Published On: Sel, Jul 13th, 2021

Hakim Anu Vonis Habib Rizieq Ninggalkeun Dun’ya ( Pupus ), Wilujeung sumping di Pangadilan Akherat

Share This
Tags
Screenshot Akun Instagram PN Jakarta Timur)

Jakarta ,sundanews.net,- Rektor Universitas Ibnu Chaldun, Musni Umar, ngaréspon berita maotna salah saurang hakim Pengadilan Jakarta Wétan, Suryaman, anu pupus dinten Saptu, 10 Juli 2021. Suryaman mangrupikeun anggota Panel Hakim anu ngahukum Habib Rizieq Shihab 4 taun panjara dina kasus hasil uji swab di Rumah Sakit Umi, Bogor. Musni Umar, anu ogé mangrupikeun saksi ahli dina kasus ieu, ngarepkeun yén Hakim Suryaman bakal tobat sateuacan anjeunna pupus

“Hakim Suryaman SH, anu dihukum 4 taun panjara di HRS, pupus. Salaku saksi ahli dina kasus HRS Rumah Sakit Ummi, kuring miharep jalma anu prihatin parantos tobat, “nyerat Musni Umar, dikutip tina akun Twitter na, Senén (12/7). Musni Umar nyarios yén hakim teu acan nyungkeun hapunten ka Habib Rizieq. Musni Umar teras ngingetan kecap Habib Rizieq anu ngingetkeun hakim sidang akhirat. “Teu acan nyungkeun hampura ka HRS sabab HRS dipenjara. Pengadilan akhirat bakal disanghareupan sakumaha ceuk HRS. Mudah-mudahan urang sadayana diajar pelajaran, “saur Musni Umar.

Musni Umar nyarios yén pupusna hakim henteu narik seueur simpati. Sabalikna, aya anu pikaresepeun dina dinten-dinten umum. Pupusna henteu masihan seueur kasedihan pikeun jalma, bahkan bagja sareng ngahukum anjeunna. Kusabab anjeunna ogé ngahukum HRS hukuman panjara 4 taun, “saur Musni Umar.

“Jalma harita nyaritakeun pernyataan Habib Rizieq nalika anjeunna aya di pengadilan, cenah bakal ningali anjeun di pengadilan akhirat. Éta mangrupikeun cerminan tina rasa teu sugema Habin Rizieq kusabab anjeunna dihukum 4 taun panjara, “sambung Musni Umar. (Fin.co.id). red.s.n

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>