admin

This user hasn't shared any profile information

By admin On Senin, November 19th, 2018
0 Comments

Lain Sinétron, Ieu Carita Nyata Tukang Bubur Niat Indit haji Taun Ieu.

Pontianak, SundaNews.net  —  Sababaraha waktu katukang di salah sahiji stasiun televisi nasioanal  urang disuguhan hiburan sinetron “Tukang Bubur Naik Haji”. Meureun urang nyangka, nyangka tukang More...

By admin On Kamis, November 1st, 2018
0 Comments

Rumah Zakat Pontianak nyumbang Kornét SQ dina raraga ngarojong Parjalanan Haji kucara naék Sapédah

Pontianak, SundaNews.net  —  Rumah Zakat Pontianak, méré pangrojong kana rencana parjalanan haji Ketua DPW SII Kalbar ka tanah suci Mekkah ku cara maké sapédah, bari nyérénkeun panyumbangna nu  mangrupakeun More...

By admin On Kamis, Oktober 18th, 2018
0 Comments

Ieu Deudegan Présidén Chéchnya Anu Bakal Ngancurkeun Rézim Myanmar

SundaNews.net  — Saha sabeunerna Juntrung pamingpin Républik Chéchnya anu ngarana Ramzan Kadyrov. Ngaran leungkeupna Ramzan Akhmadovich Kadyrov, lahir di Tséntoroi, Chéchén-Ingush ASSR, Chéchnya tanggal More...

By admin On Minggu, Oktober 14th, 2018
0 Comments

Sésar Lembang

Mikawanoh Sésar Lémbang nu manjang horizontal 29 kilométer mimiti Kacamatan Ngamprah, Cisarua, Parongpong, tepi ka Lembang atawa titikna ti Karang Locéng tepi Padalarang (Ciburuy)  More...

By admin On Minggu, Oktober 14th, 2018
0 Comments

Bandung Waspada Sésar Lémbang

    Kota Bandung kapungkurna mangrupa tilas tamperan danau purba danau purba. Ayeuna, Kota Bandung jadi pusat dayeuh Propinsi Jawa Barat nu jadi sarta pendidikan. <script async src=”//pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js”></script> <script> (adsbygoogle More...

By admin On Kamis, Oktober 11th, 2018
0 Comments

Propil Drs. H. Dahlan Hasyim, M.H. Caleg DPRD Banten ti Partéy Gerindra

Sérang, SundaNewsNet —  Komisi Pemilihan Umum (KPU) geus ngumumkeun Daptar Calon Tetep (DCT) Pemilu Legislatif (Pileg) 2019. Ti Daérah Pamilihan (Dapil) Tangerang, korsi nu diparebutkeun pikeun Provinsi Banten More...

By admin On Kamis, Oktober 11th, 2018
0 Comments

Propil DR. HMS. Suhary, Caleg DPRD Banten ti Partéy Bulan Béntang

Dr. HMS Suhari A.M. Pandéglang, SundaNews.net  —  Partéy Bulan Béntang (PBB) nargetkeun bakal meunang sora 8 juta ti tingkat nasional dina pamilihan Umum (Pemilu) 2019 ngarah bisa menangkeun tempat wakilna More...

By admin On Rabu, Oktober 10th, 2018
0 Comments

Bahaya Pitnah Dajjal Jeung Cara Nyalametkeun Diri Tina Pangaruh Dajjal

SundaNews.net, PontianakNews.net   — Salah sahiji fitnah anu gedé  anu di pepelingkeun ku Baginda Nabi Muhammad shalallahu ‘alaihi wa sallam ka umatna anu bakal kajadian di di ahir jaman nyaéta fitnah More...

By admin On Sabtu, Oktober 6th, 2018
0 Comments

Ceramah Basa Sunda – Kang Ibing

Raden Aang Kusmayatna Kusiyana Samba Kurnia Kusumadinata atau akrab disapa Kang Ibing lahir di Sumedang, 20 Juni 1946 dan wafat di Bandung, 19 Agustus 2010 pada umur 64 tahun. Awal mula Kang Ibing menjadi mubaligh More...

By admin On Sabtu, Oktober 6th, 2018
0 Comments

Amanat Kang Ibing… saat meninggal ia ingin di makamkan di Sumedang

Amanat Kang Ibing… saat meninggal ia ingin di makamkan di Sumedang  More...