kantor Disduk Capil Kabupaten Garut pinuh ku warga anu ngabeberes Data

kantor disduk capil kab,Garut poto dedi Mulyadi Cicalengka , sundanews.net — Suasana akhir taun di Disduk capil Kab Garut dina poe senin tgl 28 December 2020 masih seueur anu ngantri kanggo ngurus Kartu Kaluarga, Kartu Tanda Panduduk, Akte Kalahiran jeung ngomean data anu salah sapertos anu dialami ku kang Adi penduduk Desa Sinarjaya More...

by admin001 | Published 9 bulan ago
By admin001 On Minggu, Desember 27th, 2020
0 Comments

Masih seueur Potret jalan kieu di neugeuri Urang

Cicalengka — sundanews.net 27/ 12/ 22020, Keluhan waraga di Fb abahna Zia mostingkeun ieu keluhan ka media online Sumedang , Keluhanna : Ieu nembe sabahagian alit, prihatin anu lewih pisan, akses More...

By admin001 On Senin, Maret 30th, 2020
0 Comments

Sistem Pambalajaran Bimba Aiueo Tenjolaya Cicaléngka Di Tengah Pangaruh Covid-19

Cicaléngka,Sundanews – Virus corona (covid-19), pangaruh pisan kana dunya pendidikan jeung séktor nu sanésna,di antawisna bimba Aiueo anu dikokolakeun Yayasana Pengembanagan Anak Indonesia (YPAI ), More...

By admin001 On Kamis, Maret 12th, 2020
0 Comments

Sakola SDN 061 Kota Bandung Nerapkeun Kawijakan Kedah Ngabuka Sapatu

Bandung, Sundanews.net – Sakola SDN 061 Kota Bandung Nerapkeun Kawijakan Kedah Ngabuka Sapatu salami prosés diajar sareng ngawulang di rohang kelas atanapi teras sakola.  Kawijakan ieu lumasung More...

By admin001 On Rabu, Maret 11th, 2020
0 Comments

Permendikbud No. 44 Tahun 2019, Ieu sarat Asup SD, SMP & SMA

Jakarta, Sundanews.net – Sanggeus gujrud kaputusan ujian nasional (UN) dihapus taun 2021, medal deui aturan anyar ti Menteri Pendidikan jeung Kabudayaan (Mendikbud) Nadiem Makarim. Aturan ieu ngeunaan More...

By admin001 On Rabu, Maret 4th, 2020
0 Comments

Kaayaan SDN 011 Cibuntu Prihatin, Ménta Dinés Pendidikan Réalisasikeun Pangwangunan

Bandung,Sundanews.net – Sakola SDN 011 Cibuntu, kaasup sakola pang kolotna di kacamatan Bandung Kulon, Kota Bandung, Ayeuna kondisina prihating sarta pikahariwangeun. Kaayaan sakola kasebut kaasup More...

By admin001 On Kamis, Februari 27th, 2020
0 Comments

SDN 214 CiJerah, Juara Umum Lomba Pasanggiri

Bandung, SundaNews.net – Sekolah Dasar Negeri (SDN) Perumnas Cijerah, Kec. Bandung Kulon, Kota Bandung, ngahontal juara umum 02SN tingkat kacamatan Bandung Kulon. Kategori anu dilombakeun  kaasup  maca More...

By admin001 On Jumat, Februari 21st, 2020
0 Comments

Kunjungan Wisata bIMBA AIUEO Ka Cikao Park Purwakarta

Dina raraga ngamajukeun pangalaman barudak, bimba AIUEO unit Tenjolaya, Cicaléngka, Bandung,  ngayakeun acara di Cikao Park Purwakarta. Acara ieu dilaksanakeun dina pertengahan bulan Janiuari 2020, More...

By admin001 On Minggu, Februari 9th, 2020
0 Comments

Atikan Non Formal Kanggo Anak Supados Maksimal

sundanews.net – Jabi atikan formal di sakola, institusi atikan non formal nyaeta alternatif atikan anu tiasa dicokot kanggo ngarojong hal mekar anak. Atikan non formal henteu ngan ti sisi kognitif, atikan More...

By admin001 On Minggu, Februari 9th, 2020
0 Comments

Nadia Silva Sarjana Kedokteran Di Umur 18 Warsih

Nadia Silva mojang kawit Sukabumi ieu ngabogaan gelar sarjana kedokteran atawa S.Ked diusia anom pisan yaktos 18 warsih. Anjeunna barobah kaayaan lulusan termuda mahasiswa Program Studi Kedokteran, Fakultas More...