0 Comments

Bankers Kalawan Gaji Rp 17,8 Miliar Sataun ‘Diskor Ku Sabab Nyolong Roti Lapis’

Citigroup, bank manajemén invéstasi, ngalakukeun skorsing  ka saurang bankir senior lantaran disangka nyolong  kadaharan di kantin staf, saperti dilaporkeun sababaraha média. Sakumaha dilaporkeun More...

By admin001 On Minggu, Februari 9th, 2020
0 Comments

Paléstina Ngabatalkeun Perjangjian Oslo Taun 1995 Sareng Israél.

SundaNews.net – Paléstina ngabatalkeun perjanjian Oslo taun 1995 anu ditandatanganan sareng Israél dinten Kemis, sakumaha dilaporken kantor berita Anadolu. Israél parantos nyarios yén pamaréntah More...