Haji Purwa Muslim Anu Munggaran di Tatar Sunda

SundaNews.net – Sajauh ieu, henteu dikenal  tangtosna iraha Islam dipikawanoh ku balaréa di Tatar Sunda. Anu jelas tina hasil panalungtikan J.C. van Leur, dibéwarakeun  dina Indonésia Trade and Society :  Essay In Asian Social Economic History, dipikanyaho yén sumebarna Islam di pulo Jawa ngaliwatan basisir kalér ku More...

by admin001 | Published 10 bulan ago
By admin001 On Senin, Februari 10th, 2020
0 Comments

10 Naséhat KH Hasyim Asyari Ka Murid Anu Nungtut Élmu

Murid, kedah gaduh étika dina diajar. Boh étika guru sareng sasama murid. Nanging, saurang murid ogé kedah gaduh étika ka dirina sorangan. Hadratusyeikh KH Hasyim Asyari dina kitabna nu judulna Adab More...