admin001

This user hasn't shared any profile information

By admin001 On Rabu, Juli 14th, 2021
0 Comments

Tanggal 28 Juli 2021 Pilkades. di laksakeun,Lamun …. Heunteu di perpanjang deui PPKM, panginteun Janteun pamilihan teh

Calon Kapala Desa Nomor 3 Jati Endah sundanews.net,- H. Wawan Gusnawan ,Anu Ngawangun Pangolalaan Sampah sareung Sakola Sampah, Salah sahiji calon Kapala Desa Jati Endah priode 2021- 2027, Anu Ngajanjikeun More...

By admin001 On Selasa, Juli 13th, 2021
0 Comments

Anggaran Rp 80 M Kanggo PPKM Darurat di Kabupaten Bandung Keudah Terang terangan

Mochammad Luthfi Hafiyyan, Anggota DPRD Kabupaten Bandung CICALENGKA ,sundanews,- Bupati Bandung, Dadang Supriatna, parantos nyiapkeun anggaran Rp 80 milyar kanggo Palaksanaan Watesan Kegiatan Komunitas Darurat More...

By admin001 On Selasa, Juli 13th, 2021
0 Comments

Pamarentah Siapkeun Skenario Perpanjangna PPKM Darurat dugi ka 6 Minggu

Patugas pulisi sareng Dishub meungpeuk bagian Jalan Simatupang ngarah ka Fatmawati, Jakarta, Sabtu (10/7/2021). Ditambahkeun titik pamblokiran jalan sapertos Jalan Simatupang, Jalan Antasari, sareng Jalan Raya More...

By admin001 On Selasa, Juli 13th, 2021
0 Comments

Hakim Anu Vonis Habib Rizieq Ninggalkeun Dun’ya ( Pupus ), Wilujeung sumping di Pangadilan Akherat

Screenshot Akun Instagram PN Jakarta Timur) Jakarta ,sundanews.net,- Rektor Universitas Ibnu Chaldun, Musni Umar, ngaréspon berita maotna salah saurang hakim Pengadilan Jakarta Wétan, Suryaman, anu pupus dinten More...

By admin001 On Selasa, Juli 13th, 2021
0 Comments

Mensos Ancam ASN Balai Wyata Guna Dimutasi ka Papua Lamun Teu Beunar Gawe

Menteri Sosial Tri Rismaharini nuju masihan arahan ka para ASN Balai Wyata Guna. Bandung ,Sundanews.net,- Menteri Sosial (Mensos) Tri Rismaharini ambek ku puluhan Aparat Sipil Nagara (ASN) anu dianggap santai More...

By admin001 On Selasa, Juli 13th, 2021
0 Comments

Ratusan Siswa SD jeung SMP di Cimahi Gagal Naek Kelas

ILUSTRASI: Sajumlah siswa ngalaksanakeun sakola patepang larai dina waktos Pandemi. Bandung ,CIMAHI ,sundanews,- Taun ajaran 2020/2021 parantos réngsé, sareng kami ayeuna ngabagéakeun taun ajaran anu énggal. More...

By admin001 On Selasa, Juli 13th, 2021
0 Comments

Syarat Naek Kareta Api Ekonomi Lokal / KRD ti 12 Juli 2021 s/d 20 Juli 2021 Salami PPKM Darurat, Khusus Pagawe Sektor Essensial jeung Kritikal :

gambar Andri s.n Bandung ,Cicalengka, sundanews.net,- Menteri Perhubungan (Kemenhub) ngaluarkeun aturan sareng kaayaan pangénggalna pikeun naék Train Ékonomi Lokal / KRD. Peraturan sareng aturan dikandung More...

By admin001 On Senin, Juli 12th, 2021
0 Comments

Staf Puskesmas Asyik Karaoke waktos Didongkapan Pasen, Bupati Masihan Sanksi

Bupati Bogor Ade Yasin dina waktos ngalakukeun inspeksi mendadak ka Puskesmas Situ Udik, Cibungbulang, Kabupaten Bogor, Jawa Barat. ANTARA/ HO-Pemkab Bogor. BOGOR, sundanews,- Bupati Bogor Ade Yasin masihan More...

By admin001 On Sabtu, Juli 10th, 2021
0 Comments

Warga Tolak Pamasangan Tiang Listrik, Saatos Ambruk Ninggang Imah Warga Di Cikuya

Gambar L4.com ( Kuswandi/ Akuy ) Cicalengka, sundanews.net,- Tiang listrik anu aya di Persimpangan Désa Rancamidin, Désa Cikuya, Kacamatan Cicalengka, Kabupatén Bandung runtuh, ngeunaan imah warga, Juma’ah More...