Published On: Sab, Okt 23rd, 2021

Wisata anu aya di Pangalengan E’ndah Pisan

Share This
Tags
Nuansa Riung Gunung Pangalengan Gambar Octavia Rianti

Pangalengan ,– Sundanews.net Nuansa Riung Gunung Mangrupikeun wisata anu enggal di pangalengan, anu alamatna di Desa Warnasari kec. Pangalengan kab. Bandung

Jalan nuju kalokasi bisa Kaluar ti Tol soreng/ Banjaran , bisa oge lamu ti arah bandung timur/ Garut ngalangkungan Cicalengka, Majalaya ,ciparay, baleendah banjaran …

Peryogi di uningakeun kasaha wae anu bade ka Ieu lokasi ( Nuansa Riung Gunung )Pangaos karcisna oge ka hetang Mirah nyaeta :

Teumpat anu ngenaheun, Suasana alam anu kalintang asri kusabab di kuliling ku gunung sareung aya kebon Teh sakurilingna oge, saur kg wawan di antawisna anu ngurus ieu wisata, Nuansa riung Gunung teh teu acan lami, nembe di damel wisata ti kawit Janwari, Mung ramena mah nembe 3 sasihan kirang langkung, Nyaeta ti sasih Agustus – oktober, Namung tos seueur paminat na, Kusabab temptna ngenaheun, Tiasa di anggo kemping jeung sareung popotoan.

Karcis Leubeutna Mung 10.000

Parkir Motor 5000

Parkir Mobil 10.000

Tempat Wisata ieu teras di bangun kanggo sarana prasarana pangunjung, di antawisna ngadamel Saung- saung kanggo istirahat pangunjung sareung beubeukelan, saurnana mah ngbeubeunahan tempat parkir oge nuju di pidamel supados parkirheunteu di pinggir jalan, tangtos ngahalangan ka pangguna jaln anu sanesna.— red .sn

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>