Présidén Sudan Ngabubarkeun Pamaréntah patali masalah ékonomi

Présidén Omer Al-Bashir Khartoum, Sundanews.net  — Présidén Omer Al-Bashir poé Ahad peuting ngabubarkeun pamaréntah Persatuan Nasional. Kantor Berita Sudan, SANA ngalaporkeun yén Bashir méré nyaho komite koordinasi tinggi dialog nasional yén manéhna enggeus ngabubarkeun pamaréntah. “Présidén Bashir parantos nyoarakeun komite More...

by admin | Published 3 bulan ago
By admin On Senin, September 10th, 2018
0 Comments

Présidén Sudan Ngabubarkeun Pamaréntah patali masalah ékonomi

Présidén Omer Al-Bashir Khartoum, Sundanews.net  — Présidén Omer Al-Bashir poé Ahad peuting ngabubarkeun pamaréntah Persatuan Nasional. Kantor Berita Sudan, SANA ngalaporkeun yén Bashir méré nyaho More...