Anies Caram Warga Muslim Jakarta Laksanakeun solat Juma’ah Pikeun 2 Juma’ah ka Hareup

Gubernur  Daérah Khusus Ibukota (DKI) Jakarta Anies Baswédan mutuskeun nyaram warga Muslim di Jakarta ngalakonan solat Jumaah salila dua jumaah. Léngkah ieu dicokot keur nyegah népana virus korona. Jakarta, SundaNews.net – Kaputusan éta dumasar kana hasil pasamoan antara Pamaréntahan Provinsi DKI Jakarta jeung Kapulisiam Daérah More...

by admin001 | Published 9 bulan ago
By admin001 On Sabtu, Maret 7th, 2020
0 Comments

Mekah Sarta Madinah Mingkin Serius Nanganan Virus Korona

Makkah, SundaNews.net – Pamaréntah Arab Saudi mingkin ngaheureutkeun sumebarna virus korona di taneuh suci. Padahal, Arab Saudi dinten Kemis (5/3)  kaliwat parantos ngumumkeun yén Masjidil Harom di More...

By admin001 On Sabtu, Februari 15th, 2020
0 Comments

KPAI : Pamaréntah Wajib Nangtayungan Murangkalih WNI Éks ISIS

KPAI nyatakeun, pamaréntah kedah ngaluarkeun kawijakan pikeun nagtayungan barudak korban térorisme Jakarta – SundaNews.net – Komisi Perlindungan Anak Indonésia (KPAI) nyatakeun pamaréntah More...

By admin001 On Senin, Februari 10th, 2020
0 Comments

Ustadz Zulkifli M. Ali : Ramé Warga Cina Leubeut Islam

Wabah virus corona mimiti muncul di Cina. Dina perkembanganna, jinis virus anyar ieu ayeuna enggeus nyebar luas. Sahenteuna opat nagara di Asia Tenggara geus ngumumkeun kasus positif tina virus korona.  More...

By admin001 On Senin, Februari 10th, 2020
0 Comments

10 Naséhat KH Hasyim Asyari Ka Murid Anu Nungtut Élmu

Murid, kedah gaduh étika dina diajar. Boh étika guru sareng sasama murid. Nanging, saurang murid ogé kedah gaduh étika ka dirina sorangan. Hadratusyeikh KH Hasyim Asyari dina kitabna nu judulna Adab More...

By admin001 On Senin, Februari 10th, 2020
0 Comments

Naha Urang Komunis Aya Kénéh anu sholat ? Ieu jawaban Buya Hamka

SundaNews.net – Dina ping 15, 1963, Prof Dr. Hamka (Buya Hamka) ngajawab patarosan ti pamiarsa majalah Gema Islam ngeunaan komunisme. Pamaca naros naha leres yén pamahaman komunis henteu ngaku ayana More...

By admin001 On Minggu, Februari 9th, 2020
0 Comments

Biografi K H Zaénal Mustopa, Ulama Pasantrén Sukamanah, Tasikmalaya

SundaNews.net – KH Zaénal Mustopa  saurang ajengan ti Tasikmalaya, Jawa Kulon  anu gugur sabot ngalakukeun pemberontakan dina mangsa pendudukan Jepang. Pamaréntah RI ngangkat anjeunna minangka More...

By admin001 On Sabtu, Februari 8th, 2020
0 Comments

Umur Mamah Dédéh Ampir 70 Warsih Ieu Gaya Kaséhatana

Mamah Dédéh nyarékan panitia margi wanci badé mikeun pangbagéa sarta menyapa para tatamu peryogi, manéhna henteu tiasa nyebutkeun wasta sarta jabatanna. “Ieu kumaha panitia, nini nini (Nénék-Nénék) More...