Pamingpin Koréa Kalér Kaluar Di Hareupeun Umum Sanggeus 20 Dinten Teu Aya Wartosna

Pyongyang, Cakrabuananews.com –  Pamingpin Koréa Kalér Kim Jong-un dina penampilan umum kahijina sanggeus 20 dinten teu muncul di hareupeun publik, sanggeus rumor ngeunaan kaséhatan na anu awon, sakumaha dilansir kantor berita Korea Kidul.“Kim ngahadiran upacara mépéling panganggeusan pupuk di Sunchon, Propinsi Phyongan Kidul, ” More...

by admin001 | Published 7 bulan ago
By admin001 On Senin, April 13th, 2020
0 Comments

Komandan Pasukan AS Sarta Taliban Bahas Pangurangan Kakeujeuman di Afghanistan

Amérika Sarikat jeung Taliban poé Saptu (11/4), ngayakeun pertemuan dina néang kakompakan dina parjanjian pikeun pambangunan kadamaian bilatéal jang ngabahas cara-cara ngurangan kakejeuman di éta nagara. Doha, More...

By admin001 On Sabtu, Maret 14th, 2020
0 Comments

Mikawanoh Saha éta Taliban Sarta Kapamingpinan Taliban Pasca Perjangjian Jeung AS

Taliban ngadeg sakitar taun 1990-an di daérah Pakistan Kalér sanggeus pasukan Uni Soviét mundur ti Afghanistan. Gerakan ieu mimitina didominasi ku suku Pashtun jeung  pangaruh na mimiti karasa di usum More...

By admin001 On Sabtu, Februari 29th, 2020
0 Comments

Konplik Hindu Muslim India Nolak UU Kawarganagaraan

Sahenteuna 42 tiwas sarta 300 jalma raheut-raheut dina bentrokan antara umat Hindu sarta Muslim di ibukota India, New Délhi. Karusuhan dimimitian ti protés warga Muslim, protés UU kawarganegaraan nu anyar, More...

By admin001 On Rabu, Februari 26th, 2020
0 Comments

Malaysia Dina Kapamingpinan Mahathir

22 taun minangka perdana menteri, PM Malaysia Tun DR Mahathir Muhammad ngundurkeun diri tina jabatananan, Senén, 24 Pébruari 2020. – Mahathir mangku jabatan minangka Perdana Menteri ka 4 sarta More...

By admin001 On Selasa, Februari 11th, 2020
0 Comments

Korban Tiwas Virus Corona Ngahontal 908 Jalmi

Korban tiwas di Cina daratan akibat wabah virus korona parantos ngahontal 908 jalmi,  langkung seueur akibat pandémi Sindrom Pernapasan akut parna atanapi disingkat SARS) di taun 2002-2003. Komisi More...

By admin001 On Minggu, Februari 9th, 2020
0 Comments

Parlemén Turki Nolak Proposal Trump Di Paléstina

SundaNews.net – Kuala Lumpur – Hasan Turan, Ketua Persahabatan Parlemén Turki-Paléstina, negeskeun yén anjeunna henteu ngajirim proposal Trump sareng nyebatna usaha pikeun ngancurkeun Al-Quds More...

By admin001 On Minggu, Februari 9th, 2020
0 Comments

Imran Khan: Islamophobia timbul ku sabab pamimpin Muslim gagal ngajelaskeun Islam

undaNews – Kuala Lumpur – Pakistan, Malaysia sareng Turki ngarencanakeun ngawangun média sorangan pikeun ngabenerkeun salah paham ngeunaan Islam Islamophobia ngembang di Kulon sabab pamimpin More...