Mahathir Nyatakeun, Proposal Trump Legalisasi Penjajahan Israél di Yerusalem

Mahathir nyarios “Deal Of The Centyry” anu dilakukeun ku Trump henteu ngalakukeun konsultasi ka bangsa Paléstina sareng ngan ngadukung kakuatan  Israél. SundaNews.net – Kuala Lumpur – Sakumaha dilansir kantor berita Anadolu, Perdana Menteri Malaysia Mahathir Mohamad negeskeun, Présidén AS Donald Trump enggeus ngalakukeun More...

by admin001 | Published 10 bulan ago
By admin001 On Minggu, Februari 9th, 2020
0 Comments

Mahathir Nyatakeun, Proposal Trump Legalisasi Penjajahan Israél di Yerusalem

Mahathir nyarios “Deal Of The Centyry” anu dilakukeun ku Trump henteu ngalakukeun konsultasi ka bangsa Paléstina sareng ngan ngadukung kakuatan  Israél. SundaNews.net – Kuala Lumpur – More...