admin001

This user hasn't shared any profile information

By admin001 On Sabtu, Oktober 23rd, 2021
0 Comments

Wisata anu aya di Pangalengan E’ndah Pisan

Nuansa Riung Gunung Pangalengan Gambar Octavia Rianti Pangalengan ,– Sundanews.net Nuansa Riung Gunung Mangrupikeun wisata anu enggal di pangalengan, anu alamatna di Desa Warnasari kec. Pangalengan kab. More...

By admin001 On Senin, Juli 19th, 2021
0 Comments

Katua Fraksi PDI Perjuangan DPRD Kabupaten Bandung Dorong Pamerintah Pinuhan Kalangkaan Tabung Oksigen + eusina di RSUD

Posisi pinggir RSUD Cicalengka Bandung, Cicalengka,sundanews.net ,- Hasil ngawaskeun awak média liputan4.com, dinten Minggu (18/07), di Rumah Sakit Cicalengka ti saprak 18 Juli 2021, RSUD henteu nampi pasién More...

By admin001 On Senin, Juli 19th, 2021
0 Comments

Bingung Jeung Kasusah Masyarakat

Curhat Emak-Emak Neangan Rizki , Bingungna Aparat di Lapangan – Bingung Negeri +62 (Part 2) | Mata Najwa Sundanews.net ,- Najwa Shihab Dina kaayaan sesah sapertos ayeuna, Aparat kaamanan kedah More...

By admin001 On Senin, Juli 19th, 2021
0 Comments

Kampung Adat Dukuh, Suasana Jeung Kaendahan Kampung Adat Dukuh Garut Jawa Barat. Geunah Katinggalina

Lembur Kampung Dukuh Garut Garut, sundanews.net ,- Kampung tradisional Dukuh mangrupikeun kampung tradisional anu bernuansa Islam. Ngahargaan adat istiadat sareng tatakrama, kampung adat éta ayana di Désa More...

By admin001 On Sabtu, Juli 17th, 2021
0 Comments

Patung Sapasang Kuda Bodas Jadi Icon Imah Dinas Bupati Bandung

Foto Koleksi Deden Karna Subrata Bandung ,sundanews.net,- Ayana patung kuda bodas sacara éstétika parantos nambihan kaagungan sareng kaéndahan bumi resmi Bupatén Bandung, HM. Dadang Supriatna, malih aya More...

By admin001 On Sabtu, Juli 17th, 2021
0 Comments

Sakertaris Goa Satpol PP, anau neunggeul pasangan Suami Istri, Janten Teursangka!

Kapolri Gowa AKBP Tri Goffaruddin Pulungan (tengah) (Hermawan / detikcom) MAKASAR,sundanews,- Pulisi sacara resmi Neuteupkeun Sekretaris PP Satpol Gowa, Sulawesi Kidul (Sulawesi Selatan), Mardani Hamdan salaku More...

By admin001 On Sabtu, Juli 17th, 2021
0 Comments

Rumus peunting Anu kudu di pikanyaho,Tina Naon wae Hal, Terutami dina ka jurnalisan / wartawan ( 5W+ 1H )

Gambar red sundanews.net Bandung, sundanews.net,- Pengeurtian Tina Rumus anu wajib KU Urang di pikanyaho, Boh dina Managemant Pausahaan jeung sajabana, HUsusna dina ka jurnalisan / WArtawan, Ieu rumus kedah More...

By admin001 On Kamis, Juli 15th, 2021
0 Comments

Mendag: Kuring Hoyong Aya Kaadilan Kanggo Industri Online jeung Offline

Menteri Perdagangan Muhammad Lutfi (KOMPAS.COM/ACHMAD FAIZAL) JAKARTA, sundanews.net,- Menteri Perdagangan Muhammad Lutfi janji pikeun ngatur harga predator (strategi penjualan kalayan harga anu murah pisan) More...

By admin001 On Kamis, Juli 15th, 2021
0 Comments

ICPW Ngutuk Lobana Praktek Pungli Pamakaman Kasus Covid- 19

Pamakaman anu aya di indonesia JAKARTA, sundanews.net,- Pupuhu Indonésia Civilian Police Watch (ICPW), Bambang Suranto nyatakeun hanjakalna nalika ngadangu béja yén kulawarga dikubur kusabab COVID-19 kedah More...

By admin001 On Kamis, Juli 15th, 2021
0 Comments

Saolah Tos Karuat ku Hukum,Pungli Bantosan UMKM Kajadian deui Di Kabupaten Bandung

Ilustrasi Pungli Bandung,sundanews,- Kasus dugaan pungutan ( Pungli ) pikeun bantosan usaha mikro alit sareng sedeng (UMKM) anu dina waktos taun 2020 janten sorotan umum, bahkan parantos lebet kana wilayah More...