admin001

This user hasn't shared any profile information

By admin001 On Selasa, November 17th, 2020
0 Comments

Silaturahmi Bakal calon Bupati sareung comunity BIKERS Cicalengka ” kadongkapan ‘ H DS BEDAS

Sekretariat Comunity kp.ANdir Majalaya ( Abah Ayi GMBI ) Sundanews.net Cicalengka Sekretariat comunity anu aya di jln raya Majalaya Kp Andir depan Mesjid. 25 mtr ti belokan ka pasirpogor,kasumpingan bakal calon More...

By admin001 On Kamis, November 12th, 2020
0 Comments

SDN 273 GEMPOL SARI KOTA BANDUNG NGISI TUGAS “PMP”PENJAMIN MUTU PENDIDIKAN di tengah Covid 19.

SDN 273 Gempol Sari Kota Bandung . photo Dedi Wahyudi sundanews.net Sundanews.net . – Cicalengka kab .SDN 273 GEMPOL SARI KOTA BANDUNG NGISI TUGAS “PMP”Anu ngajaminkeun MUTU PENDIDIKAN sareung More...

By admin001 On Kamis, November 12th, 2020
0 Comments

Kanyataan bakti cintana kana Pramuka ( Ibu Sri Hanyani )

Sri Haryani ngabina kapramukaan sejak tahun 1990 sateulah lulus SPG dugi ka kiwari dipangkalan SDN Panorama 4. SDN Hegarmanah 1 -2 . SDN Panorama 3 ayena Sri Haryani aktif di SDN 133 Panorama Kota BandungSri Haryani More...

By admin001 On Jumat, November 6th, 2020
0 Comments

Rudeut,Ruwetna Birokrasi ( SK Guru SDN 134 Panorama anu acan Turun Wae)

Guru SDN 134 Panorama Sri Haryani . photo > dedi mulyadi sundanews.net -cicalengaka. Ibu sri Haryani Guru SDN 134 nyarioskeun uneuk-uneuk anjeunna perkawis SK anjeunna anu kedahna lungsur 2019 dugi ka kiwari More...

By admin001 On Rabu, November 4th, 2020
0 Comments

Lembur Hade Pisan( Kampung Inovatif pangolahan Runtah)

Upk rw 17 Kampung Jati Baru Cilengkrang Kab.bandung (Asep rias santana) Sundanews.net , Cicalengka ( – Kampung Inspirasi anu tempatna di RW 17 Kalurahan Jati endah, Kacamatan Cilengkrang, Kabupaten Bandung More...

By admin001 On Sabtu, Agustus 29th, 2020
0 Comments

Polsek Ciracas Diruksak 100 Jalmi anu teu wawuh, kabeh palaku keur di teangan

Kondisi Polsek Ciracas saeuntos diruksak, Sabtu (29/8/2020). (Rolan/detikcom) Bandung, cicalengka -Sundanews.net.Anu seueurna100 jalmi heunteu dikeunal ngalakukeun pangruksakan Polsek Ciracas, Jakarta Timur. More...

By admin001 On Kamis, Agustus 27th, 2020
0 Comments

Di SDN 093 Tunas Harapan Cijerah guru sareung kepala sekolah calik ngagorombol(ngariung)

Sakola SDn 093 Tunas Harapan Cijerah Kota Bandung, Sundanews.net – Pamerintah pusat jeung pamerintah daerah ngalarang aktifitas ngumpul kusabab sabagian daerah masih situasi covid 19 jeung siswa dikedahkeun More...

By admin001 On Kamis, Agustus 27th, 2020
0 Comments

Candi Cangkuang Jeung Situ Cangkuang Garut

Lokasi Candi Cangkuang  Foto: Google Maps/Agus Purwanto Garut -sundanews.net,Candi Cangkuang Anu Aya Di Kabupaten Garut. Kaayaan objek wisata Cangkuang anu aya di ;Kampung Pulo ,Desa Cangkuang,Kecamatan More...

By admin001 On Selasa, Agustus 25th, 2020
0 Comments

RS. Jerman : ciri-ciri Karacunan kapendak ti tokoh Oposisi Rusia, Alexander Navalny

Berlin, Cakrabuauanews – Rumah sakit Jerman anu ngarawat peumbangkang Rusia Alexei Navalnyp nyatakeun tes nunjukèun bahwa anjeunna diracun Rumah sakit Charité nguningakeun dina cariosan poe Senen bahwa More...

By admin001 On Minggu, Agustus 23rd, 2020
0 Comments

Curug Cinulang Cicaléngka Kabupaten Bandung

Cicaléngka, Sundanews.net – Curug Cinulang atanapi sok diseubat deui Curug Sindulang anu alamatna – Cicaléngka Sindang Wangi, Sindulang, Cimanggung, Sumedang, Jawa Barat, 45364, Pangaos More...