Lalaki Ngaku Nabi di Bandung, 8 Pangurus Yayasan Diamankeun ( Aliran seusat)

Ilustrasi. Polrestabes Bandung ngamankeun dalapan pangurus Pusat Pelatihan Dai anu diserang ku warga kusabab pangakuan Rosul. (Unsplash / pixel) Bandung Indonesia, sundanews.net, – Pulisi néwak sahenteuna dalapan pangurus yayasan anu ngadegkeun pusat pendidikan sareng pelatihan (Pusdiklat) pikeun da’wah di daérah Buahbatu, Kota Bandung, More...

by admin001 | Published 3 bulan ago
By admin001 On Sabtu, Juni 26th, 2021
0 Comments

Lalaki Ngaku Nabi di Bandung, 8 Pangurus Yayasan Diamankeun ( Aliran seusat)

Ilustrasi. Polrestabes Bandung ngamankeun dalapan pangurus Pusat Pelatihan Dai anu diserang ku warga kusabab pangakuan Rosul. (Unsplash / pixel) Bandung Indonesia, sundanews.net, – Pulisi néwak sahenteuna More...