admin001

This user hasn't shared any profile information

By admin001 On Senin, Juli 19th, 2021
0 Comments

Katua Fraksi PDI Perjuangan DPRD Kabupaten Bandung Dorong Pamerintah Pinuhan Kalangkaan Tabung Oksigen + eusina di RSUD

Posisi pinggir RSUD Cicalengka Bandung, Cicalengka,sundanews.net ,- Hasil ngawaskeun awak média liputan4.com, dinten Minggu (18/07), di Rumah Sakit Cicalengka ti saprak 18 Juli 2021, RSUD henteu nampi pasién More...

By admin001 On Senin, Juli 19th, 2021
0 Comments

Bingung Jeung Kasusah Masyarakat

Curhat Emak-Emak Neangan Rizki , Bingungna Aparat di Lapangan – Bingung Negeri +62 (Part 2) | Mata Najwa Sundanews.net ,- Najwa Shihab Dina kaayaan sesah sapertos ayeuna, Aparat kaamanan kedah More...

By admin001 On Senin, Juli 19th, 2021
0 Comments

Kampung Adat Dukuh, Suasana Jeung Kaendahan Kampung Adat Dukuh Garut Jawa Barat. Geunah Katinggalina

Lembur Kampung Dukuh Garut Garut, sundanews.net ,- Kampung tradisional Dukuh mangrupikeun kampung tradisional anu bernuansa Islam. Ngahargaan adat istiadat sareng tatakrama, kampung adat éta ayana di Désa More...

By admin001 On Sabtu, Juli 17th, 2021
0 Comments

Patung Sapasang Kuda Bodas Jadi Icon Imah Dinas Bupati Bandung

Foto Koleksi Deden Karna Subrata Bandung ,sundanews.net,- Ayana patung kuda bodas sacara éstétika parantos nambihan kaagungan sareng kaéndahan bumi resmi Bupatén Bandung, HM. Dadang Supriatna, malih aya More...

By admin001 On Sabtu, Juli 17th, 2021
0 Comments

Sakertaris Goa Satpol PP, anau neunggeul pasangan Suami Istri, Janten Teursangka!

Kapolri Gowa AKBP Tri Goffaruddin Pulungan (tengah) (Hermawan / detikcom) MAKASAR,sundanews,- Pulisi sacara resmi Neuteupkeun Sekretaris PP Satpol Gowa, Sulawesi Kidul (Sulawesi Selatan), Mardani Hamdan salaku More...

By admin001 On Sabtu, Juli 17th, 2021
0 Comments

Rumus peunting Anu kudu di pikanyaho,Tina Naon wae Hal, Terutami dina ka jurnalisan / wartawan ( 5W+ 1H )

Gambar red sundanews.net Bandung, sundanews.net,- Pengeurtian Tina Rumus anu wajib KU Urang di pikanyaho, Boh dina Managemant Pausahaan jeung sajabana, HUsusna dina ka jurnalisan / WArtawan, Ieu rumus kedah More...

By admin001 On Kamis, Juli 15th, 2021
0 Comments

Mendag: Kuring Hoyong Aya Kaadilan Kanggo Industri Online jeung Offline

Menteri Perdagangan Muhammad Lutfi (KOMPAS.COM/ACHMAD FAIZAL) JAKARTA, sundanews.net,- Menteri Perdagangan Muhammad Lutfi janji pikeun ngatur harga predator (strategi penjualan kalayan harga anu murah pisan) More...

By admin001 On Kamis, Juli 15th, 2021
0 Comments

ICPW Ngutuk Lobana Praktek Pungli Pamakaman Kasus Covid- 19

Pamakaman anu aya di indonesia JAKARTA, sundanews.net,- Pupuhu Indonésia Civilian Police Watch (ICPW), Bambang Suranto nyatakeun hanjakalna nalika ngadangu béja yén kulawarga dikubur kusabab COVID-19 kedah More...

By admin001 On Kamis, Juli 15th, 2021
0 Comments

Saolah Tos Karuat ku Hukum,Pungli Bantosan UMKM Kajadian deui Di Kabupaten Bandung

Ilustrasi Pungli Bandung,sundanews,- Kasus dugaan pungutan ( Pungli ) pikeun bantosan usaha mikro alit sareng sedeng (UMKM) anu dina waktos taun 2020 janten sorotan umum, bahkan parantos lebet kana wilayah More...

By admin001 On Kamis, Juli 15th, 2021
0 Comments

Papua Sanes Tempat Sampah, Tri Rismaharini Kudu Menta Hampura

Ketua GMKI Cabang Jayapura, Opinus Sogoneap sareng dua anggotanya waktos di dongkapan Media (14/07) || Dok/ Foto/ Penulis: Abdul Mutakim JAYAPURA, sundanews,- Pupuhu Gerakan Mahasiswa Kristen Indonésia More...