Pangadilan Myanmar vonis wartawan Reuters 7 Taun Hukuman Bui

Yangoon, Sundanews.net  — Dua wartawan Reuters asal Myanmar poé Senén diganjar hukuman bui 7 taun ku sabab ngalakuken investigasi pembunuhan Muslim Rohingya ku pajabat kaamanan di nagara bagian Rakhine kulon. Wa Lone, 32,sarta Kyaw Soe Oo, 28, dituduh ngalanggar Undang-undang rusiah resmi, kalawan hukuman maksimal 14 taun panjara salila ngalakukeun More...

by admin | Published 3 bulan ago
By admin On Senin, September 3rd, 2018
0 Comments

Malaysia Mutuskeun Nunda Proyék Karéta Cepat Jeung Singapura

Kuala Lumpur, Sundanews  – –  Malaysia jeung Singapura setuju  keur nunda proyék layanan karéta cepat salila dua taun.  Média Malaysia ngalaporkeun, panundaan proyék ieu dilakukeun sabab Malaysia More...

By admin On Senin, September 3rd, 2018
0 Comments

Saurang Tiwas,13 Tatu Akibat Serangan bom di Philipina Kidul

gambar, ilustrasi Zamboanga, Sundanews  —  Serangan bom kadua niwaskeun hiji jalma sarta ngaraheutkeun 13 lain na di kota Isolan di Propinsi Sultan Kudarat di kidul Filipina poé Ahad peuting. Nurutkeun More...