Published On: Sab, Jul 17th, 2021

Sakertaris Goa Satpol PP, anau neunggeul pasangan Suami Istri, Janten Teursangka!

Share This
Tags
Kapolri Gowa AKBP Tri Goffaruddin Pulungan (tengah) (Hermawan / detikcom)

MAKASAR,sundanews,- Pulisi sacara resmi Neuteupkeun Sekretaris PP Satpol Gowa, Sulawesi Kidul (Sulawesi Selatan), Mardani Hamdan salaku tersangka. Mardani dituduh penganiayaan. “Kami parantos ngangkat palaku (statusna) janten tersangka,” saur Kapolri Gowa AKBP Tri Goffaruddin Pulungan nalika konferensi pers di Markas Polisi Gowa, Jumaah (16/7/2021).

Goffaruddin ngungkapkeun yén kasus penganiayaan ningkat tina panyilidikan kana panyilidikan. Teras pulisi ayeuna ngayakeun kasus pikeun nangtoskeun palaku sababaraha tersangka

“Sareng dinten ieu kami ogé ngalaksanakeun judul kasus pikeun nangtoskeun palaku ieu salaku tersangka,” jelas Goffaruddin. Sanaos kasangka, pulisi henteu néwak. Goffaruddin nyarios yén status kasangka salaku aparat sipil nagara (ASN) mangrupikeun tinimbangan anu misah. “Kusabab tersangka ASN, pamariksaan internal ogé bakal dilaksanakeun ti Pamaréntah Kabupatén sareng dina waktos ayeuna,” saurna.

Nanging, Goffaruddin nyarios yén upami panilitian internal réngsé, Mardani bakal langsung ditahan ku pulisi. “Saatos réngsé, éta bakal diserahkeun ti Pamaréntah Kabupatén ka kami. Tapi intina nyaéta yén anjeunna parantos kasangka,” saur Goffaruddin. “Kami bakal ngantosan pamariksaan internal pamaréntah lokal pikeun nyerahkeun ka kami,” tambahna.

Sakumaha dilaporkeun sateuacanna, Mardani dilaporkeun ka pulisi kusabab nganiaya pasangan anu nikah nalika razia PPKM di daerah Panciro, Kabupaten Gowa, Rebo (14/7) wengi. Peta Mardani teras janten viral dina média sosial (medsos). Salaku hasil tina penganiayaan, Mardani dituduh ka pulisi Pasal 351 KUHP ngeunaan Penganiayaan. “Anceman 5 taun panjara,” pokna Goffaruddin. ( Detik.com ). red s.n

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>