admin001

This user hasn't shared any profile information

By admin001 On Kamis, April 29th, 2021
0 Comments

Mahar Fantastis Nikahan Ustaz Abdul Somad sareung Fatimah Az Zahra

Foto: dok YouTube UAS Sundanews.net. Surabaya,-Mahar nikahna Ustaz Abdul Somad (UAS) sareng Fatimah Az Zahra Salim Barabud (19) lumayan hebat. Mahar 244 gram emas aya dina ratusan jutaan. Mahar ieu nembé More...

By admin001 On Kamis, April 29th, 2021
0 Comments

Samangtna Tunanetra di Majalengka Maca Al Quran

Siswa SLB YPLB Majalengka ieu diajarkeun pentingna tolabul ilmi “Ilmu agama” termasuk ngaji. (Foto: Bima Bagaskara/detikcom) Sundanews.net. MAJALENGKA, – Watesan henteu janten halangan pikeun More...

By admin001 On Kamis, April 29th, 2021
0 Comments

Carita Mesin kolot pikeun nyetak Braille Al Qur’an disimpeun Rapih di Bandung

Lebeut Sasih Ramadhan, kru anu nyecetak Al Quran braille kabanjiran peseunan. (Foto: Yudha Maulana/detikcom) Sundanews.net, Bandung – Mesin cetak braille Al Quran pangkolotna di Indonésia masih disimpen More...

By admin001 On Rabu, April 28th, 2021
0 Comments

Turangga Cakraudaksana :” Aksi Guru Honor leumpang ka Istana Nagara, Citra Goreng Pendidkan di Kabupaten Bekasi”

Gambar L4.com Enoh .S Sundanews.net,-KABUPATÉ BEKASI – Guru Non Personel Pendidikan Personel (GTK) anu anggota Front Pembela Kehormatan Kabupatén Bekasi ngalaksanakeun pawai panjang ka istana nagara, More...

By admin001 On Senin, April 26th, 2021
0 Comments

Kampung Ramadan DA’I Peduli Cagak Nagreg

Kampung Ramadhan Cagak Nagreg Gambar Andriyana s.n Sundanews.net ,- Nagreg Bandung Timur ,Seueur Jalmi dina Ramadhan 1442 ieu heunteu ngamumule ,kusabab katerbatasan Materi / naon wae alasanna loba pisan,aya More...

By admin001 On Minggu, April 25th, 2021
0 Comments

Nasib Awak KRI Nanggala-402 Teuacan Bisa Dipastikeun, TNI Siapkeun 2 Cara Evakuasi Kapal Selam

TNI AL nunjukeun bukti serpihan KRI Nanggala-402 di Base Ops Lanud I Gusti Ngurah Rai, Bali.(Kompas.com/ Imam Rosidin) Sundanews.net. DENPASAR,-TNI teu mastikeun kaayaan 53 awak awak KRI Nanggala-402 anu dinyatakeun More...

By admin001 On Minggu, April 25th, 2021
0 Comments

7 Fakta ngeunaan KRI Nanggala- 402 teuleum, Dideteksi dina jero 850 Meter,Ninggal retakan Badag Lumangsung

sundanews.net,- Saatos kaleungitan hubungan ti Rebo (21/4/2021) énjing-énjing, KRI Nanggala-402 tungtungna dinyatakeun tilelep sakitar tilu dinten sanggeusna, Sabtu (24/4/2021) Kapal selam Angkatan Laut Indonésia More...

By admin001 On Sabtu, April 24th, 2021
0 Comments

Yuk Urang Ngahuleung Kabehanana ngenaan Ieu Musibah sareung Neda Do’a ti sadayana….

Sundanews.net ,- Yaa Allah Yaa Rachman Yaa Rahim, ngudupruk ,keclak Cai soca Ya Rob… salamatkeun dulur abdi sadaya Awak Kapal Selam KRI. Nanggala-402 Anu leungit di Parairan Bali : Letkol laut (P) More...

By admin001 On Sabtu, April 24th, 2021
0 Comments

Ngeunaan Solat Idul Fitri 2021, Pamarentah Kota Bandung menta panitia ngayakeun Simulasi

Simulasi solat Idul Fitri Sundanews.net, – Bandung ,Asup ka minggu kadua Ramadhan, wacana ngagungkeun Idul Fitri 2021 parantos mimiti janten topik anu panas. Salian ti larangan pulang, sholat Idul Fitri More...

By admin001 On Sabtu, April 24th, 2021
0 Comments

Puluhan Nasabah Fikasa Group Menta Hampura jeung nyabut Laporan

Gambar Enoh L4.com Sundanews.net ,- Jakarta Ratusan korban usaha investasi Grup Fikasa anu sateuacanna ngalaporkeun ka pulisi, ngalangkungan LQ Indonesia Lawfirm, nyungkeun hapunten ka Fikasa Group, PT WBN sareng More...