Ngarasa di Tipu beak kareup, Karyawan karyawati PT AJS naroskeun gajih Bulanan na

Gambar Pabrik AJS ( Enoh Suherman ) Cicalengka —- Sundanews.net , – Sababaraha padamel PT. Anugrah Jaya Sedaya (AJS), anu tempatna di Désa Anggadita, Kacamatan Klari, ngadu’a ngeunaan nasib jalma-jalma anu teu acan nampi gaji / upah damel dugi ka ayeuna. Aranjeunna dipikaterang parantos damel langkung ti sabulan bahkan ti bulan More...

by admin001 | Published 2 minggu ago
By admin001 On Rabu, Februari 24th, 2021
0 Comments

LSM Garda Patriot Bersatu Kabupaten Bekasi, Mere bantuan ka Korban Banjir di Desa Labansari Bekasi

Gambar tempat banjir bekasi (Enoh Suherman ) Cicalengka —- Sundanews.net, – Bencana banjir anu nyerang ampir 17 Kacamatan di Kabupatén Bekasi, ngajantenkeun sadayana warga waspada, daérah anu More...

By admin001 On Rabu, Februari 24th, 2021
0 Comments

Seni budaya Sunda Anu Di Suguhkeun ku Padepokan Walatra Rukun Sauyunan , Ciparay

Cicalengka —- sundanews.net,- Ngamumule Kaseunian Sunda Sareung Ngahijikeunna Orang sunda DIna kabudayaan pencak silat, Komunitas atawa paguyuban Walatra ,ngaperagakeun padungdung walatra pusaka panghibur More...

By admin001 On Rabu, Februari 24th, 2021
0 Comments

Pitunjuk Langsung Habib Rizieq Shihab ,Sukarelawan FPI ngagabung sareung TNI

Foto: aksi kamanusiaan anu dilakukan Front Persaudaraan Islam (FPI). (Dok Munarman) . Cicalengka —- sundanews.net ,- Tilas Sékretaris Jenderal Barisan Pembela Islam (FPI) Munarman ngajelaskeun yén sukarelawan More...

By admin001 On Senin, Februari 22nd, 2021
0 Comments

Bansos desa tenjolaya Nu di pupuhuan Ku kapala desa Tenjolaya dugi ka rengse

Cicalengka —- sundanews.net , Jum’at 19/ 02/ 2021 .Banson anu kasakian kalina di lakukeun ku Desa tenjolaya Kacamatan Cicalengka kab Bandung Jam 14’00 – rengse , anu di bagikeunna di desa More...

By admin001 On Rabu, Februari 17th, 2021
0 Comments

Karangan kembang ‘ Aceh Menang Juara Pang sangsarana’ Ngahias kantor Gubernur

Karangan Kembang- kembang ‘Aceh pangsangsarana di Sumatra’ dipidangkeun di payuneun Kantor Gubernur Acéh, Rebo (17/2). (CNN Indonesia / Dani Randi) Cicalengka —- sundanews.net , Puluhan karangan More...

By admin001 On Rabu, Februari 17th, 2021
0 Comments

Aep Saepudin pamuda di Desa. Lumbung Kacamatan. Lumbung Kabupaten Ciamis anu paduli kanu lingkungan( Pangrajin )

Aep Saepudin di padumukanna [ Dedi Wahyudi ] Cicalengka —- sundanews.net 17 / 02 /2021 , Aep Saepudin pamuda anu paduli kana lingkungan di Desa. Lumbung Kacamatan.Lumbung Kabupaten Ciamis. Aep salah sahiji More...

By admin001 On Minggu, Februari 7th, 2021
0 Comments

Banjir di Kota Semarang. (ANTARA FOTO/AJI STYAWAN) Cicalengka sundanews.net—-Saloba dua warga Semarang, Jawa Tengah, maot kakubur ku longsor dinten Sabtu (6/2) di RT 03, RW 01, Kampung Jomblangsari, Kota More...

By admin001 On Senin, Februari 1st, 2021
0 Comments

Budaya 4 sasihan anu ngandung di Tasik Malaya

kp balong Pageur Ageung Tasik Malaya ( Dedi wahyudi ) Cicalengka — Sundanews.net . Kampung Balanongan Desa pagersari Kec. Pager ageng Kab TasikmalayaKampung Balanongan masih nyepeung jeng make seni More...

By admin001 On Selasa, Januari 12th, 2021
0 Comments

‘STOP’ Eureunkeun NGagali Taneuh Lingkar Nagreg, Sa euncan Aya MUsibah GEude

lokasi galian Taneuh nagreg Cicalengka — Sundanews.net . – Kagiatan galian taneuh, kesik di wilayah Nagreg deukeut jeung wilayah pamukiman,galian taneuh lingkar Nagreg anu dikawatirkeun nyandak dampak More...