Published On: Sel, Jul 13th, 2021

Mensos Ancam ASN Balai Wyata Guna Dimutasi ka Papua Lamun Teu Beunar Gawe

Share This
Tags
Menteri Sosial Tri Rismaharini nuju masihan arahan ka para ASN Balai Wyata Guna.

Bandung ,Sundanews.net,- Menteri Sosial (Mensos) Tri Rismaharini ambek ku puluhan Aparat Sipil Nagara (ASN) anu dianggap santai teuing dina padamelan. Risma, anu biasa disebut Menteri Sosial, ngaku yén anjeunna kuciwa ningali pagelaran ASN di Aula Wyata Guna. Sumawona, kaayaan dapur umum di Gedong Wyata Guna henteu sapertos anu diharepkeun.

Risma katingali keuseul ka ASN anu katingalina anteng di kantor. Samentawis éta, patugas Tagana nuju damel di dapur sup. Nalika nyarios tarik, puluhan ASN dikumpulkeun di tempat parkir.

” Ieu Menteri Sosial, naha masih diboksing siga kitu, ‘ngagorowok Risma di hareupeun ASN. Anjeunna hoyong ASN di Aula Wyata Guna ngabantosan di dapur umum, supados padamelan tiasa réngsé gancang. Ku cara éta jasa ka masarakat tiasa dijalankeun kalayan saé. “Punten, masarakatna sesah. Babaturan éta masih untung, unggal bulan aya gajih. Coba anu jarualan di luar, kumaha lamun anjeun hoyong tuangeun upami anjeun ngan saukur masak sapertos kitu, “saur anjeunna

Risma ngancam yén ASN anu henteu sanggup damel bakal dipindahkeun ka Papua. “Abdi tiasa mindahkeun anjeun ka Papua ku cara ieu! Kuring ogé nyungkeun Kepala Aula Wyata Guna pikeun salawasna ngagaduhan bawahanana, ” pokna Risma.

“Kuring henteu heureuy, teu aya anu sesah pikeun kuring ngalihkeun ka Papua,” saur Risma. ( jabarekpres.com). red s.n

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>