admin001

This user hasn't shared any profile information

By admin001 On Selasa, Maret 2nd, 2021
0 Comments

Surat terbuka kanggo pamingpin jabar

Ngado’a supados tereh leubet sakola ( Ani rohaenih ) Cicalengka —- sundanews.net ,- Surat anu di lampirkeun dina akun Fb Ani rohaenih, poe sabtu kaping 27 pebruari 2021 ” Abdi Ngeluh,bisi More...

By admin001 On Selasa, Maret 2nd, 2021
0 Comments

Dinas Pendidikan Kota Bandung SDN 214 Perumnas Cijerah

SDN 214 Perumnas Cijerah (gambar dedi wahyudi) Cicalengka —- sundanews.net , -Sdn 214 Perumnas Cijerah, anu alamatna Jln. Cijerah No. 232 Bandung, Abdi bangga janteun guru panjaskes 214 Kota Bandung saur More...

By admin001 On Minggu, Februari 28th, 2021
0 Comments

PASANGGiRi TEMBANG Pager Ageng antara Siswa SMP SA. Kab. Kota Tasikmalaya

panggung pagelaran anu nyandak Gambar Dedi wahyudi Cicalengka —- sundanews.net , -Ngareuah – reuah Poe Basa lndung 2021Padata Calagara Balai Bahasa Provinsi Jawa Barat Rukun gawe sareungDesa Wisata More...

By admin001 On Kamis, Februari 25th, 2021
0 Comments

Sakola Pa’adu larai Dibuka Juli 2021 Sacara lalaunan

Kemendikbud mastikeun sako mulai asup dina Juli 2021 sacara lalaunan . Ilustrasi (ANTARA FOTO/IRWANSYAH PUTRA) Cicalengka —- sundanews.net ,- Menteri Pendidikan dan Kabudayaan (Kemendikbud) mastikeun prosés More...

By admin001 On Kamis, Februari 25th, 2021
0 Comments

Bripka CS Cekcok waktos Kafe bade Tutup, Anggota TNI Ditembak

Kabid Humas Polda Metro Jaya Kombes Yusri Yunus. (CNN Indonesia/Adhi Wicaksono) Cicalengka —- sundanews.net ,- Pulisi parantos netepkeun saurang pulisi, Bripka CS, salaku tersangka dina kasus nembak di More...

By admin001 On Kamis, Februari 25th, 2021
0 Comments

Pulisi Palaku Panembakan di Kafe Cengkareng

Anggota polisi diduga pelaku penembakan di kafe Cengkareng, Jakarta Barat. Ilustrasi (Istock/sandsun) Cicalengka —- sundanews.net, – Kapolres Metro Jakarta Barat Kombes Ady Wibowo nyatakeun yén More...

By admin001 On Kamis, Februari 25th, 2021
0 Comments

Marzuki Alie Ngarasa Sanasib SBY: Abdi Laporan oge heunteu Direspons

Marzuki Alie ngomengkeun heunte cuma Susilo Bambang Yudhoyono (SBY) anu ngarasa diperlakukeun heunte Adil. Foto: ANTARA FOTO/Akbar Nugroho Gumay Cicalengka —- sundanews.net, -Tilas Sékretaris Jéndral More...

By admin001 On Kamis, Februari 25th, 2021
0 Comments

Beda Tafsiran soara Rocky Gerung sareng Dokter Tirta ngenaan riungan Jokowi

Kunjungan damel Jokowi ka NTT parantos ngarusak réspon masarakat, sababaraha anu ngritik tindakan présidén anu dianggap nyababkeun balaréa di tengah pandemi Covid-19. Tapi aya ogé anu nyarioskeun éta kajadian More...

By admin001 On Kamis, Februari 25th, 2021
0 Comments

Jokowi ninggal Langsung Vaksinasi Covid kanggao Rebuan Wartawan

Presiden Joko Widodo Ninggali proses vaksinasi covid-19 (Lukas – Biro Pers) Cicalengka —- sundanews.net ,- Présidén Joko Widodo (Jokowi) nyaksian suntikan vaksin Covid-19 kanggo rébuan wartawan More...

By admin001 On Rabu, Februari 24th, 2021
0 Comments

Koperasi Nusantara (Kopnus) sigap ngabereskeun Keluhan Anggota na

kantor Kopnus ( Gambar Enoh Suherman) Cicalengka —- sundanews.net ,- BEKASI MIJ BUPATEN – Saatos GRPPH-RI (Penegakan Hukum Perhatosan Gerakan Rahayat) DPW Jawa Barat masihan surat somasi ka Nusantara More...