Published On: Sen, Jul 12th, 2021

Staf Puskesmas Asyik Karaoke waktos Didongkapan Pasen, Bupati Masihan Sanksi

Share This
Tags
Bupati Bogor Ade Yasin dina waktos ngalakukeun inspeksi mendadak ka Puskesmas Situ Udik, Cibungbulang, Kabupaten Bogor, Jawa Barat. ANTARA/ HO-Pemkab Bogor.

BOGOR, sundanews,- Bupati Bogor Ade Yasin masihan sanksi dina bentuk peringatan ka staf Pusat Kesihatan Situ Udik, Cibungbulang, Bogor, Jawa Barat, anu sibuk nyanyi karaoke nalika jam kerja nalika pasién didatangan.

“Kuring parantos ngempelkeun sadaya staf Pusat Kesihatan Situ Udik sareng masihan petunjuk,” saur Bupati Bogor Ade Yasin di Cibinong, Bogor, Minggu (11/7).

Pimpinan satgas Tugas Penanganan COVID-19 Kabupaten Bogor ogé ngaku yén anjeunna parantos ngalakukeun inspeksi dadakan (sidak) ka lokasi pikeun langsung mastikeun kajadian dina dinten Jumaah (9/7) anu pidéo na parantos viral dina média sosial.

“Tadi, upami kuring gaduh alat karaoke, kuring badé nyita. Sateuacanna, hasil pamariksaan tétéla sanés nganggo alat karaoke, tapi sistem sora pikeun nelepon pasién. Nanging, naon sababna, éta salah sabab éta dilakukeun nalika jam damel, ”saurna. Ade Yasin teras ngalempengkeun narasi anu medar perkawis kaayaan pasien hamil anu sumping ka puskesmas nalika staf puskesmas nuju karaoke. Numutkeun anjeunna, awéwé hamil henteu positip pikeun COVID-19, tapi perékam pidéo na positip.

“Aya kabingungan inpormasi. Perékam pidéo viral anu positip parantos diurus ku Pasukan Tugas COVID-19 ka Wisma Kemang pikeun diasingkeun, “saur Ade Yasin. Dinten Jumaah (9/7) pidéo kalayan salami 1 menit 43 detik medar nunjukkeun warga anu badé ngayakeun pamariksaan di Puskesmas Situ Udik.

Hiji dinyatakeun antigen réaktif sareng anu sanésna awéwé hamil. Warga hoyong ngalakukeun pamariksaan kaséhatan ti puskesmas. Nanging, hanjakalna Pusat Kesihatan Situ Udik ditutup ku sora musik anu disangka nyanyi karaoke di puskesmas masarakat. ( antara ), red s.n

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>