Tanjung Sari Belasungkawa( Akibat Rem Mobil Blong)

lokasi kajadian Jl.Raya Tanjung sari Jatisari photo : Iyan fitri herlana Cicalengka, Sundanews.net – ( 1/12/2020)-15.13.09 WIB ,Dugaan kuat kusabab rem blong mobil konteneur di Jalan Raya Tanjung Sari Jatisari kecamatan Tanjung Sari Kabupaten Sumedang Jawa Barat ,nubruk sababaraha Mobil , Motor jeung nu lainna anu ngakibatkeun lalu lintas More...

by admin001 | Published 2 hari ago
By admin001 On Selasa, Desember 1st, 2020
0 Comments

Acara Haol Tuan syeh abdul Qodir jaelani anu ka 62 di Tangerang Dibubarkeun sareung Polisi Klaim entos ngingeutan Prokes Masa Acara Haol di Tangerang

/Aparat cobi ngabubarkeun rebuan warga anu kadung ngumpul dina haol Tuan Syekh Abdul Qadir Jaelani di Ponpes Al-Istiqlaliyyah, Kabupaten Tangerang,. (Foto: Dok.Polda Serang, Cicalengka, Sundanews.net — Haol More...

By admin001 On Selasa, November 17th, 2020
0 Comments

Silaturahmi Bakal calon Bupati sareung comunity BIKERS Cicalengka ” kadongkapan ‘ H DS BEDAS

Sekretariat Comunity kp.ANdir Majalaya ( Abah Ayi GMBI ) Sundanews.net Cicalengka Sekretariat comunity anu aya di jln raya Majalaya Kp Andir depan Mesjid. 25 mtr ti belokan ka pasirpogor,kasumpingan bakal calon More...

By admin001 On Rabu, November 4th, 2020
0 Comments

Lembur Hade Pisan( Kampung Inovatif pangolahan Runtah)

Upk rw 17 Kampung Jati Baru Cilengkrang Kab.bandung (Asep rias santana) Sundanews.net , Cicalengka ( – Kampung Inspirasi anu tempatna di RW 17 Kalurahan Jati endah, Kacamatan Cilengkrang, Kabupaten Bandung More...

By admin001 On Kamis, Agustus 27th, 2020
0 Comments

Candi Cangkuang Jeung Situ Cangkuang Garut

Lokasi Candi Cangkuang  Foto: Google Maps/Agus Purwanto Garut -sundanews.net,Candi Cangkuang Anu Aya Di Kabupaten Garut. Kaayaan objek wisata Cangkuang anu aya di ;Kampung Pulo ,Desa Cangkuang,Kecamatan More...

By admin001 On Selasa, Maret 10th, 2020
0 Comments

Jadwal Karéta Api di Stasiun Cicaléngka

Cicaléngka, SundaNews.net – Stasiun Cicaléngka nu alamatna aya di jalan Stasiun Cicaléngka no 1, Cicaléngka Kulon, Kabupatén Bandung.   Stasiun Cicaléngka aya dina kaluhuran +689 méter, More...

By admin001 On Kamis, Maret 5th, 2020
0 Comments

Budidaya Bonsai Kang Asép Tos Kénging Sertifikat Juara Dugi Tingkat Nasional

Jinis pepelakan bonsai nyaéta pepelakan anu dikerdilkeun sarta biasana dipelak dina hiji pot pepelakan. Biasana pepelakan bonsai didamel minangka miniatur ti bentuk asli tangkal ageung anu parantos sepuh More...

By admin001 On Senin, Februari 10th, 2020
0 Comments

Pangaweruh Sunda

NYUNDA. Baheula balaréa urang Sunda hirup dina “isme” Sunda anu gembleng. Tah ieu anu dina jamanna diistilahkeun subagé “nyunda”. Sendi-sendi kahirupan saperti ekonomi, politik, sosial, budaya, More...

By admin001 On Senin, Februari 10th, 2020
0 Comments

PWI Kota Bandung Nyusun Program Gawe Taun 2020

SundaNews.net – PWI Kota Bandung Susun Program Tahun 2020 – Persatuan Wartawan Indonesia (PWI) Kota Bandung, kiwari keur nyusun program gawe taun 2020. Acara nu diluuhan ku pengurus jeung anggota PWI More...

By admin001 On Minggu, Februari 9th, 2020
0 Comments

Tokoh Masarakat Sunda Nolak Ngadegna Sunda Empire

Tokoh budayawan & Organinasi Kepemudaan Sunda ngalaksanakeun gempungan pikeunn ngabahas munculna kelompok “Kerajaan Sunda Empire”. Gempungan (musyawarah) eta dipingpin ku Ari Mulya (Ketua Majelis More...