Lain Sinétron, Ieu Carita Nyata Tukang Bubur Niat Indit haji Taun Ieu.

Pontianak, SundaNews.net  —  Sababaraha waktu katukang di salah sahiji stasiun televisi nasioanal  urang disuguhan hiburan sinetron “Tukang Bubur Naik Haji”. Meureun urang nyangka, nyangka tukang bubur naék haji ngan aya dina carita sinétron, tapi dina kanyataanna aya carita inspiratif kasuksésan nu ngarana Dadan Hamka dina perjuanganna More...

by admin | Published 3 minggu ago
By admin On Kamis, November 1st, 2018
0 Comments

Rumah Zakat Pontianak nyumbang Kornét SQ dina raraga ngarojong Parjalanan Haji kucara naék Sapédah

Pontianak, SundaNews.net  —  Rumah Zakat Pontianak, méré pangrojong kana rencana parjalanan haji Ketua DPW SII Kalbar ka tanah suci Mekkah ku cara maké sapédah, bari nyérénkeun panyumbangna nu  mangrupakeun More...