Published On: Rab, Jul 14th, 2021

Tanggal 28 Juli 2021 Pilkades. di laksakeun,Lamun …. Heunteu di perpanjang deui PPKM, panginteun Janteun pamilihan teh

Share This
Tags
Calon Kapala Desa Nomor 3 Jati Endah

sundanews.net,- H. Wawan Gusnawan ,Anu Ngawangun Pangolalaan Sampah sareung Sakola Sampah, Salah sahiji calon Kapala Desa Jati Endah priode 2021- 2027, Anu Ngajanjikeun VISI sareung MISI, Insyaallah Jelas ngawangun Ekonomi, SDM Jati Endah Langkung Majeung

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>