Sawah Haur Pugur Gambar Atep Kurnia Cicalengka, sundanews.net Poto ieu kamari énjing. Ti Stasion Haurpugur tempat karéta lirén, anjeun tiasa ninggali sawah manjang dugi ka tungtung paninggali. Sababaraha parantos dirobih janten fungsi padumukan. Ti saprak kamari, kuring kantos mikiran kumaha rupana potrét ieu nalika dicandak dina akhir More...

by admin001 | Published 4 hari ago
By admin001 On Kamis, April 29th, 2021
0 Comments

Mahar Fantastis Nikahan Ustaz Abdul Somad sareung Fatimah Az Zahra

Foto: dok YouTube UAS Sundanews.net. Surabaya,-Mahar nikahna Ustaz Abdul Somad (UAS) sareng Fatimah Az Zahra Salim Barabud (19) lumayan hebat. Mahar 244 gram emas aya dina ratusan jutaan. Mahar ieu nembé More...

By admin001 On Minggu, Februari 7th, 2021
0 Comments

Ali Syakieb Resmi Nikah sareung Margin Wieheerm

Syakieb Resmi Nikah sareung Margin Wieheerm Cicalengka sundanews.net —- Aktor Ali Syakieb mungkas masa jajaka ku nikah ka Margin Wieheerm dina acara anu diayakeun di Bandung. Ali pamer nikahna ku unggah More...

By admin001 On Kamis, Januari 14th, 2021
0 Comments

📜 Kisah NYATA hiji Dokter saentos i’tikaf di mesjid 3 dinteun

ilustrasi ” Kalikatur doktor “ Cicalengka — sundanews.net . KISAH Nyata anu inspiratif di Bandung . Ti saprak balik ti itikaf di masjid salami tilu dinten sareng jamaah da’wah, Dokter More...

By admin001 On Senin, Desember 28th, 2020
0 Comments

Tilu kabutuhan Nutrisi kanggo Pertumbuhan Otak Anak

Tempat les bioala ( photo zahra attaqiyyah ) Cicalengka, sundanews.net —  Konci kanggo pertumbuhan otak anu optimal nyaeta aya di asupan dahareun anu di konsumsi ku budak . Aya tilu nutrisi More...

By admin001 On Rabu, Februari 19th, 2020
0 Comments

Haji Purwa Muslim Anu Munggaran di Tatar Sunda

SundaNews.net – Sajauh ieu, henteu dikenal  tangtosna iraha Islam dipikawanoh ku balaréa di Tatar Sunda. Anu jelas tina hasil panalungtikan J.C. van Leur, dibéwarakeun  dina Indonésia Trade More...

By admin001 On Senin, Februari 10th, 2020
0 Comments

10 Naséhat KH Hasyim Asyari Ka Murid Anu Nungtut Élmu

Murid, kedah gaduh étika dina diajar. Boh étika guru sareng sasama murid. Nanging, saurang murid ogé kedah gaduh étika ka dirina sorangan. Hadratusyeikh KH Hasyim Asyari dina kitabna nu judulna Adab More...