Propil Drs. H. Dahlan Hasyim, M.H. Caleg DPRD Banten ti Partéy Gerindra

Sérang, SundaNewsNet —  Komisi Pemilihan Umum (KPU) geus ngumumkeun Daptar Calon Tetep (DCT) Pemilu Legislatif (Pileg) 2019. Ti Daérah Pamilihan (Dapil) Tangerang, korsi nu diparebutkeun pikeun Provinsi Banten saréa 9 korsi. Salah sahiji calon anu andil dina marebutkeun  korsi DPRD Banten nyaéta Drs. H. Dahlan Hasyim, M.H ti Partéy Indonésia More...

by admin | Published 2 bulan ago
By admin On Kamis, Oktober 11th, 2018
0 Comments

Propil DR. HMS. Suhary, Caleg DPRD Banten ti Partéy Bulan Béntang

Dr. HMS Suhari A.M. Pandéglang, SundaNews.net  —  Partéy Bulan Béntang (PBB) nargetkeun bakal meunang sora 8 juta ti tingkat nasional dina pamilihan Umum (Pemilu) 2019 ngarah bisa menangkeun tempat wakilna More...

By admin On Rabu, Oktober 10th, 2018
0 Comments

Bahaya Pitnah Dajjal Jeung Cara Nyalametkeun Diri Tina Pangaruh Dajjal

SundaNews.net, PontianakNews.net   — Salah sahiji fitnah anu gedé  anu di pepelingkeun ku Baginda Nabi Muhammad shalallahu ‘alaihi wa sallam ka umatna anu bakal kajadian di di ahir jaman nyaéta fitnah More...

By admin On Rabu, Oktober 3rd, 2018
0 Comments

Sumba NTT digénjlong gempa opat kali ngaruntun

Sumba, Sundanews.net  —  Saloba opat kali gempa bumi anu nuruntut ngagenjlong taneuh Sumba, Provinsi Nusa Tenggara Timur (NTT), poé Salasa (2/1) isuk. BMKG ngalaporkeun gempa mimiti kajadian dina wanci More...

By admin On Jumat, September 14th, 2018
0 Comments

Gubernur Kalbar Mapag Kadatangan Jamaah Haji

Pontianak, PontianakNews.net  —  Rombongan jamaah haji asal Kalimantan Barat mimiti daratang  di Asrama Haji Pontianak. Kadatangan maranéhannana disambut Gubernur Kalbar Sutarmidji, Salasa (11/9). Dina panyambutanna, More...