Kampung Adat Dukuh, Suasana Jeung Kaendahan Kampung Adat Dukuh Garut Jawa Barat. Geunah Katinggalina

Lembur Kampung Dukuh Garut Garut, sundanews.net ,- Kampung tradisional Dukuh mangrupikeun kampung tradisional anu bernuansa Islam. Ngahargaan adat istiadat sareng tatakrama, kampung adat éta ayana di Désa Ciroyom, Kacamatan Cikelet, Kabupatén Garut, Propinsi Jawa Barat. Di Kampung Dukuh, aya hiji upacara, nyaéta ziarah ka makam Karomah, pangadeg More...

by admin001 | Published 2 bulan ago
By admin001 On Senin, April 26th, 2021
2 Comments

Kampung Ramadan DA’I Peduli Cagak Nagreg

Kampung Ramadhan Cagak Nagreg Gambar Andriyana s.n Sundanews.net ,- Nagreg Bandung Timur ,Seueur Jalmi dina Ramadhan 1442 ieu heunteu ngamumule ,kusabab katerbatasan Materi / naon wae alasanna loba pisan,aya More...

By admin001 On Senin, Februari 22nd, 2021
0 Comments

Kronologi sukarelawan FPI kapaksa Nurunkeun Atribut dina Lokasi Banjir

Ilustrasi relawan FPI (Safir Makki) Cicalengka —- sundanews.net – Tim Hukum Front Persaudaraan Islam FPI, Sugito Atmo Prawiro, ngajelaskeun kronologi sajumlah sukarelawan FPI anu dipenta pikeun More...

By admin001 On Jumat, Februari 5th, 2021
0 Comments

Muhammadiyah ngarespon Pasar Muamalah : Sarupa jeung Kaulinan Barudak

Muhammadiyah nyarioskeun ngeunaan pasar muamalah di Depok, nyatakeun kagiatanana aya sami sareng ngagunakeun koin di tempat kaulinan barudak. (CNN Indonesia / Alfani Roosy Andinni). Cicalengka —- Sundanews.net More...

By admin001 On Kamis, Februari 4th, 2021
0 Comments

Hiji waktos, aya anu naros ka Al-Habib Mundzir bin Fuad Al-Musawa ;

Habib Umar bib Hafidz & Habib Munjir al Musaa Cicalengka —- Sundanews.net “Yaa Habibana, naha kuring tiasa ngaku janten murid guru mulya Habib Umar bin Hafidz …? Sakumaha kuring parantos More...

By admin001 On Rabu, Februari 3rd, 2021
0 Comments

Ust Tengku zulkarnain di panggil ,perkawis Kasus Abu Janda, Anjeunna nyuhunkeun di jadwakeun deui

Penceuramah , Dosén Tengku Zulkarnain (tengah). (ANTARA FOTOS / Rivan Awal Lingga Cicalengka —- Sundanews.net Dicarioskeun yén dosen Tengku Zulkarnain moal ngiringan pamariksaan ngeunaan pangakuan aktivis More...

By admin001 On Jumat, Januari 15th, 2021
0 Comments

Kabeurkahan dina poe Jum’at, “Jum’at Berkah”

gambar Dedi wahyudi Cicalengka — Sundanews.net . Kaberkahan Anu nyata dina poe jum”at,diraskeun ku warga Dunguscariang, di mesjid Al. Ianah Rt. 09 Rw. 07 Kel. Dunguscariang Kec. Andir Kota BandungRasa More...

By admin001 On Kamis, Januari 14th, 2021
0 Comments

Syekh Ali Jaber Ngantunkeun di RS Islam Yarsi Jakarta

Cicalengka — Sundanew.net . Innalillahi wainnailaihi rojiun, Assalamu alaikum warahmatullahi wabarokatuh Pribados salaku pingpinan Ali dzulpiqar sareung wakil pingpinan Jajang Jamaludin, sareung Sadayana More...

By admin001 On Senin, Januari 4th, 2021
0 Comments

Sidang Kahiji Praperadilan Habib Rizieq Di kawitan,Saksi panyidik kateter ku pertarosan Habib Rizieq

PN jakrta sidang Habib rizieq Sihab kahiji Cicalengka –Sundanews.net 04/ 01/ 2021 17; 49 Sidang kahiji praperadilan Habib Riezieq Sihab dina statusna tersangka; nyaeta kasus panghasutan, ririungan di More...

By admin001 On Senin, Desember 7th, 2020
0 Comments

Bentrok Polisi jeung Peundukung Habib Riziq Sihab, geunap Jalmi Ngantunkeun

Gamabaran photo Cicalengka, Sundanews.net  — Aparat polisi bentrok jeung simpatisan / pendukung pentolan Front Pembela Islam (FPI) Rizieq Shihab di wilayah Cikampek, Senen (7/12). seeurna 6 jalmi More...