Karajinan Kurung Manuk Turun timurun anu aya Di Kampung Lame,Nagrak LImbangan Garut

Rorompok salah sahiji pangrajin kurung ( Gambar Andri s.n ) Garut , sundanews.net ,- 16/06/2021 Di Daerah Garut wetan, masih aya keneh pangrajin Kurung manuk, kusabab ieu karajinan teh turun tumurun tiasa di sebat ti seuseupuh kampung eta, Kumargi ieu kurung masih di jarieun dugi keun ka kiwari, perkiraan aya kana 20 taun- 30 taun minangka Umurna More...

by admin001 | Published 5 hari ago
By admin001 On Jumat, April 23rd, 2021
0 Comments

Puji Megantari Juara Favorit Pasanggiri Jaipongan Kategori Rampak budak

Puji Megantari .Gambar fb Sundanews.ne,- Sumedang , Puji Megantari (12), murid kelas V SDN Cijati, Kacamatan Situraja, Kabupatén Sumedang, lahir di Sumedang, 7 Juni 2009, anu dumuk di Dukuh Cilimus RT 004 RW More...

By admin001 On Rabu, Februari 24th, 2021
0 Comments

Ngarasa di Tipu beak kareup, Karyawan karyawati PT AJS naroskeun gajih Bulanan na

Gambar Pabrik AJS ( Enoh Suherman ) Cicalengka —- Sundanews.net , – Sababaraha padamel PT. Anugrah Jaya Sedaya (AJS), anu tempatna di Désa Anggadita, Kacamatan Klari, ngadu’a ngeunaan nasib More...

By admin001 On Rabu, Februari 24th, 2021
0 Comments

LSM Garda Patriot Bersatu Kabupaten Bekasi, Mere bantuan ka Korban Banjir di Desa Labansari Bekasi

Gambar tempat banjir bekasi (Enoh Suherman ) Cicalengka —- Sundanews.net, – Bencana banjir anu nyerang ampir 17 Kacamatan di Kabupatén Bekasi, ngajantenkeun sadayana warga waspada, daérah anu More...

By admin001 On Rabu, Februari 24th, 2021
0 Comments

Seni budaya Sunda Anu Di Suguhkeun ku Padepokan Walatra Rukun Sauyunan , Ciparay

Cicalengka —- sundanews.net,- Ngamumule Kaseunian Sunda Sareung Ngahijikeunna Orang sunda DIna kabudayaan pencak silat, Komunitas atawa paguyuban Walatra ,ngaperagakeun padungdung walatra pusaka panghibur More...

By admin001 On Rabu, Februari 24th, 2021
0 Comments

Pitunjuk Langsung Habib Rizieq Shihab ,Sukarelawan FPI ngagabung sareung TNI

Foto: aksi kamanusiaan anu dilakukan Front Persaudaraan Islam (FPI). (Dok Munarman) . Cicalengka —- sundanews.net ,- Tilas Sékretaris Jenderal Barisan Pembela Islam (FPI) Munarman ngajelaskeun yén sukarelawan More...

By admin001 On Senin, Februari 22nd, 2021
0 Comments

Bansos desa tenjolaya Nu di pupuhuan Ku kapala desa Tenjolaya dugi ka rengse

Cicalengka —- sundanews.net , Jum’at 19/ 02/ 2021 .Banson anu kasakian kalina di lakukeun ku Desa tenjolaya Kacamatan Cicalengka kab Bandung Jam 14’00 – rengse , anu di bagikeunna di desa More...

By admin001 On Rabu, Februari 17th, 2021
0 Comments

Karangan kembang ‘ Aceh Menang Juara Pang sangsarana’ Ngahias kantor Gubernur

Karangan Kembang- kembang ‘Aceh pangsangsarana di Sumatra’ dipidangkeun di payuneun Kantor Gubernur Acéh, Rebo (17/2). (CNN Indonesia / Dani Randi) Cicalengka —- sundanews.net , Puluhan karangan More...

By admin001 On Rabu, Februari 17th, 2021
0 Comments

Aep Saepudin pamuda di Desa. Lumbung Kacamatan. Lumbung Kabupaten Ciamis anu paduli kanu lingkungan( Pangrajin )

Aep Saepudin di padumukanna [ Dedi Wahyudi ] Cicalengka —- sundanews.net 17 / 02 /2021 , Aep Saepudin pamuda anu paduli kana lingkungan di Desa. Lumbung Kacamatan.Lumbung Kabupaten Ciamis. Aep salah sahiji More...

By admin001 On Minggu, Februari 7th, 2021
0 Comments

Banjir di Kota Semarang. (ANTARA FOTO/AJI STYAWAN) Cicalengka sundanews.net—-Saloba dua warga Semarang, Jawa Tengah, maot kakubur ku longsor dinten Sabtu (6/2) di RT 03, RW 01, Kampung Jomblangsari, Kota More...