Kampung Adat Dukuh, Suasana Jeung Kaendahan Kampung Adat Dukuh Garut Jawa Barat. Geunah Katinggalina

Lembur Kampung Dukuh Garut Garut, sundanews.net ,- Kampung tradisional Dukuh mangrupikeun kampung tradisional anu bernuansa Islam. Ngahargaan adat istiadat sareng tatakrama, kampung adat éta ayana di Désa Ciroyom, Kacamatan Cikelet, Kabupatén Garut, Propinsi Jawa Barat. Di Kampung Dukuh, aya hiji upacara, nyaéta ziarah ka makam Karomah, pangadeg More...

by admin001 | Published 2 bulan ago
By admin001 On Sabtu, Juni 26th, 2021
0 Comments

Palaksanaan Pilkades Di Kabupaten Bandung Sareuntak Kaping 14 Juli 2021

Poto susunan pangurusan P2KD Laksana Periode 2021/2026 Kacamatan ibun Kabupaten Bandung, Gambar Dedi wahyudi s.n Bandung, sundanews.net,- Kirang langkung 39 Desa anu bade ngalaksanakeun pamilihan kapala Desa More...

By admin001 On Rabu, Juni 16th, 2021
0 Comments

Karajinan Kurung Manuk Turun timurun anu aya Di Kampung Lame,Nagrak LImbangan Garut

Rorompok salah sahiji pangrajin kurung ( Gambar Andri s.n ) Garut , sundanews.net ,- 16/06/2021 Di Daerah Garut wetan, masih aya keneh pangrajin Kurung manuk, kusabab ieu karajinan teh turun tumurun tiasa di More...

By admin001 On Jumat, April 23rd, 2021
0 Comments

Puji Megantari Juara Favorit Pasanggiri Jaipongan Kategori Rampak budak

Puji Megantari .Gambar fb Sundanews.ne,- Sumedang , Puji Megantari (12), murid kelas V SDN Cijati, Kacamatan Situraja, Kabupatén Sumedang, lahir di Sumedang, 7 Juni 2009, anu dumuk di Dukuh Cilimus RT 004 RW More...

By admin001 On Rabu, Februari 24th, 2021
0 Comments

Ngarasa di Tipu beak kareup, Karyawan karyawati PT AJS naroskeun gajih Bulanan na

Gambar Pabrik AJS ( Enoh Suherman ) Cicalengka —- Sundanews.net , – Sababaraha padamel PT. Anugrah Jaya Sedaya (AJS), anu tempatna di Désa Anggadita, Kacamatan Klari, ngadu’a ngeunaan nasib More...

By admin001 On Rabu, Februari 24th, 2021
0 Comments

LSM Garda Patriot Bersatu Kabupaten Bekasi, Mere bantuan ka Korban Banjir di Desa Labansari Bekasi

Gambar tempat banjir bekasi (Enoh Suherman ) Cicalengka —- Sundanews.net, – Bencana banjir anu nyerang ampir 17 Kacamatan di Kabupatén Bekasi, ngajantenkeun sadayana warga waspada, daérah anu More...

By admin001 On Rabu, Februari 24th, 2021
0 Comments

Seni budaya Sunda Anu Di Suguhkeun ku Padepokan Walatra Rukun Sauyunan , Ciparay

Cicalengka —- sundanews.net,- Ngamumule Kaseunian Sunda Sareung Ngahijikeunna Orang sunda DIna kabudayaan pencak silat, Komunitas atawa paguyuban Walatra ,ngaperagakeun padungdung walatra pusaka panghibur More...

By admin001 On Rabu, Februari 24th, 2021
0 Comments

Pitunjuk Langsung Habib Rizieq Shihab ,Sukarelawan FPI ngagabung sareung TNI

Foto: aksi kamanusiaan anu dilakukan Front Persaudaraan Islam (FPI). (Dok Munarman) . Cicalengka —- sundanews.net ,- Tilas Sékretaris Jenderal Barisan Pembela Islam (FPI) Munarman ngajelaskeun yén sukarelawan More...

By admin001 On Senin, Februari 22nd, 2021
0 Comments

Bansos desa tenjolaya Nu di pupuhuan Ku kapala desa Tenjolaya dugi ka rengse

Cicalengka —- sundanews.net , Jum’at 19/ 02/ 2021 .Banson anu kasakian kalina di lakukeun ku Desa tenjolaya Kacamatan Cicalengka kab Bandung Jam 14’00 – rengse , anu di bagikeunna di desa More...

By admin001 On Rabu, Februari 17th, 2021
0 Comments

Karangan kembang ‘ Aceh Menang Juara Pang sangsarana’ Ngahias kantor Gubernur

Karangan Kembang- kembang ‘Aceh pangsangsarana di Sumatra’ dipidangkeun di payuneun Kantor Gubernur Acéh, Rebo (17/2). (CNN Indonesia / Dani Randi) Cicalengka —- sundanews.net , Puluhan karangan More...